Mclaren İspanya'ya 10-12 Güncelleme Getirecek

yazar:

kategori:

Takımın Baş Mühendisi Tim Goss “Amansızca devam eden güncellemeler her zamanki gibi devam ediyor. İspanya için de güncellemelerimiz olacak. Bu paket içerisinde 10-12 güncelleme olacak. Bunlardan bazıları dışarıdan görülebilir, bazıları dışarıdan görülemez olacak.”

“Hedefimiz yarışları ve şampiyonayı kazanmak. Bunun içinse Red Bull’la farkı kapatmak. Sorunları bir bir kapatmaya çalışıyoruz. Türkiye için hazırladığımız paketi buraya da getirdik. Her zaman mümkün olduğu kadar güncellemeleri hızlandırmaya çalışıyoruz.”

“Türkiye öncesinde ufak bir sorun yaşadık ve güncellemelerin Türkiye’de çalışacağından emin değildim. Bu yüzden son dakikada vazgeçtik. İspoanya’da tüm sorunları tekrar gözden geçireceğiz.” dedi.

Goss ayrıca yeni kurallarla birlikte İspanya yarışının heyecanlı olmaması halinde şaşıracağını söyledi.

Goss “Şu ana kadar yarışlarda çok büyük farklılıklar oldu ve bu seneki İspanya yarışı öncekilere göre farklı olmazsa şüphesiz şaşırırız. Bu değişiklikler sadece KERS ve DRS’ye bağlı değil. Lastikler ve lastik ömrü yarışları daha heyecanlı yapma konusunda etkili oluyorlar.”

“İspanya yarışı heyecanlı olmazsa çoğumuz şaşırırız. Lastik aşınması ve ömrü bu konuda önemli pay sahibi olacak ve DRS de yardımcı olacak. Bu sene beni en çok heyecanlandıran şeylerden birisi geçişlerin sadece DRS alanında oluyor olmaması.”

“Sadece öyle olsaydı o zaman her şey tahmin edilebilirdi. Yarışlar seyirciler için çok heyecanlı ve umarım bu şekilde sporu daha fazla kişi seyreder.” dedi.

 


Yorumlar

  1. bu pazar da redbull açık ara üstün olursa, artık hafta sonları yapacak başka şeyler bulmam gerekecek…

  2. red bull'un vettel'in istanbul'daki kazası nedeniyle kullanamadığı güncellemeyi burada kullanacağını unutuyorsunuz. bunun dışında mclaren için ispanya güncellemeleri şampiyonada ileriye dönük bir fikir verecektir; red bull durdurulabilecek mi yoksa ikincilik mücadelesi ve 2012 çalışmaları mı başlayacak.

  3. yüzümde bir tebessüm oluştu dostum. :))

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    farklı bir egzoz sistemi denenecek cuma günü, umarım dayanıklılık sorunları yaratmaz.

    eğer egzoz sistemlerine kısıtlama getirilirse bundan en çok ilk iki sıradaki takım etkilenecek, yani bu karar mclaren'in bütün çabalarını boşa çıkarabilir.

  5. tabi canım,Redbull ve diğer takımlar hiç gelişmiyor,pilotlarda kötü değilmi?

  6. RB nin sezon başından beri fazla bir gelişim göstermediğini ve bu yarışta da aynı devam ettiklerini düşünelim. Bizim güncellemelerle kazanacağımız yarım saniye ile RB ile kafa kafaya oluruz.

    O zaman iş Lewis e kalır. Zaten işin Lewis e kalması demek, şampanyayı buzluktan çıkarmaya hazırlanmak demektir.

  7. Lastik aşınması diyince aklıma Hamilton geliyor. Mclaren her zamanki gibi, yaşıyor…

  8. mclarenforever-since 1998 avatarı
    mclarenforever-since 1998

    çalıştıramadıktan sonra isterse 112olsun.çok başarısız oluyorz.Geçen sene sezon ortasında havlu attık.Keşke daha iyi pilotlarımız olsaydı.Çok stresliyim çok!

    eğer lider pilotumuz olsaydı herşey harika olurdu.keşke ron da kalsaydı takımda.ama en önemlisi lider pilot.oda bizde yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir