Schumacher, Ecclestone'yi Hayal Kırıklığına Uğratmış

yazar:

kategori:

Schumacher’in 2010’daki zayıf sezonunun ardından bu sene yeni Pirelli lastikleri ve Mercedes’in gelişen aracı ile Alman pilottan beklentiler yine yüksekti

Blick’e konuşan Ecclestone, Schumacher’in dönüşünün şimdiye kadar şaşırtıcı olduğunu belirtti.

Ecclestone: “Şaşırdım ve hayal kırıklığına uğradım”

“Onu bir Red Bull’da görmek isterdim. Çünkü Mercedes’in ne kadar iyi olduğunu bilmiyorsunuz. Takım arkadaşı Rosberg’e kıyasla (Schumacher’in performansı) iyi görünmüyor. Ama Michael bir savaşçı ve hâlâ kazanabilir. Vettel’i yendiğinde sevinecek ilk kişi benim”

Schumacher, Türkiye GP sonrasında pek keyif almadığını söylemiş ve artık spordan ayrılacağı yönündeki söylentileri alevlendirmişti. Hatta eski şampiyonlardan Nigel Mansell, Alman pilotun rekabetçi olmaması halinde sezon sonunda sporu tekrar bırakmasını tavsiye etmişti.

Öte yandan Express’e konuşan bir doktor, Schumacher’in gözlük kullanması gerekebileceğini ifade etmişti ama Mercedes’ten Norbert Haug, pilotunun yaşlanmış olmadığını söyledi.

Salzburger Nachrichten’e konuşan Haug: “Onu ve kabiliyetlerini küçümsemezdim. Bu sene şimdiye kadar gerçek kabiliyeti sonuçlarda net görünmedi ama tur derecelerinde, evet (görüldü)”


Yorumlar

  1. geçen cafede ıkı kısı gordum tavla oynayan ne kadar bernie ile schumı ye benzıolar dedım meğerse onlarmış…:D

  2. Schumacherin söylediği gibi "after every storm the sun always comes out." (Her fırtınadan sonra güneş herzaman çıkar.)

  3. Evet, Bencede.
    Şişman kadın henüz sahneden inmedi.
    Güzel günler göreceğiz güneşli günler.

  4. rosberg'i yenemeyenin vettel'i yenebileceğinden şüpheliyim.

  5. Haberin resmi çok espritüel olmuş.

  6. bence schumi kazanamadığında kendini eskimiş gibi görüyor ve içinde ki o duygu onun stratejisini bozmakta bu da ona 'Aceba bırakmak daha mı iyi olur ?' düşüncesini veriyor.Yani Vettel 'in şu ara gösterdiği performansı kutlamakta ancak kensi pole pozisyonunda olmak istediği için bunlar oluyor.Ve Bernie'de onun performansında bir düşüş olduğunu düşünüyor.
    Amaaklıma şu takıldı:
    -Bernie 'Vettel 'den iyi damat olur' demişti hatırlarsanız
    ŞİMDİ:
    -Vettel 'i geçse ilk sevinen kesin ben olurum diyor.
    VE buna benzer bir örnek daha:
    -İstanbul Park 'ın kalması için……..
    -Pist gerçekten inanılmaz……
    Gelecekte ne diyecek açıkçası merak ediyorum…

  7. bir MGP taraftarı avatarı
    bir MGP taraftarı

    Her zaman şunu düşündüm: Schumi ' nin tek ihtiyacı daha iyi bir araç. Elbette sorun çıkarmayan bir araç. Umarım MGP'nin İspanya GP için getirdiği güncellemeler işe yarar. Özellikle aerodinamik yol tutuşumuz ideal bir noktaya gelirse iyi bir yarış çıkarabiliriz.

  8. Elbetteki vetteli geçerse en çok kazanan sen olacağından sen sevineceksin.
    Bunun yanı sıra tüm dünyada ticari kaygısı olmayan ve gönülden bu adama bağlı birçok insan onunla birlikte podyum sıçrayışı gerçekleştirecek.
    Umarım bunu bu sezon görme şansımız olur.
    Eğer bu sezon olmasa bile önümüzdeki sezon sonu bırakacağını düşünürsek bu efsanenin pist üzerinde varolduğu heranın tadını çıkarmalıyız.

    Şu doktor dedikler şahıs kim bilmiyorum ama bir adamın gözlüğe ihtiyacı olması onun yaşlandığı anlamına gelmez, ayrıca F1 yarışları için trafik lambaları yada yaya geçitlerinin olmadığını düşünürsek bence çok ileri seviyede olmayan bozukluklar için gözlüğe geek yok.
    Eğer gözlerinde bozulma varsa şimdiki teknolojinin gözlüksüz bu işi çözdüğünü birisi o doktora anlatsın lütfen.
    Üstelik gözlük takıpta F1 aracı süren ilk pilot efsane olmayacak zaten bu durum gerçekleşse bile.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir