Foto Galeri: İspanya GP – Yarış

yazar:

kategori:

Sezonun 5. yarışına ait tüm fotoğraflara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız…

İspanya GP Fotoğrafları İçin Tıklayınız


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    tam emin değilim ama mclaren f1 de buna benzer bir kaplama kullanmıştı yıllar önce

  2. bu arada motorun altın kaplaması da iyiymiş… Bilin bakalım kimin teknoloisi bu?

  3. Antreman turları için link verilmeyecekmi?

  4. O baca gibi olan şeyi yarşta görmedim yada dikkatimi çekmemişti. Bu seferkinde baca yok ama delik var. dediğin gibi soğutma içinde olabilir. Hatta motor ısısı ile dışardaki havayı mixleyip arka lastiğe yönlendirebilirler. belirli ısılarda daha iyi çalışma sağlıyor lastikler.

    Güncellemelerde neler olacağı ile ilgili bilgi sızdırmıyorlar ama süspansiyon sisteminde ve aeroda yenilikler kesin gibi;
    Brawn:“The last two races in Turkey and China have proved that we can be quick in certain conditions but we need to focus on achieving that level of performance consistently over the entire race weekend. We will have an aerodynamic development package for the Spanish Grand Prix, along with refinements to our suspension package, which should help to find the consistency in the car that we are looking for. The Circuit de Catalunya is such a familiar venue to the teams that we should be able to maximise our practice time to focus on this, and I hope to see another step forward and a positive weekend.”

  5. O baca mıdır nedir her neyse yeni bir şey değil. Çin yarışında zaten kullanmışlar. Muhtemelen soğutma sorunu içindir.

    http://motorsport.nextgen-auto.com/gallery/pictures/2011/f1/gp-china-14apr/279.jpg
    http://motorsport.nextgen-auto.com/gallery/pictures/2011/f1/gp-china-15apr/590.jpg

    Baktığım kadarıyla gözle görülür pek bir güncelleme yok. En azından ben göremedim. Tabi bu demek değildir güncelleme paketi getirmediklerinin. David Coultharda göre Mercedes "mega" bir paket getirecekmiş her ne kadar etkisinden emin olmasam da büyük güncellemeler var. Soğutma için açılan delikleri (solungaçları) görmemek şimdilik için iyi bir gelişme.

  6. Ordan difüzöre hava akışı sağlıyor olabilirlermi? Ayrıca yeni ön kanat güzel olmuş.

  7. Mercedes GP avatarı

    Hadi bakalım..inşallah güzel birşeyler yaparlar artık.eğer bu yarştada Mercedes bişe yapamazsa bu seneyi kapatmalıyız bence.bu arada Mercedes Ne gibi güncellemelerle gelmiş Barselonaya..bildiğim kadarıyla renault tarzı egzoz getireceklermiş bide esnek ön kanat getireceklermiş..dahada bişe söylemediler..Haug"güncellemeleri söylersem Ross beni vurur" dedi 🙂

  8. vaaay değişik olmuş…

  9. Bahsettikleri eksozt sistemi olsa gerek 🙂
    Heyecanlandım görünce

  10. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    38.ci resim gerçekmi cidden
    yani sidepod girişinin oraya bir delikmi açmışlar (doğru gördüm değilmi)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir