Schumacher Hâlâ F1 Mücadelesinden Keyif Alıyor

yazar:

kategori:

Schumacher “O röportajın tamamını görseydiniz, sadece Türkiye yarışını kastettiğimi anlayabilirdiniz. 5. ya da 6. olabilecek araca sahip olup ilk 2 turda gereksiz her şeyi yaşadıktan sonra kazanabileceğimiz altıncılığı alamamış olmanın ardından açıkçası çok eğlenmedik.” dedi.

Schumacher, bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan İspanya GP öncesinde iyimser olduğunu söyledi.

Schumacher “Diğer organizasyonlardan farklı değil. Zihnimde değişen bir şey olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kesinlikle böyle bir şey yok.”

“O yarışta bile bir bölümden keyif aldım. Güzel geçişler ve olaylar oldu ancak sonuçtan keyif almadım. Sorunum yoktu ve önümdeki yarışlarda da sorun görmüyorum.” dedi.

Schumacher ayrıca medyanın uyguladığı baskı karşısında rahat olduğunu söyledi.

Schumacher “Doğal olarak gereksiz eleştirileri istemezsiniz. Ancak bunlar hayatımızın bir parçası. Çok sık bu eleştirilere maruz kaldım. Her fırtınanın ardından güneş her zaman doğar.” dedi.

Tüm iyimserliğine rağmen Schumacher, henüz hatasız mükemmel turlar atamadığını kabul etti.

Schumacher “Türkiye’de 1. virajda yaptığım tarzda hataları engellemek için bir şeyleri değiştirmek zorundayım. Böyle hatalar başka şeylerde sınırları aşmanıza neden oluyor.”

“Akışın içerisindeyseniz ve her şey yolundaysa bunu hissedersiniz. Bunu başarabileceğimin farkındayım ancak her şeyi doğru zamanda yapmam gerektiğinin de farkındayım. O başarı oranı henüz % 100 değil.” dedi.


Yorumlar

  1. Kendi adıma söyleyeyim ben Schumacher'i F1 aracını kullandığını görürken seviyorum.Çünkü o bu iş için yaratılmış.Tabiki eski başarılarına uzak bir performans içinde fakat bu şu anda onu izlerken keyif almadığım anlamına gelmiyor.Eminim şu anda onun yerinde başka bir pilot olsa devamlı bahaneler bulabilirdi.Oysa bu onu yapmıyor tüm haksız eleştirilere rağmen duruma gayet objektif bakabiliyor.Kim ne derse desin o bir efsane ve hakettiği yere geleceğinden gayet eminim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir