Schumacher: "Her Fırtınanın Ardından Güneş Açar"

yazar:

kategori:

Türkiye’de sıralama seanslarına kadar iyi bir görüntü çizen ama sonrasında işler onun için yolunda gitmeyen Schumacher, İspanya GP’de geri döneceğini söylemiş, takım patronları ve takım arkadaşı ona destek vermişti.

Bild’e konuşan Schumacher: “Taraftarlarımın hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Ve onlara söz veriyorum: Önlerde yarışmak için tam gaz çalışmaktan pes etmeyeceğiz”

“Motivasyonumuz hâlâ var. Her fırtınanın ardından tekrar güneş açar”

Auto Motor und Sport’a da konuşan Schumacher: “Hiç bir şey değişmedi. Elbette eleştirilerden hoşlanmazsınız ama bu, çok defa tecrübe ettiğim bir şey”

SID Haber ajansına ise “Aslında biraz gururlanıyorum da. Hâlâ basın benimle çok ilgili”

El Pais’e “Açıkçası (eleştirilmek yerine) övülmeyi tercih ederim”

Vatandaşı ve şampiyona lideri Sebastian Vettel: “Elbette kamuoyu ve basının onu yok saymaya çalışması, onun için kolay değil”

“Michael hâlâ padoktaki bütün pilotların en tecrübelisi. Bu yüzden bu durumla başa çıkabileceğinden eminim”

Efsane pilot, bu hafta Barselona’da yapılacak olan İspanya GP’yi 6 defa kazandı.


Yorumlar

  1. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    .

  2. edit : giriş "bir aracın" değil "bir şampiyonun" şeklinde olacaktı.

  3. bir aracın başarısızlığından nemalanmak isteyen asalak türlerinin, tamda cuk oturacak haberin altına tünediklerini gördüğümüz açıklamadır. 23 yarıştır yapamadığını bilip de ondan önceki 230 yarışı görmezseniz size en güzelinden gözlük uzatacak insanlarda karşınıza çıkacaktır. schumi gerçeklerini görmek isteyenler son 23 yarışa değil, son 23 yıla bakmalıdırlar. ancak ne içerek buralara geldikleri belli olmayan bu arkadaşlar bırakın yıllara bakmayı, içtiklerinin adına bile bakmamışlar. tuttukları takımın pilotları henüz 1 yarış galibiyeti bile alamadığından ""yeaa bakın schumi'yi geçti en azından vaoovv" gibilerinden liseli ergenlere yakışacak yorumları hemen haberin altına sokuşturuveriyorlar ki ayıpları belli olmasın. arkadaş tamam bir şeyi bilmiyorsun, hadi öğrenmekte istemiyorsun, bari susta laf atmada sonra moralin bozulmasın.

  4. f1'i schumacher sayesinde tanıdım sevdim.benim için schumacher yoksa f1 de yok.üstüne fazla gidiyorlar.dua ediyorum zamanı geldiğinde engüzel cevabı verecek.sabırsızlıkla bekliyorum o güneşi shumi.

  5. vah zavallı rosberg vaah bu yaşa kadar kendine üst düzey bir koltuk bulamamıs bir pilot için ne denebilirki iyi pilotlar bu yaşa gelene kadar çoktan kendilerine üst düzey bir koltuk bulurlar bu adamda o ışık olsaydı çok dan giderdi ama yok iste klasik sıralama pilotu.schumacher onun yasındayken kral dı. schumacher in ölüsüyle anca basediyor bu adam nasıl büyük basarılar kazansın o yüzden bu yaşda halen sürünüyor.schumacher den önce emekli olursa şaşırmam:))))
    adamın bir tane galibiyeti yok yaw gülermisin ağlarmısın:)))heee bir tane alacaktı aslında da kapasitesiz kırk yılda bir lider oldu yüzüne gözüne bulaştırdı onu da massa ya atak yapıyor kamil button a geciliyor ondan sonra da yok yakıt az dı hikayeleri yakıt tasarrufunu son bölüm yapmadı sanki kıran kırana rekabet ettin hamilton la button la massay la azcık delikanlı ol.

  6. bu ne rezalettir anlamadım gitti.ya gerçekten bu yeni kural-araçlar hikayesinde shumi zorlanıyor.yada birileri bu adamı yarış kazansın diye değil de F1'in popülerliğini sürdürmek açısından yarıştırıyor.bir politikadır gidiyo ama bu sadece shumiye zarar veriyor.

  7. ümit fakirin ekmeği umar ha umar

  8. geçen yıl ve bu yıl toplam 23 yarış yapıyor sanırım.yani 23 fırtına olmuş ama güneş bir türlü açmamış
    her fırtınanın ardından güneş açmıyormuş demekki bu durumda güneş açarmı açmazmı bunu tartışmak lazım.
    haa 23 yarıştır yapamadığını bir kez yaparsa ne değişecek hiç.sürekli olmalı yapılanlar.bana göre schumi gerçekleri tamda böyle

  9. En iyisi mânâsında …

  10. uhmmm….. evet mesela hala rbr yi yeneceğinizi düşünmeniz gibi.

  11. OUTLAW RIDER  (public enemy) avatarı
    OUTLAW RIDER (public enemy)

    Yurdum insanının bitmek tükenmek bitmeyen ümidide olmasa >:)

  12. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Saka gibi :))
    -Replik size baba diyebilirmiyim tarzina bir aciklama olmus.
    -Umarim Schumacher daha fazla su an hali hazirda tahrip olmus ününü daha fazla yipratmadan, koltuguna ancak evindeki koltuguna dönüp yarislari oardan izleme iyiligini kendisine yapar.

  13. “Michael hâlâ padoktaki bütün pilotların en tecrübelisi. Bu yüzden bu durumla başa çıkabileceğinden eminim"

    En tecrübeli Barichello…

  14. schumacher sen nereye düsmüssün bu nasıl araç böyle ben 92 den beri f1 izliyorum hayatımda aynı takımdaki iki araç arasında böylesine fark görmedim biri yağ gibi süzülüyor,schumi nin ki de rotilleri yerinden cıkmıs arac gibi gidiyor. ben olsam o garajı başlarına yıkarım böyle haysizetsizlik olmaz!

  15. Hadi en güzel cevabı sen ver..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir