Webber: "Geçen Seneki Gibi Yapmaya Çalışacağım"

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilot, 2010’da İspanya ve Monako yarışlarını kazanmıştı. bu hafta sonu da ilk antrenmanda şampiyona lideri Vettel’in 1 saniye önünde en hızlı isimdi.

Webber: “Evet, benim için iyi bir pist gibi görünüyor.”

Takım arkadaşı Sebastian Vettel şimdiye kadar 4 yarıştan 3’ünü kazanmasına rağmen Webber, 5., 4., 3., ve son olarak Türkiye’de 2. olmuştu. Avustralyalı pilot, sonunda kürsünün zirvesine çıkmayı amaçlıyor.

Webber: “Temiz bir hafta sonu geçirmeye, son birkaç yarıştakinden bir adım öteye ilerlemeye ve geçen sene yaptıklarımı yapmaya çalışacağım”

Red Bull Tasarımcısı Adrian Newey, Vettel’in Pirelli lastiklerine Webber’den daha hızlı alıştığını ve aradaki farkın bundan kaynaklandığını söylemişti.

Webber: “Şu kesinlikle açık ki Bridgestone lastiklerinde çok ama çok, çok, çok başa baştık. Pirelli’de şimdiye kadar bu böyle değil, özellikle de yeni lastiklerde”

“Bu bir mazeret değil. Sadece sorunuza cevap veriyorum. Değişen tek şey bu. Seb iyi bir iş çıkarıyor ve daha iyisini yapmak bana bağlı”


Yorumlar

  1. sanmam arkadaşlar tamm vetteli 1.pilott görüyorlar ama göz göre görede gecen seneki gibi webberi yavaslatmazlarrr diye düşünüyorum

  2. Avustralya'da 5.
    Malezya'da 4.
    Çin'de 3.
    Türkiye'de 2.

    İspanya'da 1.???

  3. bence bu hafta sonu kazanabilir… bence vettelden başka biri kazanmalıda zaten… kim olursa olsun farketmez…

  4. yok bu sene redbull gecen sene yaptigi hatayi yapmaz, vettel kazansin diye yarista anlam vermedigin bir sekilde yavas kalabilirsin malesef.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir