Rosberg, İspanya'da Büyük Gelişim Bekliyor

yazar:

kategori:

Mercedes GP, son iki yarışta iyi ilerleme kaydetti. Rosberg, aerodinamik paketin Barselona’da kendilerini ön gruba daha da yaklaştıracağına inanıyor.

Rosberg: “Çok iyimserim ve kendimize güveniyorum.”

“İşler doğru yönde ilerliyor ve asıl araçta gerçekten çok büyük değişiklikler yapmadık; sadece son iki yarışta aracı geliştirdik.”

“Ama şimdi burada bazı yeniliklerimiz var. Bu yüzden kesinlikle tekrar ileri yönde bir adım olacak. Buradaki testler iyi geçmişti ama artık çok geride kaldı; kıyaslama yapamayız. Burada Türkiye’ye göre çok farklı olacağını sanmıyorum”

“Tempo, Şangay ve Türkiye’deki gibiydi. Şimdi güncellemelerimiz var ve biraz daha yaklaşabileceğimizi umuyorum”

Nasıl bir performans gelişimi olduğu konusunda Rosberg: “Kesinlikle önemli, net bir adım olacak. Şasi, süspansiyon ve çeşitli küçük parçalar. Bu yüzden kesinlikle önemli bir güncelleme”

Rosberg ayrıca takım arkadaşı Schumacher ile ilgili eleştirilerin takımı etkilemediğini belirtti.

Rosberg: “Benim için normal bir iş; zorluyoruz. İstanbul’u tekrar gözden geçirdik, neyi daha iyi yapabileceğimize baktık. Çünkü mükemmel bir hafta sonumuz olmamıştı”

“Sadece sıralamaya kıyasla zayıf bir yarış tempomuz değildi konu; ayrıca son bölümde aracımda aerodinamik bir parça kırılmıştı. Bu da bana çok şeye mal olmuştu”

“Bu yüzden mükemmel bir şekilde çalışmayan çeşitli şeyler olmuştu. Tekrar gözden geçirdik ve bu hafta sonundan daha fazlasını almaya çalışıyoruz”


Yorumlar

  1. mgp ve rosberg den hikayeler hiç konuşmayın daha iyi be kardesim hadi mclaren konussun adamlar hakikaten birseyler yapmışlar.

  2. buldun yağ gibi aracı konusursun tabi takım arkadasın rotilleri yerinden çıkmıs gibi sürekli kontra gösteren bir araba ya binerken senin moralin tabi yerinde olur ayrıca ben mgp de bir ilerleme görmedim yerinde sayarlarsa dua etsinler en büyük ilerlemeyi mclaren da gördüm.

  3. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -MGP ve Rosberg ile Schumacher taraftarlarini saygi ile selamliyorum
    -Herhalde son yaristan sonra ancak Schmacher in podyum göremeyecegine, rosberg in bilmem kac yarislik kariyerinde 1 yaris bile kazanamadigi siciline 19 yaris daha ekledigini gördüklerinde o zaman ikna olacaklar.
    -Yinede tutulan takimin arkasinda sonuna kadar durulmasina saygi duyuyorum
    -Ancak gercekleri de görüp söylemesi gerekiyor birilerinin
    -Saygilar :))

  4. İki antrenman arasında yaptı

  5. Bu açıklamayı antreman seansından sonramı yapmış?
    yani bahsettiği; "Kesinlikle önemli, net bir adım olacak. Şasi, süspansiyon ve çeşitli küçük parçalar. Bu yüzden kesinlikle önemli bir güncelleme"
    güncellemeler antremanlarda kullanılmadımı?
    öyleyse eğer nezaman deneyecekler?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir