İzle: İspanya GP 1. Antrenmanlar Özeti

 

 

 

 

ingilizce türkçe çeviri türkçe ingilizce çeviri firma rehberi

Yorumlar

  1. doğru o an ikisini kafamda yanlış canlandırmışım herhalde. senin de dediğin gibi ben orada viraj yönünün tersine tersine diyecekken kayma yönünün tersine demişim hatırlattığın iyi oldu tabi maldonadonun ilk çevirdiği yön doğru ama yavaş yavaş direksiyonu düzlemeye çalışması gerekirdi diye düşünüyorum ben ilk dediğim gibi. siz de katılıyorsunuzdur herhalde.http://www.*********.com/video/1404/schumacherin-aracindan-istanbul-park/ artık üyeysen izlersin ama bu video nun sonlarına doğru anlattığım şeyi görsel olarak da tamamlamış olacaksın. umarım açıklayabilmişimdir.

  2. bence bu adam için takım antrenmanlar adına farklı bir aero paketi ile gelsin yoksa bu iş zor her antrenmanda bir kere dışarı çıkıyor:D angut

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    kayma yönünün tersine çevirirsen arkayı kaybedersin, maldonado'nun çevirdiği yön doğrudur. bu onun takozluğunu değiştirmiyor tabi 🙂

  4. bu maldonado araç kayarken direksiyonu kayma yönünün tersi yerine(zaten kayma yönünün tersine çevrilir) artık kayma önlenemezse gaz kesilir fren bırakılır direksiyon yavaş yavaş düz konuma getirldikten sonra virajın yönüne çevrilir. bu anlattığımı neden yapmıyo ve neden alakasız yerlerde bu adamın aracı kayıyo(understeer ya da oversteer). alakasız yere örnek: malezya gp pit yolu duvarda sonlanan antrenman saansı.

  5. Hani bir kaza videosu izlersiniz ya kazanın 10 saniye öncesinden itibaren göstermeye başlar, kazanın nasıl olduğunu merak edersiniz. Maldonadoyu da aynı heyecanla izliyorum :)))

  6. süpersiniz…:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir