Alonso'nun Hedefi Kendi Evinde Podyum

yazar:

kategori:

Bu senenin ilk podyumunu Türkiye’de alan Alonso bugünkü seansları 5. sırada tamamladı.

Alonso “Bugün çok şey denedik ve elde ettiğimiz verileri iyi bir şekilde değerlendirip yarın uygun olan parçaları seçmeliyiz. İlk izlenimim gelişim gösterdiğimiz şeklinde. Antrenmanlarda performansları değerlendirmek her zaman zordur çünkü araçlar arasında fark vardır.”

“Red Bull’lar herkesin önünde olursa kesinlikle şaşırmayacağım. Hâlâ onlar herkesin önünde yer alıyorlar. Şu anda en hızlılar ve burası ile Hungaroring gibi pistler onlara en çok uyan yerler.”

“Bununla birlikte sıralamalarda onları yenmek zor olsa da yarışta onlara ve Mclaren’lere yakın olup baskı uygulayabiliriz. Ayarlar konusunda hâlâ yapmamız gerekenler var. Bugün çok fazla şey test ettik ve değişiklik için çok zamanımız olmadı. Burada podyum şansı Türkiye’dekinden daha fazla.”

“Daha kış testlerinde gördüğümüz şey bugün doğrulandı. Lastik aşınması çok fazla. Bu yüzden Pit stoplar açısından İstanbul’dakine benzer bir yarış bekliyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Kimi' nin etkilerin den kurtulmaya çalışıyor takım n'apsınlar :))

    Dur hocam yaa amma sabırsız adamsın.. Burada biraz iyi takım.. Canada' da Alonso etkisini gösterir e 1,5 sene oldu artık:))

    Finlandiya: Soğuk, İspanya: Sıcak zıt çarpışmalar etkisi büyük oluyor.. :))

  2. bak yaa bak yaa…kimi gider ayak mahvetmiş takımı:)) alonso bile toparlayamıyor…abomination bir durum:)

  3. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Kanat onayı almış.. Bakalım işe yarayacak mı

  4. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Kanat onayı almış.. Bakalım işe yarayacak mı

  5. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Hedef Nascar uleyn :))

    Hocam az çok biliyorsun işi.. 2009' da Kimi zamanın da Ferrari bu hali aldı.. Şimdi sorun beceriksiz pilotlardan mı kaynaklanıyor?

  6. galibiyetler hedefleyen geldiği ilk yıl takımını ve kendini şampiyon yapan pilotu yollayıpta podyum hedefleyen pilotlarla sözleşme uzatmak…ya ferrari santander sayesinde bu pilotu bedava yarıştırıyor ve üstüne bir dünya para alıyor ya da ferrari orta sıraların üstüne oynayan bir takım olduğunu hem bu sene hem de gelecek adına kabul etmiş durumda…böyle hedefe bu pilot ideal…ne gerek var kimi ye…

  7. TiFosi_KaDiR  avatarı

    dostum o dediğn kanadın haberi ya da bi resmi filan varmı ??

  8. rocco junior avatarı

    Şu ön kanadı biraz daha esnetebilirsek süper olucak üstüne motor haritasını efektif kullandık mı tamam:DD

  9. rocco junior avatarı

    Bizim güncellemelerden bazıları yasallık sınırında deniyor bunlardan arka kanat için downforce arttırmada yeni bir yöntem bulunmuş ve kanat inceleme altındaymış.Ama Charlie Whiting amca temize benziyor,zekice demiş.Yarın fp3e kadar karar verilecek.En sonunda bizde kendimize has,yenilikçi çözümler üretmeyi tekrar başardık,hatırladık.En son bunu göreli 3 sene oldu tebrikler diyelim:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir