Massa: "Kolay Bir Gün Değildi"

yazar:

kategori:

Günü 8. sırada tamamlayan Ferrari pilotu, özellikle sert lastikleri çalıştırma konusunda çok büyük sorun yaşadığını söyledi.

Massa “Benim için kolay bir gün değildi.  Lastikleri, özellikle de sert lastikleri çalıştırma konusunda çok fazla sorun yaşadım ve doğru dürüst tur atamadım. Bu kötüydü çünkü buraya performansı geliştiren çok yeni parça getirdik. Gelişime rağmen diğer takımlar hâlâ çok güçlüler. Asıl rakiplerimize göre hâlâ çok ark var.”

“Sıralamalara ve yarışa mümkün olduğu kadar iyi hazırlanmak için doğru kararlar almak zorundayız. Lastikler konusunda detaylara inmek istemiyorum. Bu konuda yapmamız gereken çok şey var. Bugün pist dışına çıktığımda aracın arkasını kaybettim. Bariyerlere çok yakın geçtim ancak şanslıydım ki temas olmadı. Bu sayede hasar görmeden piste dönmeyi başardım.” dedi.


Yorumlar

  1. massanın sorun yaşaması normal son sırrını duymadın herhalde:)

  2. massa geçişi iyi beceren bir pilot…fakat genelde geriye düştüğü zaman şaha kalkıyor. orada yavaş takımlar ve pilotlar olunca mı bu kadar iyi oluyor bilemiyorum…
    birde sürekli sorun yaşıyor…lastik araba kers egzoz ön kanat vites kontak anahtarı ön takım ayna mahruti fren balataları üç sefer 100 tl benzin alana ücretsiz yıkama vs.vs…. her şeyi sorun yapıyor…aslında mükemmel pilot…yani 2. pilotlar arasında:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir