Hamilton, Red Bull'u Yakalayabileceklerinden Emin Değil

yazar:

kategori:

Red Bull sürücülerinin ilk 2 sırayı aldığı İspanya’da Mclaren sürücüleri Hamilton ile Jenson Button 3 ve 5. sıralarda yer aldılar ancak Red Bull sürücüleri yaklaşık 1 sn daha hızlıydı.

Red Bull’larla baş edip edemeyeceğinin sorulması üzerine şaka yoluyla cevap vermeyi seçen Hamilton “Son 2 virajda eski pist yer alıyor. Son bölümde eski hızlı virajları kullanırsam belki olabilir, diğer türlü hayır.” 

“Sıralamalarda 1 sn hızlıydılar. Yarışta 1 saniyeden daha yakın olacağız ancak bu 0.1 saliseye kadar düşer mi göreceğiz.” dedi.

Hamilton, Red Bull’un üstün performansı karşısında çok aşırı hayal kırıklığı yaşamadığını söyledi.

Hamilton “F1 motor sporlarının zirvesi ve hiç bir şey kolay değil. Onlar daha iyi iş çıkardılar. Biz de en hızlı ikinci takımız, çok fazla şikayet edemeyiz.”

“Belli bir noktada araçta çok büyük gelişim göstermemizi umuyorum. Böylece onlarla daha iyi yarışabiliriz.” dedi.

Hamilton ayrıca sıralamaların son seansında lastiklerini yakmasının yarışta sorun çıkarmasını beklemediğini söyledi.

Hamilton “Bu lastiklerle başlayabilirim ve lastiklerin dengesini tekrar ayarlayabiliriz. Bu yüzden sorun olmasını beklemiyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. ne diyorsun sen arkadaş, ne içtin, ne öldürülmesi ?

  2. arkadaşlar lewis hamilton öldürülmüş.rtl de flash haber geçti.

  3. Alonsomania  avatarı

    🙂 gayet mantıklı..

  4. McLaren mı kötü yoksa RB mi çok iyi karar vermek zor gerçekten. Yani onboard ları izlediğim zaman araç iyi gidiyor yada virajları iyi alıyor gibi geliyor bana.

    Bu iş can sıkıyor gerçekten.1 sn ne demek yani. Gerçekten çok büyük. Şu aracı nekadar geliştirirseniz geliştirin 1 sn hızlandıramazsınız bence.

    Benim tavsiyem farklı şeyler denememiz lazım. Sıralamada 3 cülük bu sene iyi bence. Yarışa ayar yapmalıyız.

  5. 1.sektörle ilgili taktik yaptıklarını düşünüyorum yoksa normal değiil 0.5 sn yemeleri.

  6. mclaren ve ferrari bu gidişle newey'e suikast düzenleyecek.

  7. Morali bozulmuş.Bilirsiniz carlın düştüğü her yerde ben varım.

    Ama bu sefer morali bozulmuş.Alonso'nun geçeceğini düşünüyorum.Bizim için güzel bir gelişme.

  8. startta vetteli geçip 2.liğe oturur hamilton, ama ondan sonra ne olur bilemeyiz..

  9. Temiz taraftan kalkıyoruz ,1 set fazladan lastiğimiz var oyüzden ne olursa olsun yarın seni podyumda görmek istiyorum Lewiscanım.

  10. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Bu ne ya her yarışta rdb polü alıyo yarın yarışı alonso kazanamazsa hamiltonun kazanmasinı isterim bu ne 3 günlük takim ferrari ve mclarene kafa tutuyo

  11. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Bu ne ya her yarışta rdb polü alıyo yarın yarışı alonso kazanamazsa hamiltonun kazanmasinı isterim bu ne 3 günlük takim ferrari ve mclarene kafa tutuyo

  12. isterse diğer takımlar her yarışa 1000 tane güncelleme getirsin adamlar işi götürüyor göz göre göre araç esneye esneye bağıra bağıra yarış kazanıyor. bizim gariplerde hala geliştirme derdinde aracı ferrari mclaren ne uğraşıyorki boşuna para gitmez hem sizde gözle görülmeyen illegal birşey geliştirin ne kurallara uyuyorsunuz…

  13. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    çok zor, redbul yakalanacak gibi durmuyor.güncellemelerde pek işe yaramışa benzemiyor. 1.sektörde müthiş zaman kaybediyorlar sadece 0.5 i burdan kaybetmişler. McLaren arka kanadının tam bir felaket olduğuna inanmaya başladım. 2.ve 3. sektörde bile bu kadar fark yemiyorlar. 3.virajda DF eksik kalıyor desek 2. ve 3. sektör daha kötü olması lazım. 1.sektörün yarısı düzlük, max hız eksikliği desek,speed trap de ferrariyle nerdeyse aynı hızı yapmışlar gerçekten çok garip.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir