Fernandes'ten Lotus'un Performansına Övgüler

yazar:

kategori:

İspanya’da 1 saniye gelişmeyi hedefleyen Lotus’tan Heikki Kovalainen, olduykça güçlü bir seans geçirdi ve büyük takımlardan Nick Heidfeld ile Rubens Barrichello’nun yaşadığı sorunların da yardımıyla Lotus sıralamalarda 2. seansta mücadele etti.

Kovalainen Lotus’la ilk defa 2. seansa kaldı ve 15. olarak en iyi sıralama sonucunu elde etti.

Fernandes “Çok heyecanlıyım. Neredeyse inanılmaz bir şey ve Team Lotus için harika bir gün. Tüm takımın göstermiş olduğu çabaların ödülünü aldık. Takımımızla bağlantısı olan herkes adına çok heyecanlıyım.”

“Yapmamız gereken çok şey var bu yüzden bu sonuçla hayallare dalmayacağız ancak bu önemli bir sonuç ve böyle bir sonucun keyfini çıkarıyoruz. Büyük çabaların ardından sonucunu aldığımızı düşünüyoruz.” dedi.

Kovalainen “Bu araçtan daha fazlası gelecek. Bugün gerçekten iyi performans sergiledik ve gelişimi sürdürebileceğimizi söyleyebilirim.”

“Gece yaptığımız çalışmaların ardından 3. antrenmanlarda yaptığımız değişikliklerle yüksek hızlı virajlarda daha iyi dengeye sahip oldum ve biraz çalışmayla düşük hızlı virajlardan da performans bulabiliriz. Ancak şu an için iyi şeyler hissediyoruz ve yarınki yarış için iyi bir konuma sahibiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. force indiaları geçtiklerini unutmayalım ama

  2. Abartmayalım bence.. 2 araç sorun yaşamasaydı yine herzamanki gibi 18.olucaktı…

  3. tebrik etmek lazım çok geliştiler. yalnız şanssızlıkları sıralamaların önemini kaybetmeye başlamasının zirve yaptığı bir seansta bu başarıyı sergilemeleri.

  4. Tebrikler Team Lotusa bugün gerçekten mükemmel bir iş çıkardılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir