"Fisichella F1 Koltuğunu Hakediyor"

yazar:

kategori:

Mike Gascoyne, Force India’da gösterdiği performanstan dolayı mutlu olduğunu belirten Giancarlo Fisichella’yı destekledi.

Fisichella geçtiğimiz günlerde Renault’un göstermiş olduğu düşük performanstan memnun olduğunu çünkü Alonso olmasına rağmen takımın başarısız olmasının 2007 sezonunda kendisinde sorun olmadığını kanıtladığını söylemişti.

Gascoyne "Fisi F1 koltuğunu tamamiyle hakettiğini kanıtladı." dedi Speed Tv ile olan röportajında.

Fisichella’nın Bahreyn’deki performansı hakkında konuşan Gascoyne "Nelson Piquet’in önündeyken onun önünde daha fazla kalmak istedi."

"Süper bir yarış çıkardı ve takıma çok şey kazandırdı." dedi.

Gascoyne ayrıca Jordan’dan sonra Midland, Spyker olan takımın Force India olması ile yükselişe geçtiğini söyledi.

Gascoyne "Gerçekten yıllardan beri bu takım başka bir takımla mücadele edemiyordu. Bu yüzden çok memnun olduğumuzu söyleyebilirim." dedi.


Yorumlar

  1. kaner talay avatarı

    çekiş kontrolünden en fazla etkilenen pilot fisi dir.ve eğer italyan olmasaydı büyük ihtimalle ferraride schumacher le yarışacaktı.ne yazıkki en iyi yıllarında iyi bir takımda yarışamadı.çalıştığındada briatore gibi bir adamla olması şanssızlığıydı.

  2. büyük ihtimalle 2001 'dir o ErhanF1 🙂 çünkü Spa'da Coulthard ile 2.lik mücadelesi vermiş yarış sonrası baya konuşulmuştu. Hatta o yarıştan sonra sunucu Okay Karacan'ın da gizli pilotlarından birisi olmuştu 😀

  3. Yılını hatırlamıyorum (2002 olabilir) ama Fisichella o dönemin F1 pilotlarının katıldığı bir oylamada en iyi pilot seçilmişti. Fisico kesinlikle kötü bir pilot değil.

  4. fisico sadece kendisinin kötü bir pilot olmadığını anlatmaya çalışıyor haklıda reno nun formu fisico nun eseri değil kendine çok güvenen reno yetkililerinin eseriydi fisico ilerleyen haftalarda puan alıcaktır inanıyorum.

  5. "Fisichella geçtiğimiz günlerde Renault'un göstermiş olduğu düşük performanstan memnun olduğunu çünkü Alonso olmasına rağmen takımın başarısız olmasının 2007 sezonunda kendisinde sorun olmadığını kanıtladığını söylemişti."

    Ali burada da zaten senin söylediğinin aynısı söyleniyor…

  6. fisichella Renault'nunu gösterdiği düşük performansa sevinmiş değil, haklı çıktığına seviniyor. bu haberin objektif verildiğine inanmıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir