Massa: "Beklediğimiz Gibi Bir Sıralama Olmadı"

yazar:

kategori:

Alonso’nun 4. sırada yer aldığı sıralamalarda Massa 8. oldu ve takım arkadaşının 2 çizgi gerisinden başlayacak.

Massa “Kesinlikle istediğimiz gibi bir sıralama olmadı ancak tüm hafta sonu boyunca aracın dengesinde sorun yaşadık. Gridde daha yukarıda olabilmek için mükemmel olmamız gerekiyordu ancak bu olmadı. Umarım araç tüm yakıtı aldığında daha iyi çalışır ve iyi bir sonuç alabiliriz.”

“Böyle bir pistte lastikleri en iyi şekilde kontrol etmek kolay olmuyor. 2. seansta garajda kalmayı tercih ettik ve elenme riskimiz vardı ancak bunun pek anlamı olmazdı çünkü 3. seansta yeni lastiksiz olacaktık. Sonunda haklı çıktık. Ancak istediğimiz gibi bir sonuç alamadık.”

“Sert lastiklerle herkese göre daha fazla sorun yaşıyor gibi görünüyoruz. Geçiş mi? Böylesine bir pistte geçmişe göre kesinlikle daha fazla olacak ve bunlar lastik aşınması sayesinde olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. konuşmasını biliyorsan konuş ilham alsınlar, konuşmasını bilmiyorsan sus insan sansınlar…
    konuştukça batıyorsun massa…geçen seneki takım emriyle geri düşürülmenden beri alonso için tehtid olabilecek bir davranış içerisine girmedin. bence alonso başarılı olsun diye senin geri kalmanı istiyorlar. tabii sen bunu diyemiyorsun. zira alonso santander için büyük bir reklam yatırımı..sen başarısız görünürsen aslında alonso çok iyi araç kötü senaryosu ortaya çıkartılmak isteniyor…ferraride ne büyük para almışki en pilotunu başarılı göstersin diye her türlü fedakarlığı(!) yapıyor…
    kader cesurları sever massa…korkak insan hergün ölür…savaşarak harcan massa zaten harcanacaksın…bu adam kimi değil…side by side yol vermezsen seni geçemez…unutmaki mensubu olduğun millet pratik zekası en üst seviyede olan milletlerden biri…atalarına tarihte zulmetmiş sömürmüş bir milletin torununa boyun eğme…ne o senden büyük ne sen ondan küçüksün…unutmaki bu kabullenişin dostlarını üzer düşmanlarını sevindirir…

  2. o isimlerden birisi rosberg olduğu için "cepte" dedim zaten =)

  3. Doğan Demir avatarı

    Massa Alonso dan 1 saniye kötü olabilir ama yarış temposu massa nın her zaman iyi oluyor
    Rakiplerle aynı tempoyu tutturuyor ama tek turda lastik ısıtamadığı için hep geride kalıyor
    Lastik konusunda epey bi geride olduğu bir gerçek

  4. ayrıca startta 2 sıra cebinde nasıl oluyor.kirli tarafta ve önünde temiz taraftan kalkan rosberg var !

  5. ha gayret massa biraz daha kötü sonuçlar alki di montenin seni göndermesi için güzel bir bahanesi olsun.
    ayıp lan aldığın paranın hakkını ver sür istekli ol.yok herhalde sen sadece senin stiline uygun bir lastik çeşidi istiyorsun galiba.
    nerde eski massa ?
    yok ikizi var :))

  6. Ömer_Massa avatarı

    arkadaşlar Türkiye hariç massa hep alonso'dan geride başladı ama alonso'yu hep startta geçti.ben en az 2 sıra cepte diyorum.belki button'u da geçebilir.gerçekten çok iyi start alan bir pilot massa.ama takım arkadaşıyla arasındaki neredeyse 1 saniye fark onun için hiç de iyi olmadı.çok zor bir yarış ve çok zor bir sezon massa'yı bekliyor.

  7. evet, oraya "tahminim" yazmayı unutmuşum. istatistiksel olarak massa genelde aldığı startlarla bunu başarabiliyor, ama yine de inşallah diyelim..

  8. rocco junior avatarı

    bir de özellikle pilotlar yarıştan evvel çok büyük demeçler verip umutlu olmamızı sağlıyorlar ardından perfonmansı görünce hayalkırıklığı oluyor.sezon başını hatırladım bir an.inşallah yarın iyi bir start alırız her iki pilotumuzla

  9. rocco junior avatarı

    çok emin konuşmamak lazım bence 2 sıra cepte iddaalı bir laf ama inşallah dediğin olur.lastik konusuna gelince artık massanın sevdiği lastik yada sevmediği lastik nedir ben bilemiyorum çünkü stiline uygun pirelli geldi ama halen sıralamada muazzam geride.sezon başından beri hep alonsoya geçiliyor üstelik bu sefer fark 1sn.neyse start konusunda aslında fernandodan daha çok güveniyorum:)

  10. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Massa yarın iyi bir startla ve iyi bir stratejiyle daha çok puan alabilir.Lakin sert lastikler hala sorun.

  11. bu akşam maç var değil mi barcelonada 🙂

  12. =))) Pancar motoru nede olsa 😀

  13. bugün 8. sırada kalması, türkiye'deki kadar kötü değil. çünkü ilk viraja kadar çok uzun bir mesafe var. her ne kadar kirli taraf bile olsa, felipe'nin startları bu dezavantajı da ortadan kaldırmaya yetiyor çok şükür. daha iyi bir yerde başlasa çok iyi olacaktı ama kısmet. yarın startta viraja kadar 2 sıra cebinde, 6. başlamış gibi olacak, sonrasında da bekleyip göreceğiz.

  14. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    massaaa :)))
    sen hiç konuşma artık bence, senin için diyecek lafta yok artık, ctesi gecelerinin tadını çıkarmaya devam et sen 🙂

  15. Bekir Abdullah avatarı
    Bekir Abdullah

    senin bu durumun ne olacak Massa ,, bir türlü istenen seviyeye gelemedin..

  16. Geçiş mi? Böylesine bir pistte geçmişe göre kesinlikle daha fazla olacak ve bunlar lastik aşınması sayesinde olacak." dedi

    Lastikler nedeniyle olan geçişler bana çok suni geliyor. Ama bunu Massa yaparsa buna göz yumabilirim 🙂

  17. yok oyle bişey o 2 sene önceydi… bos depoyla turluyorlar

  18. Son seansta zaten yarışta kullanılacak yakıt yüküyle çıkmıyorlarmı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir