Alonso, İspanya'da 80 Milyon $ Vergi Verecek

yazar:

kategori:

Haberde, senede 42 Milyon $ alan Ferrari pilotunun, vergi nedeniyle İsviçre’de yaşadığı ama ailesi ve arkadaşlarına yakın olmak için memleketi Oviedo’ya geri gitmeye karar verdiği yazıldı.

Alonso gülümseyerek “Evime dönmek harika. Bu parayı ödemek beni mutlu eder. Fakir değilim; şimdi sadece biraz daha az zengin olacağım”


Yorumlar

  1. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    İspanya'nın bulunduğu ekonomik krizden sonra bu kararı almış olmalı ama aslanım kaplanım diye abartmaya gerek yok hele hele bu ülkede yaşıyorsak hiç gerek yok !!!

  2. Türkiye'deki vergi sistemine ve çeşitli sebeplerle vergi kaçırılmasına en güzel cevap.

  3. Helal olsun aslanım.

  4. onu sen yaparsın.işte aklı 3 kağıda çalışan yurdum insanı.

  5. arkadaşlar bu aralar yok çok kazanan kimi sonra alonso şimdi vergi haberi ortada dönen rakamlar…diğer taraftan 13 milyon dolar daha fazla almak veya ödememek için birbirini sallayan koca bir ülke ve koca bir formül 1 organizasyonu…80 milyon dolar ufak para değil…bir vuruşta beş adamı yere yıkan cüneyt arkın filmleri ile büyüdük…atanı ve atmayı severiz millet olarak…hep dövdüğümüz kavgaları anlatırız hep bol gol bol çalım atıp kazandığımız maçları anlatırız bütün kızlar bize hayrandır ama biz yüz vermeyiz. sonra kariyer.net e cv bırakıp düşük sigortalı ancak karnımızı doyurabilecek işler ile avunuruz. nerden girdim ben bu konuya şu an toparlayamadım ama hülas inanmayın böyle rakamlara…zaten yılın kaç günü yaşayacak ispanyada sık sık girse çıksa neden geldinmi diyecekler ayak bastı parasımı alacaklar? ikametgahı isviçrede göstermek çok mu zor? yani….

  6. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Tebrikler Diaz' cım uygun olanı bu..:)

  7. Ne diyeyim aldığı bu karardan sonra var olan tek şık, tebrik etmek.

  8. ztn ispanyol deilmiydi alonso

  9. Aslında Alonso akıllı adamdır, Eğer kafayı yormak istemiyorsa bir Türk danışman bulsun vergiyi nasıl vermeyeceğinin yolunu bulur,
    Bir hayranı olarak kendisine kıyağım olsun diye söylüyorum,Parayı isviçredeki hesabında tutsun(Bizim Türkler de aynısını yapıyor birkaçtanesini biliyorum)Kendisi ispanya da yaşamaya devam etsin,daha ne yapayım para da almıyorum:)

  10. ne yani bu İspanya ya geri dönmek F1 in en çok kazanan pilotunun neredeyse iki yıllık kazancına mı patlıyor :))

  11. upssss…. ya bu gerçekten sen değilsin,yada ben ben değilim…yada dünyanın sonu geliyor.

  12. iyi bir vatandaşlık örneği göstermiş….tebrikler…

  13. bravo demek lazım ailesi ve arkadaşları için bu parayı gözden çıkarıyor böyle sporcu zor bulunur kıymetini bilin 🙂

  14. süpermiş gerçekten. bu para servetlerinin yanında çekirdek parası gibi kalıyor helal olsun bizim vatanperver iş adamlarımıza.!!!!!!

  15. http://www.haber34.com/2010-yili-vergi-rekortmenleri-21524-haberi.html

    Bizim milyar dolarları olan işadamlarımızın ödediği vergiler.

  16. aynen. onlar değil milyar dolarlık servetleri olan iş adamları bile bu parayı ödemiyor sonra benzin olur 4.25 lira dolaylı vergileri alamıyorlar sonra sıradan vatandaşı soyuyorlar.

  17. alonzomanyaa  avatarı

    o değilde bizim sanatçılar'' bunun 100/1 ini verince bişey yaptık sanıp hava atıyorlar en yüksek vergiyi ben verdim diye 🙂

  18. örnek bir davranış. 80 milyon dolarda iyi paraymış haa. :))

  19. Fakir değilim; şimdi sadece biraz daha az zengin olacağım"
  20. Fernando Alonso'yu tebrik ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir