Mclaren İspanya'da Güçlü Bir Yarış Umuyor

yazar:

kategori:

Mclaren Mercedes, Avrupa yarışlarının başlayacağı İspanya GP’de sezona güçlü bir şekilde devam etmeyi umuyor.

İngiliz takım sezonun ilk yarışı Avustralya’yı kazanmış ancan daha sonraki 2 yarışta Ferrari’nin güçlü şekilde yarışı kazanmasını engelleyememişti.

Mclaren takımı BMW ve Ferrari’nin ardından 3. sıraya geriledi 3. yarış Bahreyn sonrası. Barcelona testlerinde yeni parçalar test eden Mclaren takımı İspanya GP’de rekabetçi olmayı umuyor.

İspanya GP öncesi konuşan takımın CEO’su Martin Whitmarsh "İspanya GP ile Avrupa sezonuna başlıyoruz ve diğer takımlarda olduğu gibi Barcelona’ya önemli bir gelişim paketi ile geleceğiz."

"Araçlar denizaşırı yarışlarda makul derecede istikrarlıydı ve önümüzdeki hafta ana rakiplerimize oranla performans bakımından MP4 23’ü ne kadar geliştirdiğimi görmek için ilk fırsat olacak."

"Aracın performansını geliştirdiğimize eminiz ancak bu haftaki testler performansın kesin bir göstergesi değildi bu yüzden MP4 23’ün ne kadar geliştiğini söylemek için yarışı beklemeliyiz." dedi.

Bahreyn’de kötü geçen yarışın ardından iyi bir çıkış yapmak isteyen Lewis Hamilton da araç hakkında iyimser.

Hamilton "Tüm takımlar sürekli geliştiği için bunları tahmin etmek çok zor. Kış testleri olumluydu ve bu hafta önemli seviyede tur attık. Bu pistte rekabetçi bir aracımız olduğunu düşünüyorum; araç oldukça iyi çalışıyor."

"Önümüzdeki yarış için bu hafta bazı yeni şeyler test ettik ve olumlu sonuçlar aldık ancak bunu yaparken yanlız değiliz." dedi.


Yorumlar

  1. +mclaren zaten kotu olacagını biliyordu o pistlerde! şimdi mclarenin pistleri baslıyor .mclaren hepsini alıcak demiyorum ama rekabet başlayacak 3 takım için

  2. mclaren ölmüş bitmiş değilki kayda değer geri dönüş yapsın 3 yarış yapıldı 1 ini mclaren aldı önemle vurgularım…

  3. Erhan Zambak avatarı

    F1'in yakın tarihinde kayda değer geri dönüşler var.Fakat ben bu sezon McLaren'in bunu yapabileceğini sanmıyorum çünkü zaten onlar geçen sezon kaybettiler…

  4. tabikide güçlü olacaklardır aksini düşenen bile yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir