Lauda: "Vettel Daha Hızlı Olduğu İçin Tansiyon Yükselmiyor"

yazar:

kategori:

2010 sezonundaki karışıklığın 2011’de geri dönüp dönmeyeceğinin sorulması üzerine Lauda “Hayır. Vettek açık bir şekilde Webber’den hızlı.” 

“Bunu Monaco’da da göreceğiz bu yüzden takım içerisinde tansiyon yükselmeyecek. Vettel’in 0.3 sn daha hızlı olacağına iddiasına girebilirim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. görürüzzz bekleyelimmm

  2. pardon ama komiksin mclaren 'yarış genelinde' red bull'dan hızlı olamaz,böyle bir durum olsa bile RBR de armut toplamıyor,gelişecektir dediğiniz eksik parçalar varsa da onların eklemesiyle webber daha hızlı olur ama vettel'e de yeni parçalar gelir zaten.ben webber'in geçen yılki karmaşadan dolayı dizginlendiğini düşünmekteyim.webber ön sıradaki bi pilotun stratejisini parçalamak için kullanılıyor,geriye düşüyorlar beraber ama red bull avantajıyla tekrar tırmanabiliyor.webber yeterince hızlı,red bull yeterince hızlı.bu seneki tek heyecanın lewis'in son turlarındaki iyi performansıyla vettel'i kovalaması olacağını düşünüyorum.ha kim bilir bir kaç yarış sonra mclaren iyice zorlar,olası bir şey bu da tabii.ama tamamen geçmeleri çok zor red bull'u.şu an webber'le yarışıyorlar..

  3. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Sabret, bekle, izle daha sonra konuşuruz kim haklı

  4. geçen yıl dediklerinize katılıyorum arkadaşlarda bu sene allah aşkına nerden biliyorsunuz eksik parça olmasını yaa sizmi arabaya parçaları koyuyorsunuz webber demedimi fark lastiklere alışmaktan kaynaklanıyor diye daha sezonun başı takımlar şampiyonluğunu garantiledimi ki bu takım webber e eksik parça verecek hadi verdi pol u nasıl aldı ozaman webber ispanyada biraz tutarlı atın allah aşkına
    mclaren in güncellemesine hayranım ama şunuda söyleyeyim daha redbull güncellemelerini adam gibi çıkarmadı sadece bujileri değiştirmiş ispanyada sadece tahminimdir kanada yarışına iyi bir güncelleme getirecektir…

  5. oolur mu dostum, vettel super pilot, oyle boyle degil. webber de "AYNI" araci kullaniyor ama vettel lider.

    yersen…..

  6. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    vettelin yeni ön kanadını kırması ile weberin aracındaki yeni ön kanadı söküp vettelin aracına takan bir takımın, webere ve vettele eşit şartlarda araç verdiğine inanmamızı kimse beklemesin!!

  7. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Demedi demeyin.
    Eğer bizimkiler bu gelişim performansını bir iki yarış daha devam ettirirse zaten Lewis hatta Jenson RedBull'ların önünde yer alacak.
    İşte o zaman RedBull McLaren'den puan (lar) çalabilmek için Webber'in arabasında eksik olan parçaları koyup Vettel ile eşitleyecek. Sonuçta onlarda biliyor ki Webber aynı araçla Vettel'den daha hızlı.
    Ben o zaman görecem kim hızlıymış.

  8. Webber hızlı olursa görüşürüz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir