Red Bull, Telsiz Konuşmalarının Takip Edilmemesi İçin Değişiklikler Yaptı

yazar:

kategori:

Mark Webber yarış boyunca Fernando Alonso’nun arkasında kaldı ve Aonso’nun her zaman Webber’le aynı anda pite gelmesi Ferrari’nin Red Bull’un telsizlerini dinliyor olabileceği söylentilerini çıkardı.

Monaco’da konuşan Christian Horner Ferrari’nin telsiz konuşmalarını dinlediği haberlerine karşılık olarak “Pit stoplar bu oyunun bir parçası ve FErrari’nin İspanya’da MArk’ı arkasında tutmasının tek yolu pitlerden geçiyordu.”

“Ne zaman pit yapacağımıza dair bir şeyler buldular ve biz pite girdiğimiz zaman onlar da Fernando’yu çağırıyordu. Bu şans eseri olamaz çünkü Mark’ı her çağırdığımızda onlar da çağırıyordu. Bu kurallar içerisindeydi.”

“Sonunda tuhaf bir çağrıda bulunduk. Ferrari pite gelirken Mark pistte kaldı ancak ne yazıkki o süreye kadar Button ve Lewis’i yakalamak imkansız olmuştu.” 

“Bu nedenle bu hafta sonu için bazı prosedürleri değiştirdik. Daha az saydam olmak için bazı prosedürleri değiştirdik” dedi.

 


Yorumlar

  1. "Sonunda tuhaf bir çağrıda bulunduk. Ferrari pite gelirken Mark pistte kaldı"

    hahahaa

  2. Yem haber. Artık dinlenme korkusu yok, doğru konuşacağız diyip Ferrari veya diğer dinleyen takımları yanıtmayı düşünüyorlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir