Alonso: "Red Bull Hâlâ Favori"

yazar:

kategori:

İspanyol sürücü 2. antrenman seansında en hızlı turu atmış olsa da Red Bull’un galibiyet için favori olduğunu düşünüyor.

Alonso “Henüz Cuma (Perşembe) günündeyiz bu yüzden bekleyip görmemiz lazım. Red Bull’un cuma günlerinde farklı şeyler test ettiklerini ve cumartesi günleri çok güçlü olduklarını görüyoruz.”

“Sıralamalarda onların yine çok güçlü olmasını bekliyoruz. Bu işler 5 günde çok fazla değişmez. Bu yüzden Red Bull’u sıralamalar ve yarış için favori olarak görüyorum.”

“Ancak buranın yegane bir pist olduğu da doğru bu yüzden her şey olabilir. Burada hataya yer yok. Bu çok önemli bir faktör.” dedi.

İspanya’da tur yiyen Alonso, Monaco’da araç içerisinde rahat olduğunu söyledi.

Alonso “Araç çok iyi cevap veriyor ve araç içerisinde kendimize güveniyoruz. İyi bir ayar, viraja girerken geç fren yapmanızı ve viraj içerisinde hızlı olmanızı sağlıyor.”

“Ve şu anda araç içerisinde çok mutluyum ancak henüz Cuma (perşembe) günündeyiz ve cumartesi günü geldiğinde baskı daha fazla oluyor. Bu yüzden hata yapma olasılığı da artıyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. watercolour avatarı

    Geçen yarışta tur yediği bir arac hakkında 1 hafta geçmeden nasıl bir yorum yapmasını bekliyorsun?Geliştik Red Bull'un önündeyiz mi diyecek?

  2. watercolour avatarı

    Rosbergde kolpa star oluyor o halde.

  3. Zaten Luca azcık adam olsa Schumi arkasından atıp tutmazdı Ferrari'yi dipten alıp bulutların üstüne çıkaran adama sallamazdı düşünün artık bu İspanyola neler söyler.Tabi o zaman Ferrari diye bişey kaLırsa.

  4. 2016 lık adamımız her yarış öncesi mutlaka diğer rakip takımları favori gösteriyor. bu ifadeyle ferrari takımını ve aracını kötülüyor. kazanamaz ya es kaza kazanırsa ben yaptım diyecek…bir gün gelecek bu pilotlar benden iyi diyecek…doğru konuşmaya karar verirse…sponsoruna sorar mutlaka:) 2012 nin sonunda ferrariden ayrılırken(kontrat 2020 ye uzarsa birşey diyemem)daha doğrusu yollanırken bakalım halen bu pilot için fanları çok iyi pilot diyebilecekmi?
    kiminin yollanması hata bu adamın alınması hata oğlu hata…demek ferrarinin çekecek çilesi varmış:) kendi düşen ağlamaz…

    http://www.youtube.com/watch?v=QaHu-77_WNM

    alonso luca ile el ele ayrılırken muhtemelen aralarında böyle bir sahne yaşanabilir:)))

  5. Akli dengesinden çok büyük şüphelerim var bu üyenin.

  6. Sahte star öylemi o star size zamanında 7 kere zıpladı diyemi sahte oldu:D

  7. sıktı artık vettel 5 te 4 yaptı.ferrari 2000 ler gibi sahte star doğurttular yine.ne mücadele kaldı ne rekabet adam at başı gidiyor vermişler altına uçan araba redbull kanatlandırıyor.

  8. Bu sene burda iyi bişeyler bekliyoruz.Aslında geçen senede iyi şeyler yapabilirdi ama kaza yaptığı için sıralamalara çıkamamıştı.Bu sene galibiyet alabiliriz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir