Mercedes Monaco'da Gayet Umutlu

yazar:

kategori:

Seansı 3. sırada tamamlayan Nico Rosberg “Tekrar Monaco’da piste çıkmak harika. İlk baştan itibaren kendimi çok rahat hissettim ve ayarlar konusunda çok iyi iş çıkardık. Burada doğru ayarları bulmak zor olabilir çünkü fren dengesi ve lastik aşınması gibi bir çok şeyi dikkate almak gerekiyor.”

“İyi bir gün geçirdik ve hafta sonuna mutlu bir başlangıç yaptık. Lastikler beklendiği kadar kötü değil ve lastik aşınması oldukça düşük. Bu yüzden pol pozisyonu beklediğimizden daha önemli olacak.” dedi.

Seansı 7. sırada tamamlayan Michael Schumacher “Öndeki takımlarla olan fark Barselona’ya göre daha az görünüyor. Bu sabahki kazamda ayar değişikliği yapmıştık ve 1. virajda frenleri kilitledim. O andan sonra kaçış yolu için geç kalmıştım ve bariyerlere vurdum. MEkanikerlerim mükemmel iş başardı ve aracım öğleden sonra sabahki kadar hızlıydı. Nico’nun tek tur performansında gösterdiği iyi görünüyor ve uzun sürüşlerimiz oldukça iyiydi.” dedi.

 


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Bu sene mgp ancak, rosbergle monaco ve singapurda kazanabilir bence mgp sıkı çalışmalı.

  2. monaco rosbergin evi.bu çocuğa iyi bir araç verin bitirsin şu işi.geçen yılki gibi talihsizlik yaşamayalım.ilk çizgiyi alamazsak herşey biter.

  3. Ben zaten antremanları izlerken zaman tabelasınıda açıyorum hep schuminin alonsonun ve hamiltonun derecelerini izliyordum schumacher ağır yükle çalışıyordu derecelere göre…

  4. Şu aracı iyileştirin de onun üzerine katık olsun umut. Öyle allahtan dilemekle yarış kazanılmıyor

  5. çok şükür bu sene hiçbir yarışa umutsuz başlamadık zaten!!!

  6. M.Schumacher  avatarı

    Fark anlaşıldıı ağır yakıt yüküyle tur atmış schumi .. hadi bakalım hayırlısı ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir