Hamilton: "Monaco'da Sürüş Yaptığım En İyi Şey"

yazar:

kategori:

Günü 2. sırada tamamlayan Hamilton “Burada sürmek harika. Pisti seviyorum, hava koşullarını seviyorum. Burada olmak çok güzel. Attığım her turdan keyif alıyorum ve araç içerisindeyken Monaco’yu en iyi şekilde görüyorum.”

“Burada olmaktan çok mutluyum. Aracın dengesinden gerçekten memnunum ve sorundan uzak durdum. Ancak burası oldukça yakın olacak.”

“DRS ve KERS’e hemen alışabilirsiniz ancak sistemleri sadece pit düzlüğünde ve tepede kullanabiliyorsunuz. Yavaş bölümlerde kullanmamayı tercih ediyorsunuz.  Belki sıralamalarda kullanabileceğim bir kaç yer daha bulabilirim ancak onları cebimde tutacağım!”

“Aracı burada kullanmayı seviyorum. Bu yapmış olduğum en iyi şey! Çok heyecanlı. Hata yapma lüksünüz yok. Araç bir bordürden diğerine atlarken inanılmaz oluyor. Hataya hiç yer yok.” 

“Bu yarışı kazanmak istiyorum!” dedi.

Jenson Button “Burada ilk tur her zaman şok edicidir çünkü çok aşırı kaygan olur. Ancak yol tutuşu arttığında araç iyi çalışır ve gerçekten sürüş keyiflidir.”

“DRS ve KERS’le çalışacağız. DRS’yi kullanma konusunda sorun yok ancak tünelde sistem kullanılmayacağı için mutluyum. FIA kesinlikle doğru karar verdi. Bunun yanında KERS’in en iyi nerede işe yaradığı konusunda da çalışma yaptık.”

“Araç içerisinde geçen seneye göre daha rahatım ancak bir kaç yerde daha değişiklik yapmamız lazım. Aracımız oldukça hızlı görünüyor ancak tüm takımlar inanılmaz seviyede yakın görünüyor.”

“Beklediğimizden daha az lastik aşınması var. Süper yumuşak lastiklerle uzun sürüş gerçekleştirdim. Bozulma görülse de lastikler iyi görünüyor. Sert olan lastikler için de durum aynı. Ancak hâlâ pazar günü uygulayacağımız stratejiye karar vermedik.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Kardeşimle iddaya girdik. Ben McLaren kazanıcak diyorum, o diğer tüm takımlar dedi.

    Güveniyorum sana Lewis, şovun yarım kalmıştı Catalunyada.

  2. OUTLAW RIDER  (public enemy) avatarı
    OUTLAW RIDER (public enemy)

    "MELEZ RENKLİ OĞLAN " Arkadaşlar bir kaç f 1 sever arkadaşımız bu ifadeyi kullanıyor. Ben bu ifadeyi okuduğum zaman o ifadeyi yazanla ilgili kafamda şöyle bir sual oluşuyor "acaba geçmişinde melez renkli oğlan buna kötü birşey mi yapmış? Ya da ne bileyim onları terk eden babası falan melez renkli miydi?" neyin öfkesiydi bu bilemiyorum ama onlar adına gerçekten üzülüyorum. Demek ki geçmişlerinde çok derin izler bırakmış. Umarım düşüncelerime katılıyosunuzdur >: )

  3. evet geçen sene alonsonun yaptığı gibi

  4. melez renkli oğlan burada bir kaza yapmıştı sanırım burası monaco öyle yanlama yapılmaz dikkat et.

  5. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Lewis ten umut dolu aciklamalar geliyor
    -Sanirim keyfi yerinde
    -Redbull da kers olmazsa belki bu sefer Seb i gecebilir
    -umariz hersey bizim istedigimiz gibi olur ve podyumun 1. basamagina cikariz

  6. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Lewis ten umut dolu aciklamalar geliyor
    -Sanirim keyfi yerinde
    -Redbull da kers olmazsa belki bu sefer Seb i gecebilir
    -umariz hersey bizim istedigimiz gibi olur ve podyumun 1. basamagina cikariz

  7. geçiş fazla olmayacaktır geçtiğimiz yarışlara göre fakat çok heyecanlı bi yarış olacak çünkü herkes birbirine çok yakın 🙂

  8. Caddelerde hız yapmayı seven bir pilot için harika olsa gerek Monaco yarışı 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir