Heidfeld, Yumuşak Lastiklerde Beklediğini Bulamadı

yazar:

kategori:

Seansı 10. sırada tamamlayan Heidfeld “Öncelikle Monaco’da sürüşten çok fazla keyif aldığımı söylemeliyim. Sürücüler olarak trafikle baş etmemiz gerekti çünkü bu dar pist sürücüler için oldukça mücadele gerektiriyor. Süper yumuşak lastikleri taktığımda temiz bir tur atamadım.”

“Farklı set lastiklerle sürüş ilginçti. Süper yumuşak ve yumuşak lastikleri analiz edeceğiz ve bugün bunun için çalıştık. Süper yumuşak lastiklerle dengemiz umduğumuz kadar iyi değildi ancak bugünkü seansları iyi bir şekilde analiz edip Cumartesi günü devam edeceğiz.” dedi.

11. olan Petrov “Bugünkü programdan istediğimizi aldık. Bu pist farklı ve yegane bir pist bu yüzden test yapmak faydalı oldu. Yumuşak ve süper yumuşak lastiklerle test yapabildim bu yüzden verilere bakıp lastiklerin nasıl performans gösterdiğine bakacağız.”

“2. seansın sonunda önce arkadan, daha sonra ise önden kayma sorunu nedeniyle bir sorun yaşadım ve aracın kontrolünü kaybettim. Genel olarak bugünkü çalışmalardan memnunum ve hafta sonu için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir