Sutil'in Yaraladığı Eric Lux Ortaya Çıktı

yazar:

kategori:

Geçen ay gerçekleştirilen Çin GP hafta sonunda Sutil’in, Genii Capital’in sahiplerinden olan Lux’a saldırarak yaraladığı ortaya çıkmıştı ve Monaco’ya gelen Lux fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

Lux konuyla ilgili yorum yapmazken söylentilere göre Bernie Ecclestone’nun barış için her iki tarafla görüştüğünü iddia etti.

 


Yorumlar

  1. Abdullah senin adina Ferraici olmak güzeldir bisey diyemem hayirli olsun :)., kendi sitemi kurma konusuna gelince her kizdigimiz site icin site kursak isimiz var demektir ama olanlarla uzlasmayi yeglerim 🙂 McLaren ci olmak da cok cok özel .ünlem olayini bilmiyordum ögrendigim iyi oldu.

  2. yorumları yazarken kullandığınız isim hep buysa şu ana kadar sadece 1 yorumunuz yayınlanmamış. yorumunuzu yaptıktan bir süre sonra o habere bakarsanız yorumunuzu görebilirsiniz. ama ferrarici de olmak güzel 🙂

  3. bak şimdi sen onaylısın arkadaşım yani yorumların yayınlanmadan önce admin onayı bekliyor eğer uygunsa yayınlanıyor bekliyorsun biraz çünkü admin lerinde çeşitli işleri var yorum kontrolü dışında ama onaylı olmayan bir üye için durum farklı direkt yayınlanıyor bizimkiler küfürlü olsada admin bunu anlayana kadar durur belkide admin farketmeye bilir o yüzden o tarz durumlarda sol alttaki cevap ver butpnunun yanındaki ünlemi kullan ve o yorum hangisiyse farkedilmesi adına adminlere yardımcı ol rahatsız olduğun durumda daha hızlıca ortadan kalkar bu şekilde 😉

  4. Ben iddia ettiğiniz gibi bir şey görmedim bu mecrada; madem bu işten o kadar anlıyorsunuz(bizim anlamadığımız, görmediğimiz şeyler görüyorsunuz) kendi sitenizi kurun istediğiniz gibi devşirin..

  5. bakin bunu demek istedim iste adamin biri cikmis hakaret ediyor site bunu yayinliyor.sorun bu karsi cevap versek hakaret etsek hak etdigi laflari yazsak küfür etsek suclu oluruz sitenin buna dikkat etmesi lazim .

  6. ne kadar akildan yoksun bir yorummm!!!!!

  7. Nabza göre serbet olayi yani,Hadi bakalim sorun aslinda su yorumlarimiz neden yayinlanmiyor 10 yorumdan ancak 1 yorum yayinlaniyor .ki hayret bugün iki oldu bu.tesekür edeyim.:)

  8. genelde site McLaren ci deniyordu geçen sene Red Bull da oldu bu sezon Ferrari mi uygun görülüyor :))

  9. site yöneticilerinin isine gelen yorumlari yayinladigini biliyoruz, acaba bu kavganin nedenini biliniyormu ,

    Tarafli yayinlarinizdan dolayi sizi esefle kiniyorum. ferrari tarafli bir site oldugunuzu bilmeyen kalmadi isinize gelen yorumlari yayinlayip ferrari alehine yayinlana n yorumlarin cogunu yayinlamadiginizi biliyoruz .esefle kiniyoruz. McLaren Taraftarlari.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir