Domenicali, Ferrari'deki Geleceği Konusunda Sakin

yazar:

kategori:

Sezon başından beri beklenen sonuçların alınamamasının ardından ilk olarak Aldo Costa’nın görevine son verildi ve takım içerisinde kadroda düzenlemeler yapıldı. Bazı taraflar takımdan gönderilecek sıradaki ismin Stefano Domenicali olabileceğini söylüyorlar.

Bu sorular üzerine Domenicali “Dürüst olmak gerekirse endişe duymuyorum. Her şey oldukça açık oluyor. Öncelikle geleceğim hakkında soruyu ben cevaplayamam. Benim üzerimde yer alan kişi (Luca Di Montezemolo) bu soruyu cevaplayabilir ancak bu oyunun kurallarını biliyorum.”

“Bağımsız bir kişiyim ve gerçek şu ki bu benim hayatım. 20 yıldır Ferrari’deyim bu yüzden Ferrari’nin benim için ne anlama geldiğini tahmin edebilirsiniz.”

“Tabiki sorumluyum ve mümkün olduğu kadar sorunları çözmeye çalışacağım, ancak işler yolunda gitmezse bir liderin bunun bedelini ödemesi normaldir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. yanlış algılanıyor bu adamla zerre alakası yok durumun bu adam iyi demiyorum yanlış anlaşılmasın

    2009 kadar araçlar motor güçleri ile ön plana çıkıyordu belli takımlar reno gibi takımlarda kütle amortisör vb antin kuntin işlerle durumu kotarıyordu..

    sonrası değişen kurallar ve çift katmanlı difizör saltanatı ile başlayan furyada..bu sitemin iptali ile

    mühendisler yüksek tutunmayı egzosla yapmayı başardı MEŞRUBATÇILAR hatta o senede kısmen tasarımlarıyla brawn a kök söktürdüler..

    bunun yanında hiç bir şey yapmayıp sadece gündemdeki araçların orası burası kopya çalışmaları ile gününü gün edenler bu gün 3 veya 4. takım rolündeler ferrariden bahsediyoruz

    MUHAFAZAKAR TASARIM MIŞ BU SEZON BU ARAÇ HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ

    ŞİMDİDEN MEŞRUBATÇILARIN DEKOLTE KAFALI MÜHENDİSİNİ TEBRİK ETMEK LAZIM

    bakın pilotlar demiyorum 2 side beceriksizin önde gideni öyleki geçen sene bu araçla hara kiri son yarışa kadar şampiyonada ölüp ölüp dirildiler.

    ama tecrübe kazandıkları kesin.

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Sen geldiğinden beri Ferrari liderlik nedir unuttu ya Jean Todt ROss brawn ayrıldıkdan sonra Ferrari Kalitesini Düşürdü bu kadroylada Şamp olmak hayel oldu 2007 den beri Ferrari şamp lugu aç isim 2008 de massa 2010 da alonso son yarısda samp kaptıran pilotlar oldu bu ferraride olacak bir şey değil daha bilgili ve sonuç çıkartabilen kişilere ihtiyacımız var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir