Button: "Pistin Kaygan Olması Pol Mücadelesini Engelledi"

yazar:

kategori:

Perez’in geçirdiği kazanın ardından seans başladığında 2.5 dk vardı ancak pistin aşırı kaygan olması derecelerin gelişmesini engelledi.

Yarışa 2. sıradan başlayacak olan ve Mclaren’e geldiğinden beri sadece 3. ilk çizgi zaferini elde eden Button “Çok kaygandı ancak çıkış turunda zorlayabilmek için mümkün olduğu kadar erken pit çıkışına geldik.”

“Ancak 2.5 dk boyunca orada beklediğimiz için lastik sıcaklıkları gitti. En azından 3. seansta iyi tur atmıştık.” dedi.

Button ayrıca Perez’e geçmiş olsun dileklerini sundu ve “Konuşuyor olması harika. 2003’te aynı yerde kaza yapmıştım ve orada kazanın ne kadar acıttığını biliyorum. Yarın yarışacak mı bilmiyorum ancak umarım kısa süre içerisinde iyileşir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. massa dan daha iyi olduğu aşikar bence.size button gibi pilot lazım.en iyi 2.pilot bencede.

  2. monaco'nun ikinci cebi çok dezavantajlı ama kers ile button pozisyonunu koruyabilir bence.

  3. Eskiden kalma bi çift katmanlı difüzör varsa kullansın 🙂

  4. Sana katılıyorum watercolour.İstesekte istemesekte Button'ın 2. pilot statüsü inkar edilemez bu doğru fakat bir Button fanı olarak Button'dan beklediğim şey biraz daha mücadeleci davranarak agresif olması.Aşırı sakin bir sürüş tarzı var.Fakat bazı zamanlarda bu işe yarayabiliyor.Yinede biraz daha agresif olmasını görmek heyecan verebilir.

  5. zaten en kötü ihtimalle yinede 3cü olacaktı ne bu hasetlenmeler len:P

  6. watercolour avatarı

    Button kadar iyi bir 2. pilot yoktur heralde.Hem yavaş olduğunu kabul ediyor.Hem takım için çalışıyor, hem de huzursuzluk çıkartmıyor, puan da topluyor, istikrarlıda.Her takıma bir button lazım…

  7. bu turu öpte başına koy button biz hamiltondan pole beklerken 7. olduk sen yine süper yerdesin kers ile startta vetteli geçmeye çalış. :))

  8. sınırlı yetenekle bukadar

  9. daha ne yapmayı bekliyordun ki? milletin turlarının heba oluğu bir günde, kazadan önce çok güzel bir tur atmışsın, vettel'in 0.4 saniye gerisine geçmişsin. pole mi alacaktın yani? mis gibi 2. sıradasın, güzel bir startla liderliği alman da çok olası. bu da bulmuş da beğenmiyor kardeşim.

  10. Sen elinden gelenin eniyisini yaptın button umarım startta vetteli geçersin ve iyi bir strateji ile yarışı kazanabilirsin.

  11. iyi olmuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir