Rosberg Bariyerlerde Değişiklik İstiyor

yazar:

kategori:

Sabahki antrenman seansında Perez’in kazasına benzer bir şekilde kaza geçiren Rosberg “O bariyerlere vurmadığım için çok şanslıydım. O bariyer uzun zamandan beri orada var ve orada çok şey oldu.”

“Belki ilk defa o bariyerleri değerlendirmemiz lazım. O bariyerleri 50 metre ileriye almak oldukça kolay olmalı. Bunu yapmanın tam zamanı olabilir.” dedi.

Rosberg ayrıca tünelden sonra fren anındaki tümseğin çok büyük endişe kaynağı olduğunu düşünüyor.

Rosberg “Monaco genel anlamda tehlikeli bir pist. Bunun nedeni çok yüksek hızlı ve tümsekli olması. Frene bastığınızda fren noktasındaki tümsekte zıplıyorsunuz ve bu biraz endişe uyandırıyor.” dedi.

Rosberg ayrıca Sergio Perez’in kazasını görmediğini ve görmemesinin kendisi için daha iyi olduğunu söyledi.

 


Yorumlar

  1. değiştirilmesinde öylemi kalsın bazıları ucuz sıyırsın bazılarının kalçası çıksın Allah muhafaza bazılarıda sakatmı kalsın

  2. Kesinlikle dogru doylemis Rosberg. Ben bile Rosberg in kazasindan sonra o bariyerlerin cok tehlikeli oldugunu dusundum sonra da Perez in malum kazasi. En azindan geriye cekilmeli o bariyerler (bu sene gecti tabi ama seneye en azindan)

  3. icecream 😀

  4. bu almanlar hep mi böyle mızıkcı biri bariyeri değiştirmek ister

    diğeri bilmem nerede yarışmak istemez

    oldu o zaman yarışlar nascar pistinde yapılsın kaymak gibi

    bak ıcecream pardon ıce man oraya kadar indi akıl adam ne olacak baktı buralarda olmuyor bariyer şikan falan uğraşmıyor rahat adam

  5. rosberg'in neden sıkıcı sürdüğü anlaşıldı sanırım biraz kaza korkusu var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir