Mosley 2009'da Bırakmaya Söz Verdi

yazar:

kategori:

Max Mosley, bir İngiliz gazetesine yaptığı açıklamada kendisine karşı yürütülen aşırı kampanyalara rağmen görevini bırakmayacağını ve mücadele edeceğini söyledi.

Mosley skandalın ardından verdiği ilk röportajda 7’den fazla klübün kendisine destek vermesinden dolayı görevinden ayrılmayacağını söyledi.

Mosley "Klüp başkanlarından aldığım her mektupta "Bizce görevinizi bırakmalısınız" ya da "Bizce görevinizi tekrar gözden geçirmelisiniz" yazıyor ancka 7’den fazla klüpten devam etmem gerektiği yönünde destek aldım." dedi.

3 Haziran’da FIA delegeleri Mosley’in kalıp kalmaması yönünde oy kullanacaklar ve Mosley sonuç ne olursa olsun daha önceden zaten 2009 seçimlerine katılmamaya karar verdiğini söylüyor.

Mosley "Asla 2009’dan daha ileriye gitmeyecektim. Bunu söylemedim çünkü Tony Blair’den gördüğüm kadarıyla bırakacağınızı söylediğinizde etkinizi de kaybediyorsunuz." dedi.


Yorumlar

  1. herkese hayırlı olsun arkadaşlar gözümüz aydın 2009 f1 in geçmişinin ve geleceğinin kurtuluş zaferi

  2. bir yıl sonra diyecekki f1 bana ihtiyacı vardı.gelen talepleri geri ceviremedim görevimin basndayım.

  3. nasıl yaaa ufak cocuk gibi buda 1 sene daha oturayım burada sonra söz bırakıcam bu sene son 🙂 sadomazo carpsın ki 🙂

  4. kaan kaanhan avatarı

    bırak önemli bir konumda,makamda herneyse olmayı, sıradan vatandaş olarak bile böyle bir şeyle yakalansam kimsenin yüzüne bakamam. adamda ne yüz varmış teneke gibi, insan kabullenir istifa eder en azından. Amerikan başkanını bile köşeye sıkıştırdılar ki adamın yaptığı şey ırkçı sadomazo sex partisi değildi bunun yanında devede kulak.

  5. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    İyice saçmaladılar. Ya istifa edersin ya da işi yüzsüzlüğe vurur etmezsin. Bu ne zamandır bir pazarlık konusu oldu anlamadım. Bu gidişle F1 izlenemeyecek bir boyuta varacak.Üzülüyorum çok.

  6. mosley hayatında ilk kez doğru bir karar verdi 🙂

  7. Ertan  Akkaş avatarı

    Bu adamın 1 yıl kalması bile Formula1'in 5 yıl kaybetmesi demek ama hadi neyse buna şükür 😀

  8. Oh be bu güzel oldu işte!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir