Raikkonen, NASCAR Nationwide Serisindeki İlk Yarışında 27. Oldu

yazar:

kategori:

Geçen hafta sonu kamyonet serisindeki ilk yarışında 15. olduktan hemen sonra Nationwide serisinde yarışan Raikkonen Kyle Busch Motorsport’un hazırladığı 87 kapı numaralı NEMCO Motorsports’un Toyota’sı ile piste çıktı.

Sıralamalarda hızlı turunda duvara temas eden Raikkonen 22. olduktan sonra yarış içerisinde yükselmeye başladı. Ancak Raikkonen aracının dengesinden pek memnun değildi. Turlar ilerledikçe Raikkonen 15. sıraya kadar geriledi.

Aracının demgesi gittikçe bozulan Raikkonen, bir pitinden çıkışta hızlı olduğu için pitten geçme cezası aldı ve 2 tur geriye düştü.

Yarışı 27. sırada tamamlayan Raikkonen yarış içerisinde ısı izolasyon sorunu yaşadı ve ayağının çok ısınmasından şikayet etti. NASCAR sürücülerinin çoğu ayakkabılarında ısı izolasyonlu ayakkabılar kullanıyorlar ancak Raikkonen kamyonet serisinde böyle bir sorun yaşamadığı için kullanmadığını belirtti. Raikkonen’in yarışlardaki mühendisi ise ceza olmasaydı Fin sürücünün ilk 15 içerisinde yer alabileceğini söyledi.

Raikkonen önümüzdeki ay Dünya Ralli Şampiyonası’nda Akropol Rallisi’nde mücadele edecek. Raikkonen’in NASCAR’da başka bir yarışa çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor.


Yorumlar

  1. 98 den beri f1 avatarı
    98 den beri f1

    bu adam f1 den gittiğinden beri zevk alamadım arkadaş yerini doldurabilecek adam çok az kim ne derse desin

  2. Saldım çayıra mevlam kayıra :)) rai gittiginden beri zevkle izledigim tek yarış kanada idi,schumaher sagolsun…..

  3. raikko sen napmaya çalışıyosun ya

  4. Karakteri karizmasi yeter be hocam 😉

  5. hiç bir numarası olmayan mı?biraz objektif olalım lütfen Mclaren taraftarı sampiyonluk kazanmadıgı halde bagrına bastı kimiyi.yarıştıgı 5 yıl boyunca hiç bi Mclaren taraftarı RAi yetersiz yerine daha iyisi gelmeli diye düşünmüş müdür acaba?bi de son 10 yıldaki en heyecanlı yarısları bi hatırlamaya calıs istersen altında kimin imzası var?

  6. djarum nıcklı arkadas sen f1 otorıtesımısın kustahlıgın kaynagıda cahıllıktır tabı senı de hor gormemek gerek sımdı. raikkonen mclaren koltuguna oturmadan once kendını ıspatlamıs bır pılottu sauber karıyerı ve f1 oncesı…gır vıkıpedadan arastır ogren nerede hangı sampıyonlukları kazanarak gelmıs o noktaya.kırdıgı rekorlarıda ogrenmek ıstıyorsan bıraz daha ıyı bak ..klavyesı olan yazıyor tabı en net sekılde ızah edersek..bende senı elstırerek buraya yazıyorum ustune alırsan eger . ayrıca adam nerede yarısmak ıstıyorsa yarısır sanane. keyfının kahyasımısın.ben raıkkoınen fanıyım arkadas hakaret ettırmem uslubunu bıl haddını asma gıt bıraz hakkında bır seyler ogrende oyle gel

  7. eğleniyormu eğlendiriyormu..

    diğer nascarcıları..

    wrc cileri ve bizleri

    artık iyice dibe vurdu

    o bar senin bu bar benim

    hayaldi gerçek oldu.

  8. karakteri karizmasi yeter be hocam 😉

  9. Formula 1in ekmeğini yiyor hala
    Redbul gibi bir takımın bile ilgisini yitirdi
    Nascar,Kamyonet,seat,reno clio,carting derken,50 yaşına merdiven dayayacak,eeee yatıp kalksın
    Ron denise dua etsin,hiç bir numarası olmayan adamı mclaren koltuğuna oturttu, oda onun kaymağını yiyiyor şimdi.

  10. Hani derler ya, O bar senin bu bar benim diye. Rai aynen o sekilde yasiyor, kafasina gore orda burda egleniyor, muhtemelen hayatindan memnun ancak biz fanlari bu durumdan pek memnun degiliz. Abicim sen F1 aracinin icindeyken muhtesemsin, ne isin var Wrc aracinda Nascar aracinda 🙂 Saka bir yana tabi ki herkes kendi hayatini yasar, biz mutlu olalim diye adam kendi hayatindan vazgececek degil..

    Not: Kimi zaten pek umursamaz bir adamdi, simdi babasi da genc yasta vefat edince muhtemelen bundan sonra daha umursamaz olacak. Kimsenin lafina bakip donecegini sanmiyorum. Ama tabi ki keske donse..

  11. Doğan Demir avatarı

    Baba dön artık F1'e bee

  12. kimiraikkonen avatarı
    kimiraikkonen

    yeteneği bu kadar.umarım şansınında yardımıyla ilk 10 a girer.

  13. ne içiyor acaba bizde kullanalım:DD şaka bir yana çok severim kimiyi ama adamın fanlarını taktığı yok acı ama gerçek

  14. dünyanın en mutlu adamı bence 😀

  15. Kafası bir dünya demek ki her yerde yarışıyor 😛

  16. umarım en iyi derecesi bu olur

  17. F1 falan hikaye baksana adam takılıyo harbiden… 🙂

  18. Yakında Moto GP ye merak salmasından korkuyorum… 😀

  19. adamım eğleniyor kafasına göre:)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir