Boullier, Kubica'nın Döneceğinden Emin

yazar:

kategori:

Onda Cero Radyo Kanalı’na konuşan Lopez, Polonyalı pilotun en iyi ihtimalle bir Cuma günü testine katılacağını belirtmişti.

Ama Boullier, henüz son kararın verilmemiş olmasıyla birlikte Kubica’nın iyileşme sürecinin hızlı geliştiğini ifade etti.

Lopez’in ifadelerinin sorulduğu Boullier: “Bunun, Gerard’ın orijinal kelimeleri olduğunu düşünmüyorum. Çok lafı tercüme edildi ve belki de bazıları içeriğin dışındadır”

“Robert’i iki hafta önce gördüm. Size garanti edebilirim ki elinden gelen her şeyi yapıyor. Çok sıkı bir şekilde zorluyor. Bundan daha iyisini yapamazsınız. İyileşmesi iyi ilerliyor.”

“Bazı adımlar atması gerekiyor ve bunlar zaman alacak: Sinirlerin iyileşmesi gibi. Sizin hızlandıramayacağınız ve vücudun yeni öğrendiği bir şey bu. Beklemeniz gerek.”

“Ama Robert’in geri dönebileceğinden oldukça eminim. Geri dönerse, karar onun olacak. Çünkü görevden çekilmeyi düşünmeden önce hazır olma isteğindeydi. Yazın bunu öğreneceğiz”


Yorumlar

  1. Süper haber site yöneticilerinden kubica ile ilgili daha çok haber bekliyoruz. Ayrıca kubica bu reno ile dün yarışıyor olsaydı en kötü 3. olurdu.

  2. bence reno gayet başarılı. petrov yine aynı petrov. ama kubinin yerini dolduraka, onun yaptığını yapacak adam yok, tek eksik bu, yoksa geçen seneden daha yakın öndeki takımlara.

  3. Kubica dönecek de nereye dönecek? Bu renoya mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir