Maldonado: "Hamilton Fazla Hırslı"

yazar:

kategori:

Kaza konusunda Hamilton’un veryansın ettiği Williams pilotu, olayı kendi penceresinden anlattı.

Maldonado: “Sonuç, istediğimiz gibi değildi. Ama yarış geri kalanı iyiydi.”

“Tempom güçlüydü ama (ikinci güvenlik aracı ardından) yarışa yeniden başlandığında Hamilton ilk virajda çok hırslı bir hamle denedi. Bu da benim yarışımın sonu oldu. Bugün puan alamamak benim için gerçekten büyük hayal kırıklığı yarattı.”

Williams adına ilk puanları alan Rubens Barrichello ise kötü şansı kırdıklarına inanıyor.

Barrichello: “Altı tur kala, bugün burada 10.luğun, alacağımız en iyi sonuç olduğunu düşünüyordum. Dokuzuncu oldum ama istediğim gibi değildi, çünkü takım arkadaşımın yarış dışı kalmasıyla oldu. Takım adına gerçekten iyi puanları kaybettik. Hayal kırıklığı yarattı. Kötü şansı kırmaktan dolayı mutluyum.”


Yorumlar

  1. Hamilton F1 i seyredilir kılan pilotlardan pist in her yerinde geçiş yapmayı deneyen gözü kara bir pilot,ama bazen diğer pilotlardan tepki görmeside kaçınılmaz oluyor.

  2. tahsin engelleyebilirdi diyorsunda çok değil daha ikinci yarış olan malezyada hamilton alonsoyla olan temaı engelleyemezmiydi.zaten geçilecektin öyle veya böyle niye çizgini açıyorsun diye sormazlarmı adama.yapmayın bu kadarda olmaz

  3. yahu tahsin sinanın verdiği lnkten sonra hala savunuyormusun.bua arada yusula sana selam olsun.ben hemen bir TUR arkanızdayım:)

  4. watercolour avatarı

    http://www.youtube.com/watch?v=8DcUZtwv9zY

    Hamilton Maldonadodan özür dileyeceğine birde adama çamur atıyor.Pilotun kendisi böyleyse fanlarından ne beklersin.

  5. Herşey Maldonadonun suçu hahahaha çok güldüm buna

  6. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Arkadaslar ben dun karting e gittim.
    -Yarista herkes birbirine vuruyordu.
    -Herkes gecmeye calisiyordu.
    -Lütfen ya burasi F1 ya.
    -Lewis tabiki zorlayacak gecmeye calisacak
    -Dokunacak, ona dokunacaklar.
    -Yarista baska adam gibi gecis varmiydi yahu?
    -Zorlama yoksa, gecis yoksa, kaza yoksa o zaman niye izliyoruz F1.
    -Bunun neresi yarismak oluyor eger agresiflik, atak yoksa.

  7. adamın yarışını yedi ve onu savunun gerçekten bu sitedeki kişilere yakışmış tam size göre yazdıklarınız.

  8. Evet Martin Brundle adam değil sen adamsın.Adamsin Nihat 😀

  9. watercolour avatarı

    Bu arkadaş hiçbirşey bilmeden körü körüne sürekli sallamasyon yorumlar yapıyor.Ciddiye almaya değmez.

  10. Zaten bizim hamilton çılgını olmamızın sebebide bu :D:D

  11. Yan yana, yanında yı netleştiren kural kitapçığından bir madde bulur musun bana?

    Yaşın malum ortalıkta çocuk arıyorsun…

  12. +1
    Tek geçiş yapan Hamilton değil, tek atak yiyen de Felipe ile Pastor değil…

  13. "Hamilton Fazla Hırslı"

    işte bizde bu yüzden seviyoruz onu.

  14. Cesur atak yaptı ve engellenecek bir kazaya sebebiyet verdi. Maldonado değil de Lewis yarış dışı kalsa, ön kanadını kırsa; demediğinizi bırakmayacaksınız değil mi adama. Biz de arkanızdan ağlama melis diyecektik haha.

  15. Martin Brundle, David Coulthrad bu ikisi adam olsa neyse…

  16. FİA yeni bir ceza buldu McLaren için.

    Lewis çok cesur ataklar yaptı Monte Carloda, yada Lewis Monte Carlo da araç geçti.

  17. http://www.youtube.com/watch?v=WnTFy4KSKzc

    video burda hamilton içeri sokmuş burnunu maldonado istediği kadar önde olsun aynaya baksa görür lewisin geldiğini ve kazayı engeller böylece puanda alırdı dediğim gibi bu kazayı ancak atak yiyen pilot engeller atak yapan pilot aracın burnunu öndeki aracın içine sokunca iş atak yapandan çıkıyor.

  18. Martin Brundle David Coulthrad 2'lisi bile anında Lewis'e ceza gelebilir demiş. Siz hala Hamilton suçsuzdur deyin arkadaş. Hamilton fazla cesurca bir atak yapmış, iyi ki kendi yarışını yok etmemiş de başkasınınkini yok etmiş…

    http://www.youtube.com/watch?v=WnTFy4KSKzc

  19. sende yeteneksiz pilotlara karşı bir ilgi var dostum bu iyi değil her f1 hafta sonu hüsran demektir bu.

  20. Olayların tekrarlarının videoları çıkmaya başladı. Videoyu kaydedip Maldonadoya göndericem.

    Yaw Lewis yanında beeeee yuhhh! Nasıl iyimsermiş o atak.

    Shumi çıkıpta dese çok riskli bir atak yaptı diye kimse birşey demez burda.

    Ama adam yanında, yanında. Biçtin Lewis i.

    Ama yok Lewis hatalı. Peeehhhh diyorum sadece.

  21. maldonado önde ama hamilton burnunu sokmuş artık yapacak birşeyi yok bu kazayı engelleyecek tek kişi maldonadodur hamiltonun engellemesi mümkün değildir engellenebileceğini schumiden gördük dikiz aynasından baktı ve kazanın olacağını gördü ve kazayı engelledi ama maldonado aynalara bile bakmadı direk döndü ve temas oldu.

  22. orda haksız şekilde avantaj sağladı ve yerini geri vermedi burda massa olayında massa çizgiden taşınca kayıp vurdu. bu kazada ise hamilton'ın engellemesi çok zordu çünkü artık aracın burnunu sokmuştu maldonadonun içersine ancak ve ancak shumi gibi maldonado engelleyebilirdi ama engelleyemedi ve kaza yaptı.

  23. hangi takımı ya da pilotu tuttuğunuzu tam olarak bilmiyorum ama, monacoda geçişin nasıl mümkün olacağını açıklarmısınız. geçiş yapmak için kimse size buyrun geçin demiyor. tabi önünüzdeki araçtan 4 sn daha hızlı değilseniz… herkes kinini kusmaya başladı sanırım….

  24. Bazı McLaren taraftarları at gözlüğünü çıkartmalı. Bu kazada suçlu %100 Hamilton idi. Bu kadarda abartmayın artık, nereden uydurabilirim nereden haklı çıkabilirim diye eşeliyorsunuz resmen. Kazaya ikinci replay görüntüsünden dikkatli bakın, Maldonado viraja önde girmiş durumda yarış çizgisinde burnunu içeri sokan Lewis, ve Formula 1'i yeterince uzun süredir izliyor iseniz, böyle bir temasta arkadakinin hatalı olduğunu kavramanız gerekir.

  25. Bazı McLaren taraftarları at gözlüğünü çıkartmalı. Bu kazada suçlu %100 Hamilton idi. Bu kadarda abartmayın artık, nereden uydurabilirim nereden haklı çıkabilirim diye eşeliyorsunuz resmen. Kazaya ikinci replay görüntüsünden dikkatli bakın, Maldonado viraja önde girmiş durumda yarış çizgisinde burnunu içeri sokan Lewis, ve Formula 1'i yeterince uzun süredir izliyor iseniz, böyle bir temasta arkadakinin hatalı olduğunu kavramanız gerekir.

  26. Bazı McLaren taraftarları at gözlüğünü çıkartmalı. Bu kazada suçlu %100 Hamilton idi. Bu kadarda abartmayın artık, nereden uydurabilirim nereden haklı çıkabilirim diye eşeliyorsunuz resmen. Kazaya ikinci replay görüntüsünden dikkatli bakın, Maldonado viraja önde girmiş durumda yarış çizgisinde burnunu içeri sokan Lewis, ve Formula 1'i yeterince uzun süredir izliyor iseniz, böyle bir temasta arkadakinin hatalı olduğunu kavramanız gerekir.

  27. alonzomanyaa  avatarı

    Adam dubaları yıkarak geçiş yapıp, diğerini de uçuruyor hala suçsuz diyosunuz. Cesur pilot tabi, uçarak kaçarak geçer. Aynı kubica/alonso arasında olduğunda neden alo suçlu dediniz, orda da kubica üstüne krımıştı Alo'nun.

    Hakemler çakma, diğer pilotlar çakma, fia çakma, pirelli italyan, hami *****, vs.vs..

  28. salamon kalos avatarı
    salamon kalos

    olaylara taraftar gözlüklerinizi çıkararak bakın lütfen, körü körüne tutuğunuz takımı ya da pilotu savunmak yersiz ve gereksiz.hamilton bugün yarıştada birkaç kez saçmaladı, yarıştan sonra cezaları ten rengine bağlayarak da saçmaladı. hamilton'un da hata yapabileceğini (tıpkı şumi, vettel, alonso gibi) kabul edin. Bu yarışda hamilton çok iyimser ataklar yapmıştır, sonuçlarına da katlanmak zorundadır. Öyle ben ***** olduğum için bana ceza veriliyor, lafları bu hatalarının savunması olamaz. Bazı hamleleri bana montoya'yı anımsattı ama o bile bu kadar iyimser ataklar yapmıyordu hatırladığım kadarıyla.

    ama belki de şampiyonluğun gitmek üzere olduğu düşüncesi onu buna itti ama ne olursa olsun bugünkü hamlalari pek normal değildi

  29. Yusuf  Hitay avatarı

    bu adama üzüldüm işte, o puanları haketmişti.

  30. Yusuf  Hitay avatarı

    bu adama üzüldüm işte, o puanları haketmişti.

  31. maldonado'yu da suçlamışlar..

    vay be…

  32. Dİkiz ayna yada bir aracın yanında olması nedemek biliyor musun sen ya he?

    Kıreşe döndü F1 bütün dandik komiserlerden tut, bütün çoluk çocuk yarışıyor.

  33. yol apaçık Hamilton'ın, pastor hala GP2deki rekabetsiz günlerinde gibi sağında solunda kimse yokmuşcasına kullanıyor, biri şuna "burası F1" desin 😀

  34. yanyana ile 2 metre arasında fark var! maldonado önde! tekrar izleyiniz.

  35. maldonado yarış çizgisinde tabi ki. önceki kazasını bilmem, burada kamikaze hamiltondur!

  36. arkadaşlar geçişin tekrarını izlerseniz, freneja gelindiğinde yanyana olduklarını görürsünüz, dolayısıyla geç fren ile içeri girmek suretiyle tehlike yaratma gibi bir olay yok. çok açık şekilde maldonado'nun hatası. hemen içerisindeki aracı görmedi. lewis'e giydirmeye çalışıyorsunuz anlıyorum arkadaşlar ama hiç bir pilot, yanyana iken erken fren yapmak zorunda değildir. hamilton schumi'yi aynı şekilde temiz bir atakla geçti, fark neydi peki? pastor'un çaylak hareketi yoktu orada.

  37. mustafa ula avatarı

    Adamı resmen biçmiş, kesin ceza gelmeli, yarışın ilk 25 turunu izleyemedim, mercedesler nasıl olduda gerilere düştüler.

  38. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    haklısın hamilton geç frenle daldığı için maldonado yoldan çekilmeliydi, madem o kadar cesur hamilton şikanı kessin pastor ü keseceğine, bugün hamiltonu izledikten sonra shumi den helallik almam lazım bi şekilde 🙂

  39. sen de ***** olacaktın, edebiyat yapacaktın ama olmaz böyle.
    Hem hakkın yeniyo hem de lanet olası bir beyazsın

  40. geçmiş olsun açıkcası üzüldüm

    ama asıl üzülmesi gerekenler ne demeçlerde..

  41. yarış çizgisinde maldonado var. hamilton'ın yavaşlaması gerekirdi. ceza gelebilir.

  42. düz yolda gidemezsin burda kaza yaptığında hamilton suçlu olur. schumi neden vurmadı ozaman adam burnunu soktuğunda onun yapacak birşeyi kalmıyor atak yiyen pilot engeller bu durumda artık schumi engelledi ama sendeki eksik olan yetenek ve düşünce düz yolda kaza yaptırıyor sana burda bu kadar dayanmanda büyük başarı.

  43. dewrimdusum avatarı

    tabiki maldonado tek kelimeyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir