Button Daha Fazlasını Umuyordu

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, üç pitstop yapmayı tercih etti. Bu tercih ile galibiyet mücadelesi verecek konumdaydı ama son güvenlik aracı ve kırmızı bayraklar, Button’a engel oldu.

Button: “Buna şanssızlık denir mi bilmiyorum. Stratejimize göre hareket ettik. 16. turda, öylesi bir liderlik yapmanın doğru strateji olduğunu düşündük. Harikaydı ve araç da iyiydi. O şekilde devam edebileceğimi düşünmüştüm”

“Güvenlik aracı işleri biraz karıştırdı. Sonradan bakıyorum da sert, ana lastikleri takmalıymışız. Ama o zamanda güvenlik aracı da girmemeliydi”

“Bugün işler bizim istediğimiz gibi gitmedi. Yanlış adım atmadık; hayal kırıklığı yaratıyor. Ama eğlenceliydi. Yarıştan yine de keyif aldım, özellikle de bu çocuklarla farklı açarken”

“İzlemesi çok eğlenceliydi. Çünkü üçüncü araçken işler eğlenceli, (çünkü) ikinci aracın DRS’si var. Bir hamle için bekliyordum. (Fırsat) ya önüme çıkacaktı ya da çıkmayacaktı. Kötü bir sonuç değil ama açıkçası çok daha fazlasını umuyordum”


Yorumlar

  1. adam bide sırıtıyor gercekten deli ettin bizi. keske sende hiç bite girmeseydin nası olsa hamilton dısında geçiş yapan yok.

  2. Aslinda kötü yaris cikarmadi RetBuL risk aldi ve aldigi riskle vettel e yarisi kazandirdi ama alonso deyilde vettel in arkasinda Lewis olsa böyle bitmezdi bu yaris 🙂 Button da gecemezdi alonso yerine vettel in arkasinda olsa risk almayi sevmiyor cünki Button., evet seni seviyoruz ama biraz daha hirsli olsan tamam Lewis kadar hirli olmana gerek yok bi takima bir deli yeter 🙂 ama az daha cesaret be Button..

  3. yerinden memnun gibiydin. Bu hiç güzel değil.

  4. Şanslı vettel , senin yarışınıda mahvetti 🙁 üzücü

  5. Bence lider takımlardan yarışın başından itibaren tek en iyi pilot Jenson'du. Yarış anında daha takdir ile takip ediyordum derecelerini. Fakat işte sizin en iyisini ortaya koymanız yetmiyor bazen rakipleriniz riskli kararlarla yenebiliyor sizi. Vettel olmazı oldurdu ama Jenson günün en iyisiydi kalan herkes döküldü zaten. 🙂

  6. Sağlık olsun sen yinede çok güzel bir sürüş sergiledin bizler için.Mclaren takımının bir parçası olduğun için mutluyuz iyiki bizimle yarışıyorsun.

  7. Hamilton hariç kimsede hırs yok. Vettel hırs la mı lider gidiyor. Ya da arkada kalsa atak denermiydi sanıyorsun. Monaco hırsın kazanamayacağı yerlerden biri.

  8. Nasıl atak deneyecek, Alonso da Vettel in arkasında ve DRS kullanıyorken mi?

  9. biraz önceki mesajımı yayımlamama sebebiniz iki kez aynı mesajı göndermemse ayıp olmuyor mu?yanlışlıkla oldu kusura bakmayın,yayımlayın da sevinelim….

  10. hamiltonda heyecanlanıyorsunuz ama demediğinizi bırakmıyorsunuz ilginç.

  11. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Bende daha fazlasını umuyordum desem yalan olur ama daha fazlasından korkuyordum salla o ne gelişti öyle çeyrek vettel ve Alonso'ya her tür 1sn den fazla yaklaşınca kesin dedim koparicak yarısı ama alonsonun arkasına gelince birden durdu ilginçti gercekten demekmiş cesareti yetmedi

  12. bu adamla olmaz abi, hiç heyecan vermiyor.15 puan aldı da noldu.burada 1. olmak çooook önemliydi, vettel geçilmiyerek psikolojik bir savaşı kazandı.adam ölüm bile geçilmiyor artık dese haklı.yarış dışı kalma pahasına atak yapmalıydı.dünya şampiyonu olmuş biri böyle olmamalı.bunun sebebi şu:hızlı pilotlar değil,arabalar şampiyon oluyor.button değildi şampiyon olan,arabasıydı.ben buttonu istemiyorum …

  13. bu adamla olmaz abi, hiç heyecan vermiyor.15 puan aldı da noldu.burada 1. olmak çooook önemliydi, vettel geçilmiyerek psikolojik bir savaşı kazandı.adam ölüm bile geçilmiyor artık dese haklı.yarış dışı kalma pahasına atak yapmalıydı.dünya şampiyonu olmuş biri böyle olmamalı.bunun sebebi şu:hızlı pilotlar değil,arabalar şampiyon oluyor.button değildi şampiyon olan,arabasıydı.ben buttonu istemiyorum …

  14. bu adamla olmaz abi, hiç heyecan vermiyor.15 puan aldı da noldu.burada 1. olmak çooook önemliydi, vettel geçilmiyerek psikolojik bir savaşı kazandı.adam ölüm bile geçilmiyor artık dese haklı.yarış dışı kalma pahasına atak yapmalıydı.dünya şampiyonu olmuş biri böyle olmamalı.bunun sebebi şu:hızlı pilotlar değil,arabalar şampiyon oluyor.button değildi şampiyon olan,arabasıydı.ben buttonu istemiyorum …

  15. bu adamla olmaz abi, hiç heyecan vermiyor.15 puan aldı da noldu.burada 1. olmak çooook önemliydi, vettel geçilmiyerek psikolojik bir savaşı kazandı.adam ölüm bile geçilmiyor artık dese haklı.yarış dışı kalma pahasına atak yapmalıydı.dünya şampiyonu olmuş biri böyle olmamalı.bunun sebebi şu:hızlı pilotlar değil,arabalar şampiyon oluyor.button değildi şampiyon olan,arabasıydı.ben buttonu istemiyorum …

  16. bu adamla olmaz abi, hiç heyecan vermiyor.15 puan aldı da noldu.burada 1. olmak çooook önemliydi, vettel geçilmiyerek psikolojik bir savaşı kazandı.adam ölüm bile geçilmiyor artık dese haklı.yarış dışı kalma pahasına atak yapmalıydı.dünya şampiyonu olmuş biri böyle olmamalı.bunun sebebi şu:hızlı pilotlar değil,arabalar şampiyon oluyor.button değildi şampiyon olan,arabasıydı.ben buttonu istemiyorum …

  17. öyle ama button için fark etmiyor pek sanki tüm yarışlarda mantıklı davranıyor.birazda baskı kurmalı dümdüz sürüyüm olursa olur he olur ekmek var yesin button.

  18. dostum sende artık karar ver hangi fikri savunacağına, diğer lewis haberlerinin altında yok öyle atakmı olur , yok verilen cezayı hak etti diyorsun sonrada button neden atak yapmadı diyorsun. button daha yeni onları yakalamıştı ve önünde 11 tur vardı atağı lastikleri tamamiyle bitecek olan rakibine yapmak sencede daha mantıklı değilmi…?

  19. dostum sende artık karar ver hangi fikri savunacağına, diğer lewis haberlerinin altında yok öyle atakmı olur , yok verilen cezayı hak etti diyorsun sonrada button neden atak yapmadı diyorsun. button daha yeni onları yakalamıştı ve önünde 11 tur vardı atağı lastikleri tamamiyle bitecek olan rakibine yapmak sencede daha mantıklı değilmi…?

  20. ilk güvenlik aracı olmasaydı Button bugun yarısı kazanırdı.hızlı olmak demek illaki hırslı veya agresif olmak demek değildir.Button bugun son derece hızlıydı ama şans yanında değildi

  21. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Button"ı İzlerken Bende Heyecanlanmıyorum..Ama İyi Bir Pilot Olduğunu Biliyorum…

  22. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Şöyle Düşün Sen Monaco Gibi Güzel Bir Yerde Galibiyete Çok Yakınsın Sonlara Doğru Artık Ne Olursa Olsun Atak Yapıyım Demezmisin..

    Button Daha Önceden Yapardı Ama Temas Yaşanırdı..

  23. kim ne derse desin buttonda hırs yok bence tabi fazlasıda zarar hırsın ama hiç hırslı bir yarışını difüzeörle gelen şampiyonluk haricinde hatırlamıyorum.ya öndekiler sorun yaşamış yada button iyi stratejiyle kazanmış.iyi pilot istikrarlıda ama bir pilotda birazda hırs olur aşırı olmamak kaydıyla tabi.en azından çıkar derki ben zorladım elimden geleni yaptım sonuçta oldu yada olmadı o ayrı.

  24. yani atak yapmaya cesaret ederdi diyorsun ama bilmem kaç tur denemdi alonsonun arka kanadına baktı durdu.kırmızı bayrak gelmeden neden geçemedi.

  25. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Yada Alonso.

  26. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bunları Deneyen Hamiltonu Gördük.

    Eğer Orada Kırmızı Bayrak Olmasa Button 1. Olurdu..

  27. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bunları Deneyen Hamiltonu Gördük.

    Eğer Orada Kırmızı Bayrak Olmasa Button 1. Olurdu..

  28. 3 kez pit yapıyor lastikleri hem alonso hemde vettelden daha iyi ama alonsoya atak bile deneyemiyor.button işte.iyi istikrarlı ama sanki yok ben şu şu şu pilotları geçemem gibi arkalarında dolanıp duruyor.biraz agresif olmalı en azından denemli

  29. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Button Bu Hafta Sonu İyi Yarışanlardan Birisiydi..Mclaren"e Yakıştığını Bir Kez Daha Gösterdi..

  30. Sinan ÖZER avatarı

    McLaren taktik hatası…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir