Petrov: "Çok Büyük Bir Darbeydi"

yazar:

kategori:

Rus pilot, bitime 6 tur kala Toro Rosso’dan Jaime Alguersuari’nin teması sonrasında kendini bariyerlerde buldu ve ardından kırmızı bayraklar sallandı.

Kontroller için hastaneye götürülen Petrov, kokpitte çok ağrı hissettiğini ifade etti.

Petrov: “Her şeyden önce iyi dilekleri için bütün taraftarlarıma, pistteki tıbbi ekibe, etkili ve cana yakın destekleri için hastaneye ve ilgileri için takıma teşekkür etmek istiyorum”

“Oldukça büyük bir darbeydi. Kazanın ardından bacaklarımı pek iyi hissetmiyordum. Bu nedenle tıbbi ekibin araçtan çıkmama yardım etmesi için beklemeye karar verdim. Hareket etmem çok zordu; bacaklarım kokpitte sıkışmıştı”

“Bilincimi kaybetmedim ama aracın içindeyken çok ağrım vardı”

Rus pilot, kaza olduğunda puan mücadelesi veriyordu ve bu şansı kaçırdığı için hayal kırıklığı yaşadığını dile getirdi.

Petrov: “Utanç verici. bu hafta sonundan iyi puanlar alabilirdik. Şimdi Montreal’i dört gözle bekliyorum. Sıralamadaki sorunları çözmemiz gerek. Bazı iyi sonuçlar alacağız. Yarış tempomuz genellikle çok iyi”

Takım arkadaşı Nick Heidfeld de zor bir hafta sonuna rağmen alınan puanların olumlu olduğunu düşünüyor.

Heidfeld: “İlk olarak Vitaly’nin iyi olduğuna sevindim. Hiç bir şeyin kırılmadığını veya çatlamadığını duymak iyi haber.”

“Güçlü bir konumdaydı ve o kazanın olması şanssızlık. Benim için yarışın başı iyiydi. Neredeyse Force India’lardan birini geçiyordum ama ne yazık ki yeri elimde tutamadım. Güvenlik aracı girdiğinde de pite giriş yapmak için çok geçti. Ama bunu yaptık; kesinlikle yardımı da oldu. Bizim için zor bir hafta sonuydu. Ama takım adına 4 puan almak, sıralama yerim göz önüne alınınca sorun değil”


Yorumlar

  1. Sağol teşekkür ederim.

  2. geçmiş olsun gerçekten. bu arada asansörlerin halatlarının güvenlik faktörü 20'nin üzerinde olması gerekiyor, buna rağmen bir kaza şaşırtıcı

  3. Sağol şimdi iyi sayılırım.

  4. '''Bu Petrovun boyu diğerlerinden uzun bildiğim kadarıyla tam olarak araç içi dizaynı nasıl yapılıyor bilmem ama muhtemlene ayak tabanlarına büyük bir yük bindi kaza anında.Ben 2006 senesinde asansörle 1 kat aşağıya düşmüştüm,1 kat diyip bir şey olmaz demeyin sonuçta ayaklarım 90 kilo ağırlıktan daha fazlasına maruz kaldı.sonuç 5 platin vida 🙂 Geçmiş olsun Petrov… '''

    sanada büyük geçmiş olsun umarım iyileşmişsindir asansörler tehlikeli makinalardır

  5. Ne kadar uğraşılsa da güvenlik kafesi bile yeterli gelmiyor. Bu hafta sonu büyük tedirginlikle geçti zaten, iyi atlattık.

  6. Bu Petrovun boyu diğerlerinden uzun bildiğim kadarıyla tam olarak araç içi dizaynı nasıl yapılıyor bilmem ama muhtemlene ayak tabanlarına büyük bir yük bindi kaza anında.Ben 2006 senesinde asansörle 1 kat aşağıya düşmüştüm,1 kat diyip bir şey olmaz demeyin sonuçta ayaklarım 90 kilo ağırlıktan daha fazlasına maruz kaldı.sonuç 5 platin vida 🙂 Geçmiş olsun Petrov…

  7. Gecmis olsun Petrov, iyi olmana sevindik..

  8. şimdi bişey dicem herkes ayaklancak ama petrov yine alonso ya darbe indirdi pek atak yapacağını sanmasamda belki bi ihtimal hani deneyebilirdi alonso ama o şansını da petrov yine aldı elinden 😀 valla seviyorum ben bu Rus u yaa

  9. Petrov sana yapılan malum beddualardan sonra yine iyisin allahtan

  10. geçmiş olsun petrol

    bu sene seni en çok ben eleştirsemde nick i geride bıraktığın doğru

    ve yükselen grafiğinle göz dolduruyorsun tebrik edrim başarılar.

  11. Allah korudu vallah. Ben kafasına lastik çarptı zannettim. Ama değilmiş.

    Kafa kaza olayları F1 bazen sevimsiz yapıyor. Allah korudu harbiden.

  12. geçmiş olsun
    umarım tüm bu kazalar fia ya ders olmuştur.

  13. petrova geçmiş olsun bende korktum çıkmayınca acaba elinde yada ayağında bir sorunmu var diye ama allahtan yokmuş geçmiş olsun bu arada bu kazayı bile hamiltona bağlayanlar olmuştu ilginç adam hamilton'ın ismini ağzına almamış bazılarının gözler iyice bozulmuş anlaşılan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir