Domenicali Hâlâ Şampiyonluğa İnanıyor

yazar:

kategori:

Alonso, Vettel’in istikrarlı giden mükemmel sonuçlarının ardından Alman sürücüyü yakalamanın zor olacağını işaret ederken Domenicali daha olumlu düşünüyor.

Domenicali “Şüphesiz çok büyük fark var ancak bu işlerin ne kadar hızlı tersine dönebileceğini biliyorsunuz. Şüphesiz kolay değil ancak önümüzdeki yarışlarda iyi sonuçlar alırsak ve onların başına bir şeyler gelirse o zaman baskıyı arttırabiliriz ve neler olduğunu görürüz.”

“Ancak güçlü oldukları konusunda şüphe yok. Hedefimiz inanmayı sürdürmek, tepede kalmaya çalışmak ve kısa sürede iyi sonuçlar alarak araca mümkün olan güncellemeleri eklemek.” dedi.

 


Yorumlar

  1. sen beni güldürdün allahta seni güldürsün dominicali 🙂

  2. "Hedefimiz inanmayı sürdürmek, tepede kalmaya çalışmak "
    ülen ne zaman tepeye çıktınız da bide orada kalmaya uğraşıyorsunuz…

  3. bu açıklamaya gülünür be kardeşim hemde…orası ile anlayın

    siz değilmisiniz 2009 dan beridir bir çivi çakmayan araca sonrada muhafazakar edebiyatları

    ferrari aracı hiç rekabetçi değil vede seyir zevki vermiyor.

    boşa geçen bir meşrubatçı şampiyonluğu daha

    durum şunu gösteriyor…

    biri yeni bir hokkabazlık bulursa o sezon tamam FİA bunu kaldırırsa o bitiyor brawn gp olayı

    yok kaldırmazzsa AŞIRI EGZOST BESLEMELİ sistemler ömür boyu bile sürebilir

    diğerleri bir haber halde

    sanırım bu sene sonu bu sistem son bulacak şikayetler arrttı çünkü rekabet ortamı yok diye.

  4. Alonso'ya kazanabilecek bir araç ve strateji vermeniz gerekiyor, bunu verin sonra şampiyonluk hakkında daha detaylı konuşalım. Arada ki puan farkını boş verin bir saniyeliğine, red bull bu hızlı ve dayanıklı araç ile, vettel hata yapmayan performansı ile, rüzgarı da arkasına almış bir şekilde devam ederlerken(her türlü olumsuz olay bile adamların işine yarıyor) şampiyonluktan ancak bahsederiz maalesef 🙂

  5. araç hızlansa dahi dominik 2 şeyi unutuyor 1. ferrari stratejileri bu yıl berbat ötesi 2.sert lastik konusunda çok kötüler yumuşakla mclaren ve redbull'la neredeyse aynı turları atan ferrari pilotları sertleri takınca en iyi ihtimalle yarım saniye kaybediyorlar bunu çözmek çok zor eğer çözerlerse bile iş işten geçmiş olacak artık şampiyonluk imkansız dominik seneye odaklanın diyecem ama seneye senin kalıp kalmayacağın garanti bile değil.

  6. tur başına 1 sn hızı bulabilirsen şampiyon olursun dominik.Mümkünmü? çok zor bile demiyorum artık imkansız gibi bişey.Aractaki esnetilebilecek herşeyi esnetmen lazım kendini bile.1.5 yıldır esnet kanadı bile yapamayan diğer şeyleri nasıl yapacak(!) ayrı mesele.egzoz gazı ile besleme olayı %10a inerse senın için fırsat.yaptın yaptın yapamadın sezon sonu byby.

  7. rocco junior avatarı

    Malesef Domenicali hayal görüyor.Matematiksel olarak mümkün ama gerçekçi olalım.Yine bir hızlı piste sert lastiklerle gittiğimizde fark yiyeceğiz.O yüzden aracı olabidliğince geliştirmek,1-2 yarış kazanabiliyorsak kazanmak,2012 için hazırlıklar ve diğer zayıf yönlerin gelişmesi gerekiyor.

  8. Kanada ve Monakoya bakarak böyle konuşuyorsan yanılıyorsun geçen hafta İspanyada tur yediğini unutuyorsun…

    En azından galibiyeti hedefliyoruz diyebilirsin,şampiyonluk çok zor…

  9. Şüphesiz çok büyük fark var

    Şüphesiz kolay değil

    Ancak güçlü oldukları konusunda şüphe yok

    F1 in bahçelisi gibi mübarek :D:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir