Williams, Düzelmenin Başladığından Emin

yazar:

kategori:

Cadde pistinde gerçekleştirilen yarışta Williams oldukça güçlüydü ve hem MAldonado hem de Barrichello puan mücadelesi içerisinde yer aldı. Ancak Maldonado’nun Hamilton ile olan kazası iyi sonucu engelledi ve sadece Rubens Barrichello 9. olarak 2 puan kazanmış oldu.

Barrichello “Şu anda geçen senekine benzer bir durumdayız. Sıralamalarda iyi iş çıkarıp yarışta o kadar güçlü olmuyoruz. Bu yüzden bunu değiştirmeliyiz ancak şu ana kadarki koşullardan memnunum.”

“Yeni bir ön kanadımız var ve Kanada’da da sevdiğimiz bir şey olacak. Bu yüzden daha fazla puan kazanmak istiyorum.”

“Monaco’da iyi yarıştım, iyi bir yarıştı ancak ne yazıkki ilk pitlerde güvenlik aracının bana faydası olmadı. Eğer o bölümde zaman kaybetmeseydim çok daha yukarıda bitirebilirdim.”

“Yarıştan çok keyif aldım ancak ilk güvenlik aracının ardından 1 tur geriden 12. olmak çok sinirbozucuydu. Güvenlik aracı periyodunda ortada bir şey yok. Ya kaybediyorsunuz ya da kazanıyorsunuz. Bu sefer yardımcı olmadı.”

“Aynı zamanda Pastor yarışı bitiremediği için üzgünüm çünkü çok daha fazla puan kazanacaktık ancak yine de puan kazandığım için mutluyum.” dedi.

Patrick Head “Tüm takımlar gibi biz de aracımızı geliştiriyoruz ve önümüzdeki yarışlardan itibaren daha güçlü olmayı hedefliyoruz.  Sezona çok kötü başlangıç yaptık ancak Williams olarak profesyonel bir takımız ve kafamızı eğip mevcut koşullarla yetinmek istemiyoruz.”

“Her pist bizim durumumuzu gösterecek ve sıralamalarda son bölüme kalamıyorsak, aracı daha da hızlandırına kadar durum o şekilde olacak. Açık bir şekilde sezon başında bazı sorunlar yaşadık ancak düzenli bir şekilde sorunların üstesinden gelmeye çalışıyoruz.” dedi.

Head ayrıca takımın hâlâ Red Bull tarzı egzoz beslemeli difüzör üzerinde çalışmayı sürdürdüğünü söyledi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir