Alonso: "Vettel Neredeyse Şampiyon"

yazar:

kategori:

Bu sene gerçekleştirilen 6 yarışın 5’ini kazanan ve kazanamadığı yarışta da kazanabileceği maksimum puanı kazanan Vettel, şu anda açık bir şekilde şampiyona liderliğini elinde tutuor.

Alonso “Son yıllarda gördük ki ilk 5 6 yarışı kazanırsanız neredeyse şampiyon olmuşsunuz demektir. Bu açıdan ilk 6 yarıştan 5’ini kazandıysanız çok iyi durumdasınız. Son yıllarda Jenson Button buna benzer bir şey yaptı ve Jenson’un sonucunu biliyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. OUTLAW RIDER  (public enemy) avatarı
    OUTLAW RIDER (public enemy)

    Düzeltiyorum arkadaşlar f-2003 hariç . 2003 sezonunu askerde olduğum için takip edemiyordum.
    Saygılar >:)

  2. Kanada'da kesinlikle bir duble bekliyorum takımımdan
    O yarış ile McLaren'in tırmanışı başlayacak.
    Demedi demeyin

  3. Ben diyorum ankara bunlar diyor alonso şampiyon

    Atak yapmaya hazırlanıyordum
    Kazanamayacığımı biliyordum
    ceza alacağını biliyordum vs vs vs uzar gider.yumurta sıkışmış iş bitmiş kervan dönmüş beyefendi leb demeden leblebiyi söylüyor siz de yiyorsunuz.

  4. psikolojik olarak yıkılmış herşeyi kabullenmiş bir pilot…kim bu? f1 in gelmiş geçmiş en başarılı olmuş en çok fanı olan en paralı takımının 1.pilotu…yazık…Allah çakma değil gerçek ferrari fanlarına sabır versin…2016 ya kadar olmaz endişelenmeyin….bu takıma acilen eşit statüde yarışmayı problem etmeyecek 2 tane klas pilot lazım….

  5. bu arada alonso bırak bu psikolojik lafları:DD sezon daha uzun mesela ben kanada da kazanacağımızı sanmıyorum orda büüyk ihtimal mclaren 1.olacaktır diye düşünüyorum ferraride çekişir onlarlaa kanada da bir podyum bize yeterde artar bilee

  6. anladık arkadaş okadar istiyorsanız yasaklasınlar yani koskoca ferrari,mclaren ve diğerleri redbullu yenmek için bu sistemin yasaklanmasınamı bel bağlayacak güldürmeyin adamı yaaa üzülüyorum sizler içinn koskoca ferrariyi bu hale getirenlerden hesap sorulmalı,yeni ve güzel bir sistemi yasaklamak ne kadar doğru olur sırf sizin tabirinizle meşrubatçı takımını bence çok zorunuza gidiyor bir meşrubatçı(sizin deyiminizle) takımının koskoca takımı mağlup etmesiii

  7. rocco junior avatarı

    Atak yapmaya hazırlanmadan atağı nasıl yapıcaksın saçma insan

  8. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bencede Şampiyon Vettel Geçen seneye oranla az hata yapıyor, bu çoçuk hızlı araç sürdüğü sürece tehlikeli olacaktır. Red bull da sözleşmesi var devam edicek red bull da adrian devam ediyor, bu da demek oluyor ki 2012 de de şamp olma sansı da yuksek Ferrari kendine güveniyorsa önce adrian yenmeli ardıından pilotuna güvenmeli Adrianı yenebilecek teknik adamalra ihtiyacımız var, 2009 dan beri red bull rekabetci ilk 3 için mucadele etti hep, bunun sebebi adrian neweyden baskası olamaz.Hataları tekrarlamıyor buda onu 1 st yapıyor bu kadar basit.

  9. '''Geçen günlerde farklı konuşuyordu Diaz .Baktın ki kazanabileceğinizi düşündüğünüz yerlerden birinde mağlup oldunuz hali ile bu açıklama geldi.Onu bunu geçtim de bi dahaki sefere atak yapmaya hazırlanma ,atağı yap ki böyle açıklamalar yapmak zorunda kalmayasın.'''

    burası bir pist bile değil bir cadde. burası gerçekleri yansıtmaz ayrı konu

    ayrıca burada kazansan kaç yazar 1 veya 1.5 saniye yavaş bir araçla sence mantıklımı

    atak demişken güvenlik aracı girmeseydi neler olurdu işte gerçekten kafa kafaya mücadele olurdu

    ama sadece o caddede gerisi yok ferrari adına

  10. f2003 f1'i çok domine eden bir araç değildi montoya ve raikkonen o yıl daha tecrübeli olsa schumiyi mağlup edebilirlerdi. ama f2002 ve f2004 çok daha hızlı ve sezonu dömine eden araçlardı

  11. Geçen günlerde farklı konuşuyordu Diaz .Baktın ki kazanabileceğinizi düşündüğünüz yerlerden birinde mağlup oldunuz hali ile bu açıklama geldi.Onu bunu geçtim de bi dahaki sefere atak yapmaya hazırlanma ,atağı yap ki böyle açıklamalar yapmak zorunda kalmayasın.

  12. f 2003 ün sezonu domıne ettıgı kesınlıkle soylenemez montoya raıkkonen schumı uclusunden schumacher onde cıkmıstı cok cekısmlı zorlu bı seneydı

  13. bence dogru lastikleri taksalar pitte zaman kaybı olmayacak ve buttonın onunde donecekti sc girdiginde o da button ve alonso gibi pite girmek zorunda kalacaktı yani yine en onde olacaktı ve bu seferde lastikleri digerlerine gore dezavantajlı olmayacaktı diye dusunuyorum

  14. yalnız f2003 oyle tum şampiyonayı domine eden bi araç degildi hatta sezon ortası araç cok yavas kalmıştı ama monzada anca toparlayabilmişlerdi zaten son yariş şampiyon olabilmişti ancak o yıl raikkonen ve montoyanın da şampiyon olma sansı vardı
    rb7in de sezon sonuna kadar bu perormanı koruyabilecegine inanmıyorum zaten su an mclaren yakaladı gibi onları

  15. Kanada yı da kazanırlarsa sezon bitmiştir,tamamen ikincilik yarışı olur bu da F1 severleri ne kadar tatmin eder artık siz karar verin.

  16. OUTLAW RIDER  (public enemy) avatarı
    OUTLAW RIDER (public enemy)

    Büyük Şampiyon Vettel.
    Büyük Ne ???? >:)

  17. OUTLAW RIDER  (public enemy) avatarı
    OUTLAW RIDER (public enemy)

    Ben Lewis Hamilton ın F-2002 ,F-2003 , F-2004 ,RB-6 , RB-7 gibi açık ara önde olan araçlardan biriyle şampiyon olmasını HİÇ İstemem! Savaşarak cezalar yiyerek almasını tercih ederim .Şampiyonluk Vettel ciğin olsun Vettelcilerde sevinsin >: )

  18. meşrubatçıları aşırı beslemeli egzost sistemlerinden dolayı kutlamak lazım bencede tebrikler

    anlayamadığım diğerleri neredeler bu sistemi ilerletemediler ve yanından bile geçemediler

    farklar o kadar bariz olduki sanırım bu sene sonu sistem yasaklanacak.

    çünkü rekabet edecek araç yok pistte ve heyecan alınmıyor artık hep 1 ve 2 hiçte hoş değil yani seyretmeden sonuç belli brawn gp olayı..

  19. geçen facebookta gördüm çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3 sıçrar 4 sıçrar 5 sıçrar, sıçrarda sıçrar çekirge bu nihayetinde sıçrayacak. :)))) şaka bir yana adamlar bu senede şampiyon gerçekten ne yapsalar kazanıyorlar.

  20. çekirge sıcrıyor sürekli ama tepetaklak olacakları günü dört gözle bekliyorum…

  21. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Daha 13 yada 14 yaris var
    -Ben Vettel10 yaris almadan bu isin garanti olduguna inanmiyorum
    -Mclaren in Redbull i gececegine inaniyorum.
    -Lewis in de Seb. i su ana kadar yenebilen tek pilot olarak ilerdeki yarsilarsa Seb. i yine yenecegini düsünüyorum.

  22. alonsoya katılmamak elde değil adamlar pitte yanlış lastikleri takıyor ama o yanlış karar yarışı kazandırıyor bence neredeyse şampiyon değil şampiyon diğer takımlar isterse ön kanadada DRS taksın çift kerslede yarışsın adamları durdurmak imkansız. çok şanslılar(şans demişken bir hocamın lafı vardır şans sadece hazır olana güler diye. adamlar hazır maalesef. 😀 )

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir