Maldonado: "Hamilton Şampiyon Gibi Sürmüyordu"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton ile yaşadığı temasın ardından yarış dışı kalan Maldonado, hem ilk puanlarını alamadı hem de Williams, iki aracıyla da puan bölgesinde yer alma şansını kaybetti.

Maldonado: “Biraz üzücü. Ama yarışlarda böyle şeyler olur. Bir Formula 1 Şampiyonu gibi yarıştığını düşünmüyorum. Ama şikâyet etmiyorum. Sadece takıma geri döndüm ve gelecek yarışı düşünmeye başladım. Ama yarışın ardından komiserler onu cezalandırdı ve haklı nedenlerin olduğunu düşünüyorum”

Ayrıca Maldonado, Hugo Chavez’den de destek gördü

Kişisel twitter hesabından yazan Chavez: “Keyfini bozma vatandaşım. İyi günler gelecek kardeşim. Her başlangıcın zor olduğunu unutma”


Yorumlar

  1. herkes farklı şekilde yazmış bende izlerken keyif ve adrenalin katan ve azim dolu sürüş ve sürücüleri alkışlarım kim ve rerenin pilotu olursa olsun eğer siz bir aracı ona zarar vermeden geçebiliyorsanız amenna..
    yok zarar verip yarış dışı bırakıyorsanız bu benim için yarış mücadeleci ruh,atak şamiyon,geçiş manyağı içindeki geçişci bilmem ne ne derseniz deyin….

    bunun adı yarış değilLUNAPARKTAKİ ÇARPIŞAN ARABA TİPİ BİR SÜRÜŞTÜR.

    bu tipte sürücülerin sayısı gün geçtikçe azalıyor.
    baricello,webber,vettel ve en güncel haliyle buttonun arkadaşı diyelim

    birde sonrasında zehir zembelek sözler yok rengimdendir hesabı

    sonra şaka yaptım,çıkmış burada bir kısım fanlarda o sözleri o söylememiştir ya babası ya bilmem kim söylemiştir demezmi

    sonrası hakemlerden özür

    böyle gidiyor işte bunlara ne gerek var,üstelik bu kaçıncı pert operasyonu ve komiserlerle ifade düellosu

    diyorlarya can çıkar huy çıkmaz..

  2. Ben 1.2 yazmadım 1, 2 yazdım. Anlatmak istediğim bir veya 2 sn hızlı araçla kimse önündekini geçemezken Lewis yaptı dedim.

    Lewis hatasını nasıl kabul etti. Nerde okudun? Şakası için özür diledi. Sadece hakemlere değil başka yerlere de zarar verebilirdi o şaka çünkü.

  3. watercolour avatarı

    Cümlenin saçmalığına bak 1,2 sn hızlı aracı geçemezmiş sürücüler.Ciddi misin?Araç zaten 1,2 sn hızlıysa nasıl geçebilirler?

    Artık cevap vermek için o kadar hızlı yazıyorsun ki saçmalamaya başlamışsın.
    Büyük ihtimal 1,5sn yavaş aracı geçemez demeye çalışmışsın.Yalnız pilotun bile hatası kabul ettiksen sonra senin böyle **** yırtma çabalarının manası nedir?

  4. ismail uçar avatarı

    tamam arkadaşta massanın kazasında hamiltonun suçu yokki sağa açılmış hamiltonda içerden girmiş sağa açılınca yarış çizgisine taşmış, sağa taştın allah muhafaza kaza olur geçmeyeyim seni mi dicek(temasta ise massanın kanadı kırılmamış görüldüğü üzere videolarda), Ayrıca Formula 1 de her yarış kaza oluyo nerdeyse, ve bu yüzden çok sıkı güvenlil önlemleri alınmış,öyle her kaza insanların can güvenliğini tehlikey bir atıcak yada her atak ve mücadele tehlike yaratacak diye bişey söz konusu değil ki kimsede kimsenin canına kast etmez.bu sporda böyle şeyler oluyor. Ama lewis olunca adı çıkmış 9 a inmez 8 e bi.hatırlarmısın geçen yıl schuminin 40 metre genişliğindeki yolda barrichelloyu duvara sıkıştırmasını santimler kalmıştı duvara çarpmasına, ki schuminin zerre kadar iddası yokken,yani lewis in olayı bu olay yanında devede pire kalır. bence olaylara fazla önyargılı davranmamalı ve bu sporda bazı şeylerin olası oldugunu ve hep olacagını unutmamak lazım

  5. Monaco da normalde 1,2 sn hızlı aracı bile geçemez sürücüler. Ama Lewis bir kaç defa yaptı.

    İkisinde seni gibi mallar kazaya sebeb verdi. Sana göre şampiyon gibi sürmemiş olabilir. Normal! Çünkü sen şampiyonluk ne demek onu bile bilmiyorsun ve bilemeyeceksin.

    Sanada yazık yani….

  6. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Okuyun arkadaslar alintidir:

    http://www.trf1.net/ozel-icerik/kose-yazilari/20280-sari-kaskli-efsane.html

    on söz L. Hamilton için. Monaco Gp’ de onu izlediğim anlarda, Aytron Senna’ yı görür gibi oldum. Agresif stili ile sadece ilerlemeyi ve kazanmayı düşünmesi ve en önemlisi bu düşünceleri uygulayabilmesi bence mükemmel bir özellik. Yarış içerisinde çekiştiği ve temas yaşadığı pilotlar onu eleştirdi. Tıpkı Senna’ yı eleştirenler gibi. Formula 1 seyirciliği kariyerimde tuttuğum tek pilot Aytron Senna’ dır. Bu L. Hamilton’ u tutuyorum demek değildir, fanı da değilim. Ancak pist üzerinde gerçekten yarışan bir pilot görmek bana zevk veriyor. L. Hamilton’ u agresif olmakla suçlayanlar, Senna – Prost çekişmesini izlemeyenlerdir. Ve gerçek yarışın ne demek olduğunu henüz öğrenmemişlerdir.

  7. şeytanın bol olsun kirve. :)))

  8. Tahsin geldinmi ? Ben çıkıyorum Çamlıcaya okey oynamaya gidiyorum .iyi nöbetler 🙂

  9. aleyküm selam dostum. :))

  10. eskiden olsa hakemler yeterli yer bırakmadıgı için öndeki pilotu suçlu bulurlardı şimdi tam tersi drs geldi geçişler ele ayaga hatta massaya kadar düştü aç drsyi geç önündeki pilotu zaten lastik farkları felaket hala drs falan kullanmaya çalışıyorlar anlamıyorum bu konuyu…

    drs artık sinir bozucu bir hal aldı … hoop önündekini geç çinde oldugu gibi hiç zorlanmadan sonrada geçtim de eee pilota ne kaldı geriye bu sistemle hamilton ile massa arasındaki farkı görmek bile mümkün değil artık…

  11. aslında yarıs sonrasında hemen acıklama yapması yanlıstı mesela redbull gecen sezon istanbul yarısından sonra vetteli hiç konuşturmadı belki durum daha farklıydı ama yinede dogruydu yaptıkları…

    hamilton ı da anlamak lazım altında gridin en hızlı aracı vardı ve nereye gitse önünekine hemen yetişti monacoda atak yapacaksan bunlar olabiliyor … bizede seyrederken zevk almak düşüyor…

  12. alonzomanyaa  avatarı

    Bazı arkadaşlar beni yanlış anlıyor. Doğal olarak tuttukları takımın pilotunu haklı buluyorlar. Kendilerini aklıselim olmaya davet ediyorum. Burda hamiltonun başarıları tartışılmıyor, tartışılan o başarıları elde ederken diğer kişilere yaptığı centilmenlik dışı hareketler.

    Bunun haricinde yaptığı herşeyden sonra özür dilemesi de ayrı bir saçmalık. Siz yaşadığınız şu hayatınızda hangi arkadaşınıza veya akrabanıza veya evladınıza sürekli hata yapıp özür dilemenin iyi bişey olduğunu söyleyebilirsiniz ki. Tamam özür dilemek erdemdir diyoruz ama ancak bir daha tekrarlanmaz ise bir anlam kazanır. Amaaaan özür dilerim geçer demekle olmuyor işte bazı şeyler. Sizden de bunu anlamanızı istiyorum.

    Bu dağları ben yarattım havasından kurtulmalı bir an önce. Yarıştığı takımın adına layık bir plot olmak zorunda. Bu kadar basit. Bunu anlamalısınız.

    Biz aman gitsin etsin derken tabiki ciddi değiliz. Kaç senede bir geliyor böyle adamlar. Kıymetini bilmek gerek ama dediğim gibi herşeyin bir ölçüsü var.

    Şöyle düşünelim. Şimdi ben massa haklıdır demiyorum ama geçirdiği kaza ya çok daha ağır bir kaza olsaydı ve adam sağ çıkmasaydı o araçtan, veya sakat kalsaydı ömür boyu, Hamilton orda suçsuz bile olsa sizce ömür boyu suçlanmayacakmıydı hem camia tarafından (çünkü sabıkalı) hemde massanın ailesi vs. tarafından. Veya daha evelki yarışta Alonso geçmek isterken önünde attığı zigzaglar bir kazaya sebebiyet verseydi. Adam diyorki bana göre tehlikeli değildi. E sana göre değildi de kuralları sen yazmıyorsun, yazılmışa herkes iteat ederken sen kendi kuralını yazmaya çalışıyorsun, mesela güvenlik aracını geçiyorsun geçmemen gerekirken.

    Bu söylediklerim size basit geliyor olabilir ama tek düşünceniz aldığınız zevk olmamalı. Sonuçta insanız ve insani duygularımız da olmalı. Hamiltonun yaptığı her hamleyi ''işte böyle yarışılır'' diye karşılarsak sonunda ya kendine yada bir başkasına büyük bir zarar verecek. Keskin sirke küpüne zarar diye boşuna dememişler. Açın bakın tube den, alonsoya, kimi ye, schumi ye bakın, bakın bakalım özellikle gerilerden başladıkları yarışlarda diğer pilotlara en ufak bir temasları olmuşmu veya saygısızlık yapmışlarmı veya 40 kere özür dilemek zorunda kalmışlarmı.

    Dildir insanı vezir eder, dildir insanı rezil eder.

    Diyeceklerim bu kadar.

  13. iyide adam kapatılan kapıyı kırıyor ayu gibi mübarek hız bunun neresinde :)) iyi pilot kontrollü olacak kafasını kıstıracağı yere sokmayacak tünelde sollama yapıyor ulen orda bi temas olsa arkadan gelenlerin o virajlı tünelde görme şansları yok kesin ölümcül zincirleme kazalar olur saçma sapan hamleler yapıyor bekle bekle viraj çıkısında en çok atak olan yerde atağını yap kim ne diyor.tünel içinde iki araç yanyana böyle saçmalık olurmu sen başkalarının da hata yapabileceğinin hesabını yapacaksın usta olmak öyle kolaş is değil kamyon söförü gibi gözünü kapat nasıl sa durur de dal oh ne ala memleket millet hamilton u görüyor en azından yeni nesil montoya da böyleydi delinin tekiy di ne oldu hikaye.

  14. arkadaşlar benim hamiltonun sürmesine lafım yok ama yaptığı çok yanlış adam dönüyor o adamın üstüne çıkıyor resmen böyle ben hızlı bir plotum demek kusura bakmayın çok hatalı maldonadonun resmen yarışını yedi massayada aynısını yaptı.

  15. Furkan  Karaman avatarı
    Furkan Karaman

    'Ama şikayet etmiyorum' mu? ulan kaç gündür senin haberlerini okuyoruz demedigini bırakmadın. 2008'de raikkonen sutilin yarışını berbat etti ki 5.ydi. Bu kadar ağlamamıştı.. sen kimsin ki hamilton'a laf koyuyorsun hadi koydun diyelim niye ikinci kez konuşursun ve adama şampiyon gibi kullanmıyor gibi itham edersin. Daha şampiyonluk ne bilmez gelir konuşurlar. Hamilton yakında sus diye puanları devredebilir belki, beklerim.

  16. bu yorum alonsomanyaa nicki arkadaşa cevaben yazılmıştır buraya nasıl geldi bu yaww. :))

  17. son yarışta arap atının çatlaması ona şampiyonluğu getirmez nitekimde geçen yıl getirmedi hamilton önce çok hızlı oldu sonra iyi olamadı ama biz şampiyonluğu kaybettiğimize inandığımız için bizim için son yarış zevk alma yarışıydı ve zevk aldık önemli olan sürekli bir istikrar tutturmak mclaren bu yıl aracı daha dayanıklı ve sağlam yapmış geçen yıl dokunduğunda dağılan araç bu yıl vur kır banamısın demiyor sonuçta sürekli lewise alonsoya sen şöylesin sen böylesin diyerek bir yere varamayız. ben alonsoyu sevmem ama onun yaptığı herşeyide eleştirmem dün haberi çıktı 2016ya kadar sözleşme imzaladı diye ben altına ferrari içn en uygun seçenek fernandodur yazdım adam ülkesinde yaşamak şu için şu kadar para ödeyecek haberi çıktı ben tebrik ettim ama sen ve bazı alonsocular adam yaşadığı için bile onu eleştiriyorsunuz tamam lewis bu hafta sonu çok kötü şeyler yaşadı hafta sonu berbat gitti cezalar aldı bazı pilotlarla sorun yaşadı ırkçılık gibi saçma şeylerden bahsetti ama adamın üzerine herkes çok geldi bu hafta sonu bazıları 1 kişiden dolayı sinirlenip saçmalarken adam neredeyse bütün f1'i karşısına aldı hatasını anlayıp özür diliyor ondan dolayı bile eleştiriyorsunuz. yani bu tamamen kuyduk acısıdır başka birşey değil. adam kaliteli yarışcı ve tutkulu böyle kişiler f1in gelişmesi için lazım bize. trulli, baricchello, gibi adamlar ne verdiler f1'e halada yarışıyorlar. izlerken zevkmi alıyorsunuz hayır ama hamilton,alonso,raikkonen,schumi,montoya gibi pilotlar bizim için bir şanstır onları izlemek bizim için bir heyecandır f1 bunlarla daha fazla izleyici çeker yoksa sıradan pilotların dönüp durduğu bir organizasyondan öteye gidemez. hamilton'ı seversin yada sevmezsin oraya karışamam ama herşeyi onun üstüne atmak yakışmaz.

  18. alonzomanyaa  avatarı

    Sezon mu bitti, geçen sene de aynı manzara vardı sonucu beraber gördük, topu topu 16 puan önünde hamilton alonsonun.

    Alonso arap atı gibi sonradan açılır, ingiliz atlarıda nefesleri yetmez yarı yolda kalır. :))

  19. Bu fotografa bakarak yorum yapnalar sadece sunu derim bu carpisma ani dir Lewis burnunu soktu ama maldanado da direksoyunu kirdi olay bu…

  20. TAKIMIMI KUTLUYORUM.
    İlk defa bu kadar sağlam bir süspansiyon ve kanat ürettiler ne yaparsan yap bir şey olmuyor LEWİS'de bundan gayet mutlu sanırım.

    MALDONADO ya gelince adam başka ne diyebilir; zaten geçiştirmiş bunlar olabilirdi diye ne deseydi hakemler suçlumu?

  21. Tam olarak eğer şu resimdeki olay ise bence mc larenci arkadaşlar Hamilton lehine yorum yapmadan önce iyice baksınlar,eğer yine hamilton lihene yorum yapacaklarsa birde gözlük takarak baksınlar.:)

  22. bu haberleri sonuçta site kendi yazmıyor bunlar yaşanan olaylar ve pilotun açıklamarı varsa site yayınlar sonra bir hamilton haberi atlandı diye 1 ay siteye mclarenci ithamları atıldı. halada devam ediyor.

  23. petrovada iyi sallamştınız ama oda çaylak gibi yarışmadı ve olanları biliyorsun. :)))

  24. ne o alonsomu şampiyon oldu geçen sene vettelin arkasında tıkanmadımı hamilton kendi hatalarıyla kaybetti şampiyonluğu bunu kendide açıkladı ispanyada lastiği patladı 18 puan gitti singapurda webberle temas ettiler en kötü 3.lük gitti 15 puan. italyada podyum en kötü 3.lük en kötü 15 puan gitti bunları toplarsan 48 puanı gitti ispanyayı çıkar.30 puan 240 puan ile bitirdiği sezonda 270 puanla dünya şampiyonuydu biliyorsunki singapura kadarda liderdi. alonso uzun bir süre hamiltonun arkasında tıkanıp kalmıştı. sezonda. son yarışta şampiyonluğu kaybetmek hemde elinden hiçbirşey gelmeden bir pilotun arkasına takılıp kalmakla kaybetmek hatalarla kaybetmekten çok daha ağırdır. ve bahanende olamaz.

  25. watercolour avatarı

    Haklısın adam çaylak gibi sürmüyordu harika bir iş çıkartıyordu taki Hamilton arkasına gelinceye kadar…

  26. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Tahsin Emre Efe kardesim
    -Seni saygi ile selamliyorum
    -Senin burada cesitli taraftarlar tarafindan sarildigini görüyorum üzülüyorum
    -Mucadeleni de takdir ediyorum
    -Sevgi saygi cercevesi icinde kaldigi sürece Mclaren ve Hamilton fani olarak ben buradayim
    -Yanliz degilsin.
    -Beraberce buradaki diger arkadaslara cevap yazalim.
    -CEVAP1 : Lewis 2 adet olay icin 2 adet ceza aldi. Konu kapandi.
    -CEVAP 2: Lewis 85 puanla SAMPIYONA IKINCISI su anda. Vettel den baska YARIS KAZANAN TEK ADAM
    -CEVAP 3:Mclaren 161 Puanla SAMPIYONA IKINCISI su anda
    -Burada yorum yapan diger takim fanlari siz kacincisiniz sampiyonada ????
    -Bakalim Cifte Dünya sampiyonu 5. sirada
    -7 Kere dünya sampiyonu 12.
    -En hizli arabayi süren 2. pilot 3. sirada
    -BUNU BURADA BUYUK HARFLERLE YAZIYORUZ
    -MCLAREN TAKIMI VE SÜRÜCÜLERI DOGRU YOLDADIR VE SAMPIYONLUGU ZORLAMA KAPASITESINE SAHIP TEK TAKIM VE YEGANE SURUCULERDIR
    -HAMILTON FANI OLARAK DA BENIM ICIN PISTTEKI EN IYI PILOT HAMILTON DUR.

  27. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    adam resmen hamiltonun üstüne kırmış be aracı

  28. videoyu bir daha izle. arkadas asagida vermis linki. hamilton iceride olmasina ragmen maldonada icerisi bosmus gibi viraja giriyor hamilton da haliyle dubaya dogru gitmek zoruna kaliyor. mclaren in on tekerlekleri,williams in arka tekerleklerinin onundeyken hamiltona adamin gerisinde diyebilmek icin gozlerde ciddi bri sorun olmasi gerekli.

  29. alonzomanyaa  avatarı

    50 tur petrovun arkasında tıkanmış olabiliriz, ama son baktığımızda da hamilton bizim arkamızda tıkanmıştı sezon sonunda..

  30. Gökalp Keskin avatarı
    Gökalp Keskin

    Geçen sene singapurda hamilton webere atak yaptığında hamilton weberi sıkıştırdı virajda yer bırakmadı weberde çarptı diyenler yine hamiltonu suçluyorlar.virajda senden hızlı ve burnunu içeri sokmuş bir pilota virajı dönebileceği kadar yer bırakmazsan tabii ki kaza olur.kapıyı virajdan önce kapatırsan böyle birşey olmaz.hamilton burnunu içeri soktuğunda maldonado lewise yeteri boşluğu bırakmış olsaydı kaza falan olmazdı.taraflı tarafsız herkes güzel bir geçiş izlediğini söylerdi…

  31. geçen sene hamilton singapurda webere atak yaptığında hamilton weberi sıkıştırdı virajı geniş almadı boşluk bırakmadı ve kaza oldu diyenler şimdi bunda yine hamiltonu suçluyor.adam hızlı ve içeri girmiş nerdeyse yan yana virajı döneceği kadar boşluk bırakmazsan tabi ki temas olur.virajda kapı kapamaya çalişirsan böyle olur.centilmenlik tek taraflı olmaz atak yapanda atağı yiyende centilmence davranmalı.

  32. maldonado artık biraz prim yapma işine girmiş hoş olmamış ama hala hamilton'ı suçsuz olarak göstermeye çalışan taraftarları ve taraftar bozması bazı insanlar bıraksın bu işi.kazayı engellemek hamilton'ın elindeydi.çizgi başta hamilton'da gibi duruyor ancak yanlış hatırlamıyorsam maldonado'nun viraja giriş şekli normal orada.hamilton iyimser bir atak denemiş,aralarındaki mesafe biraz daha kısa olsaydı ve bu atağı deneseydi maldonado hatalı olurdu.çok çok uzaktan gelmiş..

  33. ben ilk yıllarını karşılaştırdım hocam yoksa şimdi karşılaştırmak hata olur hamilton çok agresif yarıştı bu çok doğru ama şampiyon olan pilotlar agresif olamıycakmı maldonado onumu demek istiyor. sadece ilk yılındamı agresif sürüş yapılır.

  34. kobayashinin hamiltona bu yarışta atak yaptığını hatırlamıyorum. petrovun 50 tur egzos gazını yeyip şampiyonluğu kaçırmaktan iyidir kobayashinin egzos gazını yemek oda agresif sürüşüyle en sevdiğim pilotlardan umarım ilerleyen yılldarda mclaren kullanma şerefine erişir.

  35. evet maldonado çok hata yapıyor, geçen seneki petrov gibi. onun gibi bir çaylakla deneyimli hamiltonu karşılaştırmak saçma olur. Haliyle bu durumda deneyimli bir pilotun böyle bir pistte geçiş hamlelerinde daha oturaklı olması gerekir.

  36. sen çaylak gibi sürmezsen oda şampiyon gibi sürmez tabi (hamilton taraftarı değilim)

  37. evet ışığı görmedini söylemişti ama o kazayı yaptı onu reddedemem(yarış içersinde heyecanla ve ışığı görmemek(daha dikkatli olsa görebilirdi ama) yeterli bir sebeptir.) ama düz yolda gidemeyen her tur pist dışına çıkan bir pilotla hamilton'ı bir tutmak kusura bakmayın ama bu hakarettir.

  38. alonzomanyaa  avatarı

    Şu resme bile bakınca hamilton hala adamın gerisinde duruyor ve siz hala hamilton haklı diyebiliyorsunuz.

    Şu resme bakın bakalım videodan aldım.

    http://img23.imageshack.us/img23/5559/screenshot20110531at123.png

    Şimdi bu resimde hamilton sizce ne düşünüyor. Şöyle bişeymi acaba ;

    Ulan adam yarış çizgisinde, bende dubaya doğru gidiyorum, ya sağdan kaçacam, yada bu adama çarpıp geçecem.

    Nitekim ikinci seçeneği uyguluyor. Şampiyon pilot. Centilmenlik abidesi.

    Geçen sene Alo ile dalga geçmişti valensiyada, kobayasi mi geçti onu falan diyerekten pişkin pişkin. Ne kadar güzel oldu kobayasinin egsozunda bitirmesi yarışı anlatamam.

  39. aslında bakarsan pit yolunda kazayı daha iyi bilen sizin pilotunuz değil miydi?..hem de tam önümüzdeki yarışta kırmızı ışıkta kendileri kimiyi biçmişti sanıorum

  40. hamilton 2007 yılında monacoda formula 1de 2.oldu 2006 yılında orayı gp2de kazandı maldonado sezon başından beri düz yolda duramıyor lewisin şürüşünü eleştirecek en son kişidir. parayla yarıştığını bilmiyor gibi konuşuyorsun 2007 sezonunun çaylağı son yarışta 1 puanla şampiyonluğu kaybetti. eskiyi bir hatırla derim yorum yaparken

  41. ismail uçar avatarı

    http://www.youtube.com/watch?v=_mOw-qbgBTo
    12. saniye bakılınca durum biraz farklı gibi, lewis hatalı olup olmadığı konusunda tam kafamda net olamadım, şu yönden hatalı olabilir monoco gibi bi pistte fazla risk alıp geçiş hamlesi yapmak.Ancak maldonado kapıyı açık bırakmış nerdeyse yanyana gelmişler burun farkıyla önde maldonado.ALonson un da dedği çok doğru monoca da ataklar %50 kaza ile sonuçlanır.
    Neyse hamilton her zaman suçlu zaten ne de olsa!!!

  42. o parayla yarışan pilot sezonun çaylağı. ama geçen sene GP2'de perezin ardından monacoda 2. olan bir pilot…

  43. parayla yarışan bir pilot bir şampiyonun sürüşüne laf atıyor artık. hayaldi gerçek oldu. lewis senden kanadada zafer bekliyoruz bakalım kazmanado efendi neler yapacak o yarışta. malum pit yolunda bile kaza geçirebilme kabiliyetine sahip kendisi.

  44. İyi tepki çekiyor diye paso bu tür haberler çıkacak bir süre. Olay artık kapanmalı. 2 gün konuştuk, yeter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir