Heidfeld'in Yerine Grosjean?

yazar:

kategori:

2009’da sene ortasında Renault adına yarışmaya başlayan Grosjean, büyük beklentilere rağmen iyi sonuçlar alamamıştı ve daha sonra yarışma şansı bulamadı.

Şu anda GP2’de lider olan ve Genii Capital’in Gravity menajerlik şirketinin üyesi olan Grosjean’ın adı Renault ile anılmaya başlandı.

Autosprint dergisinde çıkan haberde bu iddialara yer verildi ve aynı zamanda Renault takımının şu anki sahibi Gerard Lopez ile Robert Kubica’nın menajeri Daniele Morelli’nin ilişkisi pek de iyi değil.

Dergi haberinde tüm bu işaretlerin Grosjean için iyi haber olduğunu söyledi.

Grosjean ise “Amacım bu. Renault ile olur mu bunu söylemek zor. Renault F1’in önemli takımlarından ve onlarla olmak güzel.” dedi.

 


Yorumlar

  1. veriri tabiiki. gözü sadece mclaren ve hamiltondan başkasını görmezse bir insanın. diğerleri ÇÖP! demektir. inş romain'i renaultF1 team' tekrar görürüz.

  2. gerçekten mi? benim f1i ne kadar izlediğimi bilebilecek kadar prof olmuşsun belli, yorumların hep gözüme çarpıyor 'da sana göre mclarenden büyük bir takım yok, mclaren ne yapsa doğrudur yada en güzelini onlar yapar. madem 2 günlük f1 taraftarıyım nasıl oluyorda mclaren'in 12 yıldır şampiyonluk kazanamadığını biliyorum? kendinle çelişme önce. ferrariden bahseden de kim ki bana ferrari şu kadar sene olamamış diyorsun. ben renault taraftarıyım, yanılma.2002 yılında olanaları, mika ile schumi arasındaki mücaleleri vs bilenler var burada. daha 2005 yılını hatırlayıp artistik yapma emi!!! insanlara hakaret etmek için ufak bir kıvılcıma bakıyorsun. benden sana tavsiye kendini dizginle. ve ego'nu biraz dizginle. hamilton gibi davranma. diğer takımlara-pilotlara-pilot taraftarlarını da gör derim. senden-mclarenden başkalarıda var burada.

  3. Ömer_Massa avatarı

    bu sitenin moderatörü kimse rica ediyorum bugün 2 tane yorum yaptım ikisinide yayınlamamış.hiç kötü birşey de yazmadım hatta.lütfen yayınlar mısınız…

  4. bruno senna da olabilir belki?

  5. heidfeld kubica ya bi kere daha kök söktüremez… kubica o kubica değil ki

  6. Puan durumu her şeyi anlatmaz arkadaşım.Sen Heidfield'in şu anda Petrov'dan iyi olduğunu düşünüyorsan ütopyalar aleminde yaşıyorsun demektir.Grosjean'ın çaylak sezonunundan bahsetmişsin de ne sezonu öyle bir sezon mu oldu adamcağız 4-5 yarışlığına kış testlerine çıkmadan koltuğa oturdu.Petrov ile nasıl kıyaslıyorsun ki?Gp2'da aynı takımdaydılar ve Grosjean 1.pilot Petrov onun ikinci pilotuydu.Petrov kış testlerine çıktı Romain çıkmadı.Petrov R30 gibi Renault'un son 5 sezonda yaptığı en iyi araçla başlarken.Grosjean R29 gibi Renault tarihinin en kötü aracıyla başladı.Petrov sıralama turlarında Kubica'dan büyük farklar yiyorken Romain,Alonso'nun 0.2 saniye gerisinde kalmayı başarabilmişti.
    Son satırlarına katılıyorum kesinlikle Renault için eldeki en iyi opsiyon olarak gözüküyordu ancak tutmadı bu durumda da zorlamanın manası yok Hulk veya Gro gibi bir pilota yatırım yapıp seneye iyi bir pilot kazanmak daha doğru diye düşünüyorum.Kubica'nın birden tam performansla dönmesi imkansız bu yüzden yeni bir yıldız pilot lazım GP2'nin 2009 yıldızları Hulk ve Gro bu iş için iyi adamlar bence birisi tutarsa seneye bu sorun yaşanmaz bilmem anlatabiliyormuyum 🙂

  7. Tahsin Grosjean'ın vasat bir sürücü olduğunu nerden çıkarıyorsun arkadaşım? GP2'deki yarışlarına bakıp bunu söylüyorsan Gp2 da harikalar yarattı Grosjean.Eğer F1 kariyerine laf atıyorsan kariyerine R29 gibi Renault'un en kötü aracıyla başladığını,sıralama turlarında Alonso'ya ne kadar yaklaştığını hatırlatırım sana.Alonso'ya sormuştu muhabir Grosjean'a yardımcı oluyor musun tavsiyelerde bulunuyor musun diye Alonso şöyle cevaplamıştı:"O yeterince hızlı benim yardımıma ihtyacı yok.R29 gibi kötü ötesi bir araçla başlamış.Testlere çıkmadan birden kendini araçta bulmuş bir pilota nasıl vasat sıfatını veriyorsun anlamak mümkün değil!

  8. Tahsin Grosjean'ın vasat bir sürücü olduğunu nerden çıkarıyorsun arkadaşım? GP2'deki yarışlarına bakıp bunu söylüyorsan Gp2 da harikalar yarattı Grosjean.Eğer F1 kariyerine laf atıyorsan kariyerine R29 gibi Renault'un en kötü aracıyla başladığını,sıralama turlarında Alonso'ya ne kadar yaklaştığını hatırlatırım sana.Alonso'ya sormuştu muhabir Grosjean'a yardımcı oluyor musun tavsiyelerde bulunuyor musun diye Alonso şöyle cevaplamıştı:"O yeterince hızlı benim yardımıma ihtyacı yok.R29 gibi kötü ötesi bir araçla başlamış.Testlere çıkmadan birden kendini araçta bulmuş bir pilota nasıl vasat sıfatını veriyorsun anlamak mümkün değil!

  9. Tahsin Grosjean'ın vasat bir sürücü olduğunu nerden çıkarıyorsun arkadaşım? GP2'deki yarışlarına bakıp bunu söylüyorsan Gp2 da harikalar yarattı Grosjean.Eğer F1 kariyerine laf atıyorsan kariyerine R29 gibi Renault'un en kötü aracıyla başladığını,sıralama turlarında Alonso'ya ne kadar yaklaştığını hatırlatırım sana.Alonso'ya sormuştu muhabir Grosjean'a yardımcı oluyor musun tavsiyelerde bulunuyor musun diye Alonso şöyle cevaplamıştı:"O yeterince hızlı benim yardımıma ihtyacı yok.R29 gibi kötü ötesi bir araçla başlamış.Testlere çıkmadan birden kendini araçta bulmuş bir pilota nasıl vasat sıfatını veriyorsun anlamak mümkün değil!

  10. peki takımı çaylaklarla dolduruyorsunuz da, aracı kim geliştirecek?!

  11. peki takımı çaylaklarla dolduruyorsunuz da, aracı kim geliştirecek?!

  12. mclaren 12 yıldır şampiyon olamamış olabilir ama her yıl mücadelede olmuştur sen ferrari kaç yıl şampiyon olamamış biliyormusun boş boş konuşma daha 2 gündür f1 izlediğin belli ferrari 16 yıl şampiyon olamamış bir takımdır mclaren ve ferrari ne kadar şampiyon olamasalar bile hep mücadelenin içinde olmuştur mclaren niye seviyeyi alçak tutsunki şuan aracı sezon başından beri nasıl hızlandırdığımız ortada sezon başında zaten hep kötü açıklamalar yaptı ama aracıda geliştirdi ferrari gibi yan gelip yatmamış takım. önce bir f1 tarihini okuda boş boş şeyler yazma. yazmaki bilmediğin ortaya çıkmasın.

  13. Bu haber umarım doğru değildir. Yoksa Renault'yu kötü günler bekliyor.

  14. vay. vay. vay. mclarende seviyeyi alçal tutsun söylede. sonra 12 yıldır olduğu gibi hezimet olmasın.

  15. grosjeanda vasat bir sürücü kimse kusura bakmasın. her yarış arabayı parçalayan bir pilota bile 2.bir şans veriyorsan heidfeld'ede vermen gerekir renault sezon başında gelen 2 şans eseri podyum sonucunda erken havaya girdi araç hızlı değildi ama onlar çok hayalci açıklamalar yaptı arabanız kötü kusura bakmayın pilotlar ne yapabilirki. podyumlara aldanmayın. seviyeyi alçak tutucaksın çok yükseğe çıkartırsan biranda çakılırsın ve daha büyük acı hissedersin. daha dün monakoyu kazanabiliriz dediniz neye güvenerek bunları söylediniz orasıda belli değil. renault takım ruhunu kaybetmiş gibi eskiden ne güzeldi slogan: team spirit'ti artık ondan eser yok.

  16. Ömer_Massa avatarı

    Takuma Sato çok doğru söylemişsin arkadaşım.heidfeld kubicadan daha iyi bir pilot.insanlar olayın biraz duygusal yanına bakıyorlar.ya kubica bir tek geçen sezon iyiydi.bu kadar abartmayın kubicayı.renault heidfeld'i almakla çok doğru karar verdi.birde takım patronu biraz gelişmesi lazım diyor.adam zaten petrow'un önünde.daha ne yapsın.inşalalh heidfeld daha iyi olacak…

  17. Grosjean 2008 de kendisine verilen şansı nasıl kullandığını hatırlıyoruz,macera aramanın hiç manası yok,Nick sıralamalarda sorun yaşıyor görünsede,ben öyle düşünmüyorum,yarış hızı oldukça istikrarlı.Sezon başındaki R31 hızı son yarışlarda biraz düştü gibi,daha çok araçtan kaynaklanan bir durum gibi,grosjean bu takıma pek bir şey veremez.

  18. Bu takımın sonu iyi değil söylemişti dersiniz.

  19. Puan durumuna bak istersen önde zaten Heildfield…Ayrıca fark mı atması gerekiyor bunu nereden çıkardın? Vitaly geçen sene çaylak sezonuydu Grojean'nın da çaylak sezonunda neler yaşadığını biliyoruz…Zaten yatırım değil Heildefield Kubica'nın yokluğunda idare edebilecek bir pilot keza arkadaşlar istatistiklerini de söylemişler.Aniden olan bir kaza sonucu belkide alınabilecek tek pilotu aldı Renault o zaman diliminde…

  20. Bence doğru bir karar geçen söylemiştim.Heidfield 2008'den beri sıralama turlarında sorun yaşıyor.Geçen yıl Kobayashi'ye geçildi.Lastiklere alışamamıştır falan dedik de Petrov'a fark atması beklenirken bu kadar geride kalması gitmesi için elle tutulur bir neden..Hulkenberg yada Grosjean koltuğa otursun, genç pilot değil ki Heidfield gelişsin diye bekleyesiniz aksine Hulk ve Gro iki genç yıldız adayı zaten ortada pek hedefte kalmadı en azından pilot kazanmaya bakmalı Lotus-Renault Gp.

  21. Çöldeki bahtsız bedevi Heidfeld.2001 de Kimi den daha iyiydi.yarışlarda 8-7 üstünlük sağlamış üstelik Brezilyada podyumun 3. basamağına çıkmıştı.Almanların yeni Schumisi olarak görülüyordu.Gelki kader ona ondan sonra bir türlü gülmedi.Takım arkadaşı Mclarenin yolunu tuttu.O 2002 -2003 Sauberde 2004 de Jordan da süründü.2005 te Williams a geçti Williams ın düşüşü başladı.2007 de kubica yı ikiye katladı.2008 de kazanacakken takım emri ile galibiyeti elinden alındı..2009 da takım ayrıldı ortada kaldı.Roberti 3 senede 2 kere geçti puan olaraDe la rosalar pilot olarak pistteyken Quick Nick ortada kaldı.Tam şans gülüyor dedik o da 7 yarış sürdü.Bu adamın cak vilnöv den bi eksiği mi var kardeşim.Azıcık şans be.

  22. kesinlikle. zamanında kubicaya kök söktürmüş adam heidfeld 😉 Kubica ile tekrar birlikte yarışmalarını isterim aslında. Petrov da nasıl olduysa hızlı çıktı 🙂

  23. ne oluyor.lotus renault da.bunlarda kendi kendini bitirecek.hiedfelde şans tanımak gerekir.ara verdi hiedfeld..petrovun kuyuğunu tava sapına çevirir bu adam.yok yok hiedfeld kalmalı başaracak hiedfeld.boullier ve renault patrounu akıllarını başlarına almazlarsa sonları hüsran olur hüsran.

  24. MAAF OLDUK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir