Rosberg Mercedes'le 2016 Sonuna Kadar Anlaşma Yenileyebilir

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel’in Red Bull’la 2014’e, Fernando Alonso’nun Ferrari ile 2016 sonuna kadar anlaşma yenilemesinin ardından Rosberg’in de Mercedes’le anlaşmasını 5 sene daha uzatabileceği iddia edildi.

Sport Bild bu anlaşmanın toplam 80 milyon Euro’ya yakın olduğunu iddia etti. 

Norbert Haug “2012’de bizimle olduğunu hesap ediyorum ve bana kalırsa ben çok daha uzun süre bizimle olmasını sağlarım.” dedi.

Nico Rosberg de bu söylentileri yalanlamadı ve “Tek diyebileceğim bulunduğum yerde gerçekten mutlu olduğum. Gümüş Oklar’la başarılı olmak hâlâ benim hayalim.” dedi.

Rosberg Sport Bild’in dediği para karşılığında anlaşma imzalarsa Formula 1’de tek bir yarış kazanamamasına rağmen en çok parayı almış isim olacak.

Bugüne kadar 95 yarışa katılan Alman sürücü henüz galibiyet kazanamadı.

 


Yorumlar

  1. schumide rosbergi paspas yapıyordu mgp ye.allah allah nidalarıyla gelmişti ama.çetin cevize çattı.lewisde çatacaktır.lewis zaten rosbergin çok yetenekli ve hızlı olduğunu hep söylemiştir.ayrıca belkide lewis rbr ye vettele kafa tutmaya gider button kalır kim bilir.

  2. beni gördü beyler siz kaçın

  3. Efficient Dynamics avatarı
    Efficient Dynamics
    Sebastian Vettel'in Red Bull'la 2014'e, Fernando Alonso'nun Ferrari ile 2016 sonuna kadar anlaşma yenilemesinin ardından

    İyi de bu takımlar 2 araçla yarışıyor ve diğer pilotların sözleşmeleri uzamıyor. Kim bu koltuklar boşalacak iken kendini Mercedes'e uzun süre bağlar.

  4. adama kanı gibi bir araba verirsen schumide haketmez o parayı ona bakarsan.

  5. ferraride alonsoya 42 vereceğine araca o parayı yatırsa belki ferraride yarış kazanır ona bakarsan. saçma saçma konuşmayın 5 yıllık için senelik 16 milyon gibi bir rakam ediyor toplamda 80 ediyor bu adamı bazıları beğenmeye bilir ama altındaki araca bakın derim biraz schumiyi geçen yıl geçmiş puan anlamında. massa geçen yıl 0 zafer elde etti alonso 5 kazandı massanın ferrariye para ödemesi lazım bence yarıştırıyorlar beni diye.

  6. Sen canını sıkma. Schumi yarış kazanamıyor, şampiyon olamıyor, en hızlı turları atamıyorsa da bu yaşında bile kendisinden daha hızlı bir araca Loews'te nasıl atak yapılır diye ders verebiliyor ki bu da benim için kafidir.

  7. watercolour avatarı

    Alkollü mü yorum yazıyorsun sen?

  8. Nico zaten gitmek istemiyor. Ferrari ile anılması onun parasını arttırdı. Hatta RB ile de anılmıştı yanılmıyorsam.

    Yürü be Nico!

    Mercedes, Shumi için ne yapacak acaba. Shumi Vettel e harcadığı zamanı Nico ya harcasa, kim bilir neler olurdu. Daha önce de dediğim gibi bazı ayrıntıları çok geç öğrendi ve hala öğreniyor.

    Shumi, Nico gerçekten hızlı demekle yetineceğine daha hızlı olması için yardım etsin. Zaten yaş itibariyle mücadele edmiyorsun. Hala bu uğraş niye?

    Tabi belki bu Nicodan da kaynaklanıyordur bilinmez.

  9. Lewis bunu pas pas yapar mclaren kapısına.

  10. umarım bir süpriz olur ve mclaren le anlaşır.lewis le takım arkadaşı olması halinde kariyeri çok olumlu etkilenir.

  11. Demekki Ferrariye yada redbula geçeceği yönündeki söylentileri rosbergin manageri çıkarmış sözleşme bedelini yükseltmek için 😀
    Zaten bu takımlar bu pilotla ilgilenmiyorlar ve bu parayıda vermezler.
    Dünde yazmıştım vasatın üstünde bir yetenek olsaydı şimdiye kadar çoktan hızlı ve büyük bir takıma geçmiş olurdu.
    Rosberg fiyatını yükseltmeyi başarmış dedikodularla. Haug da bunu yemiş görünüyor.
    Rosberg için bence yarış kazanmak yada şampiyon olmak önemli değil anlaşılan.
    Tuzsuz aşım ağrısız başım mantığıyla parayı alıp sürerim iyi araç gelirsede biraz zorlarım diye düşünüyor sanırım 🙂

  12. Ferrari ya da Mclaren de görmek çok güzel olur.Orada yarışmayı hakediyor.Ve herşeyden önemlisi performansının Lewis ve Alonsoya oranla nasıl olacağını merak konusu.(şahsen)

  13. koçum aslanım acele etme sana bütün kapılar açık sadece mgp değil:ferrari-rbr hatta bir süpriz olsada mclaren olsa(button ı şutlatsak) çok sevinirim.mclaren bize heyecan katar.kimi misali boranlar estiririz.aslan parçası…..

  14. Söylentiler üzerinden konuşulmaz ama konuşanlarda ilgili kişiler olunca….
    Rosberg bir şeyler başarmak istiyorsa hiç bir takıma kendini o kadar bağlamamalı. Halen parlayacak kişiler arasında (yıllardır ) gösteriliyor fakat henüz bunu tam manasıyla başarabilmiş değil. Hangi büyük takım olursa olsun başkasına geçebilecek rahatlığa sahip olması gerekir zira öyle Alonso'yla felan da durumu aynı değil. Ne diyelim insan ne yaparsa kendine yapar. Bu güne kadar ileri bir performans gösterememesinin sebebi bahtsızlıkla beraber yapmış olduğu anlaşmalar da olabilir.

  15. Şuan 8 mi 11 mi ne alıyor 5 senelik antlaşma yılda 16 milyon.
    Hiç biri bu paraları hak etmiyor ama neyse 🙂

  16. toplam diyor, 5 senelik var sayarsak senede 16 milyon, eh az değil ama çok aşırı fazla da değil

  17. alonzomanyaa  avatarı

    rosberge 80 verene kadar araca 20 verin kazanan aracınız olsun. Bu da nasıl masraf kısmaksa, pilotların aldığı ücretler ufak takımların bütçesi kadar 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir