Webber, Bahreyn'in Tekrar Takvime Sokulmasını Eleştirdi

yazar:

kategori:

Sezonun açılış yarışı olması planlanan Bahreyn, ülkedeki karışıklık ortamı nedeniyle gerçekleştirilememişti ve uzun uğraşların sonucunda yarışın 30 Ekim’de yapılacağı duyuruldu.

Ancak Webber yarışın yapılacağı konusunda emin değil.

Webber “Şubatın sonlarında ilk kez yaptığım yorumdan beri düşüncelerim değişmedi. Karar yapılmış olsa da Bahreyn bu sene gerçekleştirilirse şaşıracağım.” 

“Bir ülkedeki insanlar yaralanıyorsa sorunlar spordan daha büyüktür. Doğru kararın verilmesini umuyorum.” 

“Bana göre spor sürekli olarak karar değiştirmektense daha stabil kararlar vermeli. Formula 1, insan hakları açısından çok açıl bir mesaj vermeliydi.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bir insanın yarışacağı ülke için en iyi temennileri düşünmesi için sportif alanda takım arkadaşını geçmesine gerek yok.Webber yıllardır başarılı ya da başarısız Formula 1'de herşeyin daha iyi olması adına yorumlarda, şikayetlerde, tavsiyelerde bulunuyor.Bu yüzden pilotlar komitesinin trulli ile beraber başkanlığını yürütüyor.Sen adamın sportif başarılarına bakarak yorumlarını değerlendiriyorsan ölmüşsün.

  2. Geldiği zamandan beri ortalamanın çok da üstüne çıkamamış bir pilot ama griddeki en insancıl pilot olduğuna şüphe yok. Herkes birbirine sataşırken Webber ve Barrichello tamamen başka durumlardaki güvenlik sorunlarını gündeme getiriyorlar.

  3. Bravo Weber avatarı

    Doğru söylemiş, sonuna kadar katılıyorum. Bakalım diğer pilotlar da onun gibi duyarlı olabilecek mi? Ve en önemlisi takım patornlarının demeçlerini bekliyorum. Eclesstone dene paragöze gerekli mesajlar verilmeli bence. Bu dünyada her şey para değil.

    "Bir ülkedeki insanlar yaralanıyorsa sorunlar spordan daha büyüktür. Doğru kararın verilmesini umuyorum."

    "Bana göre spor sürekli olarak karar değiştirmektense daha stabil kararlar vermeli. Formula 1, insan hakları açısından çok açık bir mesaj vermeliydi." dedi.

  4. bahar candaş avatarı
    bahar candaş

    10 senedir F1 izliyorum şu adamı bi mutlu edemediler. Herşeyden şikayet ediyor…

  5. Arap ülkelerinde F1 hayır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Ne yani takım arkadaşının gerisinde kaldı diye herhangi bir konuda konuşmaya, düşüncelerini söylemeye hakkı yok mu adamın? Bu nasıl bir saçmalık.

  7. çok doğru konuşmuş.

  8. orayı burayı yada onu bunu eleiştirme hakkı bu yıl yok.malum çok gerisinde takım arkadaşının ummazdım ama durum bu webber adına maalesef.

  9. la webber aklını başına topla vettel almış başını gitmiş.hala lagala lugala bırak kardeşim bırak.vetteli yenebilecek tek kişi takım arkadaşı.geri kalanlar uzak ara.hala ne diyor adam ya hayret

  10. Ecclestone yarış yapılsın da parasını alsın istiyor. Yapacak bir şey yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir