Takımlar, Bahreyn GP'ye Karşı Çıkmaya Hazırlanıyorlar

yazar:

kategori:

Uzun süren çalışmaların ardından sonunda dün akşam Bahreyn GP’nin 30 Ekim tarihinde gerçekleştirileceği açıklanmıştı ancak son haberlere göre takımların çoğu bu yarışın bu sene gerçekleştirilmesini istemiyorlar.

Takımlardan henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da Red Bull yapmış olduğu bir açıklamada gerekli kanallar yoluyla bu gelişmenin üstüne gideceğini belirtti.

Red Byll geçen hafta internet üzerinden bir kampanya başlattı ve yarışın yapılmasını istemeyen yaklaşık 400 Bin kişinin imzasını aldı.

Takımların FIA ve Ecclestone ile bu durumu görüşmesi bekleniyor. Mercedes ve Renault’nun da görüşmeler yapması bekleniyor ve aynı şekilde sponsor zorlamaları nedeniyle başka takımların da yarışa karşı çıkabileceği iddia ediliyor.

Bahreyn desteği bulunan Ferrari ve Mclaren’in nasıl tepkiler vereceği ise henüz bilinmiyor.

 


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    mclaren yarışın yapılmasını isteyecektir, çünkü takımın ortağı bahreyn'li

  2. işte dediğim cıkıyor sponsorlar o ülkede logolarının görünmesini istemiyorlar ve gayet normal bir durum …

  3. Redbull yarisin yapilmasini istemeyen 400 bin kisinin imzasini almis,ama soruyu islerine geldigi gibi sormuslar eger Redbull yarisin yapilmasini isteyen kisilerin imzasini alsaydi,ya da bu anketi Bahreyn yarisi organizatorleri yapsaydi eminim en az 400 milyon imza çikardi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir