FOTA Bahreyn'deki Yarışın Tarihinde Değişiklik İstiyor

yazar:

kategori:

FIA’nın Bahreyn GP ile ilgili verdiği karar hakkında tartışmalar sürerken Formula 1 takımları, duruma karşı nasıl bir cevap verecekleri bağlamında son 36 saati görüşme trafiği ile geçirdi.

Mesele ile ilgili herhangi bir resmi açıklama olmamasına rağmen Autosport’ta çıkan habere göre FIA’ya, FOM’a ve Bahreyn GP organizatörlerine bir mektup gönderildi ve FOTA’nın konumu vurgulandı.

Şu durumda anlaşılan o ki FOTA üyeleri, Bahreyn’de o tarihlerde yarışmak istemiyor; Hindistan’ın eski yerine dönmesini bekliyor.

Tarihle ilgili isteksizliklerine rağmen FOTA, Bahreyn’de bu sene yarışın yapılmasına karşı çıkmıyor ve belki Aralık ayı içinde olmak üzere başka bir tarihin mümkün olabileceğini düşünüyor.

Bernie Ecclestone’nin Bahreyn konusunda U dönüşü yapmasının hemen ardından bu gelen haber, ülkedeki durumun gözlenmesi açısından biraz daha zaman kazanma girişimi olarak da değerlendirilebilir.

FOTA ile temasa geçildiğinde birlikten resmi açıklama gelmedi ama sözcü: “Uygun kanallar aracılığı ile cevap verilmiştir” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir