Rosberg, Güçlü Performans Bekliyor

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, İspanya GP’de Williams’ın bir başka güçlü performans göstereceğine inanıyor.

Williams takımının Avustralya’ki podyumun ardından Malezya’da asfalt nedeniyle korkunç bir hafta sonu geçirmek suretiyle şimdiye kadar karışık perfomanslar sergilemesine rağmen Rosberg, Barselona pistinin, F1’de en iyi 4. takım adayı olduklarını gösterecek tempoya izin vereceğine inanıyor.

Rosberg: "Bu hafta sonu yapılacak olan İspanya GP’yi dört gözle bekliyorum. Çünkü, geçmişte orada çok test yaptık ve pisti iyi tanıyoruz"

"Araç kış testlerinde Katalunya’da iyi performans gösterdi. Bu yüzden yarışta iyi gitmeli. Geçen hafta orada ümit verici test geçirdik. Yarış için bizi iyi yerde tutacak olan araçla iki günlük zaman diliminde çalıştım"

"Barselona ile ilgili tek sıkıntı, pist koşullarının devamlı değişmesi. Bu yüzden ara ara ayarları değiştirmeniz gerekiyor. Malezya kesinlikle arkamızda kaldı ve gelecek hafta sonundan olumlu bir sonuçla çıkacağımızı umuyorum"

Williams, geçen hafta diğer takımlarla birlikte gelişim evrelerinde çalışmak amacıyla Barselona’da çalıştı. Takımın teknik sorumlusu Sam Michael, Williams’ın daha fazla puan için mücadele edebileceğini umuyor.

Sam Michael: "Şimdi iyi bir dayanıklılık gösteren araçlarla Barselona için hedefimiz, performansımızı geliştirmek ve takımlar şampiyonasında konumumuzu inşa etmek için puanlar almak. Ama zorlu bir mücadele olacak"


Yorumlar

  1. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    bu adamda iş var aynı babası gibi ama willims hala ona istenileni veremedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir