Rosberg: "Bu Sene Amaç Zirve Değil, Yakınlaşmak"

yazar:

kategori:

Alman takımın 2011 aracı için pes etmemesi rağmen Ross Brawn, Michael Schumacher Nico Rosberg’in, “mükemmel bir araç” için önümüzdeki seneye kadar beklemesi gerektiğini söylemişti.

Auto Motor und Sport’a konuşan Rosberg, aracın sorununun temelden kaynaklandığını belirtti.

Rosberg: “Bu sene zirveye çıkmak zor olacak. Dolayısıyla amacımız yakınlaşmak olmalı”

Schumacher: “Üzerine çalışıyoruz. Şimdi eklediğimiz her şey gelecek sene için çok önemli olabilir. Diğerleri ilerlerken biz, mevcut sorunlarla zaman kaybediyoruz. Bu yüzden bu sene çözüm bulmalı ya da sorunları gelecek seneye taşıyacağız”

Geçen sene de sezonu erkenden kapatıp sonraki araca odaklanmış olan Mercedes GP’nin taraftarları, artık bir sonuç için sabırsızlanıyor.

Schumacher: “Yeni bir şeyler yapma sürecindeyiz. İçeride neler olduğunu ben ve Ross biliyoruz ve takımın yaklaşımı doğru yönde”

“Zaman alıyor. Red Bull’un 4-5 seneye ihtiyacı olmuştu. Ferrari’de bu süreç 5 sene sonunda bitmişti. Sihir kullanıp yarım senede bunu başaramayız”


Yorumlar

  1. hiç şaşırmadım niye acaba :))
    hasbel kader 1 tanede olsa yarış kazansalar bari ama oda imkansıza yakın bir şey.

  2. Abi sorunları niye gelecek seneye taşıyorsunuz.
    Bu kesin zaten bırakmışsınız bu sene için gelecek senenin parçalarını felan denersiniz araçta ama sorunlarıda halledin gelecek sene olmasın mesela arka lastik aşınması mesela DRS

  3. Bu seneki hedefler düşük olabilir, ancak MGP bunu başaracak gibi görünmüyor.

  4. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    benden olmasın 🙂 (ben demiştim falan :p)

  5. Çok garip, bu açıklamalar bana çok tanıdık geliyor. Hmm Bir düşüneyim acaba nereden ???

  6. seneye daha da yakınlaşmak, ondan sonraki sene iyice yakınlaşmak, ondan sonraki sene de yanyana durmak, sonra da belki kazanırız. diğerleri de armut topluyor zaten.

    ama ben yine de iyimserim. Her takımın bir düşüşü olur. Ferrariye bakın ne haldeler. MGP daha yeni, daha iyi olacaklardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir