Massa, Lastik Sorunlarının Çözümü Konusunda Umutlu

yazar:

kategori:

Massa “Rekabetçi bir aracımız olmasını umuyoruz ve Red Bull ile Mclaren’lerle iyi yönde olduğumuzu umuyorum. Özellikle rekabetçi olduğumuz ve onlarla mücadele ettiğimiz yarışlara bakarsak iyi görünüyoruz.”

“Aracımızın lastiklerinin çalıştığı pistlerde rekabetçi oluyoruz ve umarım burası iyi yönde mücadele edebileceğimiz bir yer olur.” dedi.

Ferrari’nin teknik patronu Pat Fry’ın lastik çözümüne yakın oldukları konusundaki yorumu karşısında Massa “Sert lastiklerle Silverstone’da tekrar yarışana kadar biraz zamanımız olacak.”

“O ana kadar aracımızı geliştirmemiz lazım ve o lastiklerle daha fazla downforce bulmalıyız. Umarım iyileşmeyi görürüz.” dedi.


Yorumlar

  1. Ömer_Massa avatarı

    Fry'ın ekibin başına geçmesi bu kadar geç olmamalıydı.sezon başından itibaren geçmeliydi.ama çok doğru bir karar.umarım biran önce farkını ortaya koyar Fry…

  2. rocco junior avatarı

    Fryın ekibin başına geçmesi çok iyi oldu.Şimdi o,Costa'dan kalan yanlışları düzeltmekle meşgul olacak ve çok ağır bir yük altına girdi.Öncelikle sert lastik ısıtma sorunu yani tek tur zayıflığı,downforce,taktiksel gelişim ve araç gelişim aerodepartmanında yenilikler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir