Trulli: "Sıkı Çalışmaya Devam Etmeliyiz"

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, Toyota’nın güçlü formunu koruması için senenin başlangıcından beri olduğu gibi sıkı bir şekilde çalışmaya devam etmesi gerektiğine inanıyor.

Trulli, Japon takımın Ferrari, McLaren ve BMW Sauber’in arsındaki grup içindeki savaşta liderlerden biri olmasına yardımcı oldu ama rahatlamamaları gerektiğini düşünüyor.

Trulli: "Sezona olan başlangıcımdan dolayı mutluyum. Yeni araç güçlü oldu, takım gerçekten iyi çalıştı ve hak ettiğimiz sonuçları aldık."

"Ama bununla kendimi kaybetmiyorum. Çünkü bu konumda kalmak ve umarım öndeki üç takımla olan farkı kapatmak için sıkı çalışmaya devam etmemiz gerektiğini biliyorum"

"Geçen hafta Barselona’da yeni paketle başarılı bir test geçirdik. Bu yüzden bu hafta sonu iyi durumda olmalıyız. Ama mücadele çok yakın. Herhangi bir hata yapamayız. Şu anda ikinci grup araçlara liderlik yaptığımızı kanıtladığımızı düşünüyorum. Bu yüzden İspanya’ya, sıralamalarda ilk 10’a kalmayı ve yarışı da puanlarla bitirmeyi bekleyerek gitmeliyiz."

"Tekrar ilk 6 için mücadele etmek harika olacaktır ama nasıl olduğunu görüyoruz. Çünkü, şu anda lider takımlarla aynı seviyede değiliz"

TF108’e yapılan güncellemeler; yeni ön kanat, motor kapağı ve arka jant kapağı kapsadığı gibi süspansiyon ve frenlerde de düzenlemeleri de içeriyor.

Toyota’nın şasi sorumlusu Pascal Vasselon; bu düzenlemelerin, takımın performansını İspanya’daki hafta sonunda arttıracağına inanıyor.

Vasselon: "Yeni pakedi geçen hafta Barselona’da denedik ve sonuçlar, beklentilerimiz yönündeydi. Bu yüzden bir performans artışı görmeliyiz. Bu sezon şimdiye kadarki güçlü performansımızın üstüne koymayı ve her iki aracımızla da puan almayı bekliyorum"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir