McLaren Kırmızı Bayraklardan Etkilendi

yazar:

kategori:

Button: “Bu kadar çok kırmızı bayrak varken herhangi bir ayar değişikliği yapması çok zor oluyor. Bugünkü kırmızı bayrak sayısı şaşırtıcıydı”

“Bordüre yanlış bir şekilde temas etmeniz, sizi duvara götürebilir. Bu yüzden mükemmel değil. Umarım yarın temiz bir gün olur”

Hamilton: “Yarış bu. İnsanlar, araçlarının sınırlarını test ediyor ve bunu yapmasalardı onları suçlayabilirdiniz”

İkinci seanstaki iki kırmızı bayrak etkileyiciydi, özellikle de Hamilton için. Çünkü İngiliz pilot, 4. virajda D’Ambrosio’nun duvara vurması ardından ilk turunda lastiğini patlattı.

Hamilton: “Kalıntı parçalardan olduğunu düşünüyorum, çünkü piste daha yeni çıkmıştım.”

Aralıklı çalışmalara rağmen McLaren pilotları, uzun sürüşteki verilerine güveniyor.

Button: “Yumuşak lastiklerle bazı ağır yakıt yüklü çalışmalar yaptık ve bugün süper yumuşak lastiklerle turlar atmanın kilit unsur olduğunu düşünüyorum. Yararlı bilgiler olduğunu düşünüyorum. Umarım (yarın) düşük yakıtla aracı geliştirebiliriz.”

Hamilton: “Benim için çok iyi bir gündü. Birçok test parçasını denedik ve istediğim dengeyi tam olarak bulmaya çalıştık. Gidip bazı şeyleri analiz edeceğiz. Uzun sürüş temposu fena değil. Bu yüzden hızımızın olduğunu düşünüyorum”


Yorumlar

  1. Tahir Türkmen avatarı
    Tahir Türkmen

    mp4-26'nın karakteri 25'inkinden daah farklı gibi duruyor. aslında biraz da rbr7'e benziyor, geçen seneki gibi iki zıt karakrete sahip değil bu araçlar. yine de rbr'nin düşük düzlük hızıyla dezavantajlı olacağı kesin.burda rbr'yi yine mclaren çok zorlaycaktır.belki de iki drs ve lastik savaşıyla polün o kadar da önemi olmaz.2 ve 3 olabilirse mclaren vettel yine çindeki gibi faka basabilir startta.

  2. Hic belli olmaz, Mclaren burda cok iyi olacak bence..

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    düzlük hızı iyi değil nedense mclaren'in. eğer yağmur olurda drs yasağı gelirse ilk sıra için mclaren diyebilirim ancak aksi takdirde zor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir