Massa En Keyifli Cuma Gününü Geçirdi

yazar:

kategori:

Massa: “İyi bir Cuma günüydü; belki de sezon başından beri en iyi Cuma”

“Belki de diğerleri bizim gibi çalışmadı ve gerçek performansları için Cumartesi’yi bekledi. Bu yüzden yarın işlerin nasıl gideceğini bekleyip görmemiz gerek. Ama bugün oldukça rekabetçiydik. Bu yüzden mutluyum”

Diğer birçok pilot gibi Brezilyalı pilotun öğleden sonraki programı, kazalar ve kırmızı bayraklar nedeniyle etkilendi.

Massa: “Birçok kırmızı bayrak vardı. Bu yüzden süper yumuşak lastiklerimi kullanamadım. Yakıt yükü ile uzun sürüşlere yoğunlaştım. Burada kaza ihtimali var; bazı araçlarda bunu gördük. Bugün gördüğümüz gibi bazı kazalara ve temaslara şahitlik edeceğiz”

Cuma seansları için olumlu düşünmesine rağmen Massa, rakiplerinin yapabilecekleri konusunda temkinli ve sıralama için tahminde bulunmuyor.

Massa: “Cuma günü net bir görüntü elde etmek her zaman zordur. Belki de her şeyi bir araya getirip hızlı olmak için yarını bekliyorlardır. Tek söyleyebileceğimiz, bizim için iyi bir Cuma günüydü ve şimdi, yarın Red Bull ve McLaren’e kıyasla nasıl olduğumuzu bekleyip göreceğiz”


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Ömer massa arkadaşım.Bu tür psikozlar tüm kamyoncu arkadaşlarda mevcut.Bunlar kamyon haberlerine bile itibar etmezler.Sadece Alonso haberlerine üşüşürler.2008 de hamilton ve massaya söylemediğini bırakmayanlar şimdi hamilton ve massa dostu oluverdiler.Amaçları Massa fanlarını kışkırtmak ve ortalığı karıştırmaktır.İnanmazsan oku.(.

    massa fanlarının buna sessiz kalması ve kabullenmesi…hadi massa ekmek parası için sessiz yahu sizi iştenmi atıyorlar bu ne sessizlik.

    .)
    .Bu kişi Msn yazışmalarında Alonso taraftarlarına ağza alınmayacak küfürler edip sonra da amacının insanları kızdırmak olduğunu ve dışarıda hiçbir arkadaşının olmadığını ve burada ilgi çekmek için olduğunu söylemektedir.Tüm bunların sebebi 1.2005 yılı-2. Raikkonenin kovulması-3.Raikkoneni madara eden adamın Alonsoya geçiliyor olması.4.Raikkonenin kamyon sürüyor olması

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Başta Prost olmak üzere bir çok eski mclaren pilotu senin bahsettiğin eşitliğe bir tarafıyla gülüyor.Oturduğun yerde ahkam kesiyorsun.Bişeyden anladığın yok.Açtırma ağzımı da köklü bir takıma laf söylemek zorunda bırakma beni.

  3. görüneni gören ama görmeyi kabullenemeyen görmek istemeyenler kördür. kör diye bildiğimiz insanlar ın 6.hisleri bir çok gördüğünü iddia eden insanların görme yeti sinden daha da gelişmiştir. güzel gören güzel düşünür. güzel düşünen hayatından lezzet alır. ben belki bazen göremeyebilirim anlayamayabilirim de…ama bunlar geçicidir. ama maalesef sen ve senin gibi insanların kaba olma kırıcı olma hastalığı ömür boyu devam edecektir…

  4. adı güzel insan…
    gayet samimiyim. geçen sene ilk yarışı hatırla lütfen pol pozisyonundan sonra(massa 2. alonso 3. olmuştu)hani pilotlar mutlu bir şekilde yan yana resim çektirirler ya o an alonsonun surat ifadesi ve akabinde sezon boyu yaşananlar…massa üzücü ki ferraride kalma uğruna birçok değerini feda etti…massa belki çok süper bir pilot değil ama bu kadar da **** olmadı şumi yle bile yarışırken…kaldı ki şumi ile beraber yarışırken 2.pilot olduğunu kabul ederek yarışıyordu. şu an hesapta eşit statü var…bu işi bilmeyen birine seyrettir yarışları derki bu çocuğa üvey evlat muamelesi yapılıyor. daha da acısı az da olsa siz massa fanlarının buna sessiz kalması ve kabullenmesi…hadi massa ekmek parası için sessiz yahu sizi iştenmi atıyorlar bu ne sessizlik…
    ben burada duygularımı yazıyorum. alonso yu destekleyen fanların görüşlerini kabul etmesemde saygı ile okurum. bazen cevaplarım bazen cevaplamam…sitenin son dönem yorumlara bakış açısını destekliyorum. küfür ve hakaret içeren kelimeler olmadığı müddetçe her yorum yapılabiliyor.
    önce hüplet sonra gümlet tarzı yüklenmeler doğru olduğuna inandığım düşünceleri ifade etmekten beni alıkoyamaz. sizde yazın…

  5. o kadar körsün ki Herkül, söylediğin şeyin ne anlama geldiğini bile anlayamıyorsun.

  6. alonsonun oldugu yerde eşitlik kelimesi biraz abes değilmi… hamiltonla eşit yarıstıklarında gördük neler yapabilecegini o yüzden bu imkansız gibi birşey… eşitlik dediğin mclaren de var…

  7. Ömer_Massa avatarı

    herkül arkadaşım bu söylediklerinde samimi misin?hem birazdan alonso taraftarları sana bayağı yüklenirler.ama massada biraz iyileşme var.inşallah bu hafta bir sıçrama yapar…

  8. alonsoyu geçince aracı yavaşlatan bir kitmi koymuşlar bu çocuğun aracına acaba? sürekli hep geride küçük farklarla…ya bir yol bulun bu pilota ya da bir yol açın…eşit şartlarda mücadele edilmesine fırsat verin. alonsoya bırak yarışı neredeyse antremanlarda bile hiç geçilmemiş kimi ye kafa tutabilen bir pilotun sürekli alonso nun gerisinde bırakılması çok yanlış bir düşünce…eşitlik istiyoruz. kelebekler varken kargaları beslemek ne alaka?

  9. Ömer_Massa avatarı

    Massa senden bunları duymak ne güzel.umarım dünkü performansını sıralamalara yansıtırsın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir