Gutierrez, Kanada GP'de Yarışamayacağı İçin Üzgün

yazar:

kategori:

Dün bir anda Sergio Perez’in iyi olmadığını söylemesinin ardından Sauber’de hafta sonu için bir koltuk boşaldı. Takımın resmi yedek ve test pilotu olan Gutierrez’in yarışması bekleniyordu ancak Meksikalı sürücünün cuma günü Kanada’da olmamasının ardından Sauber Mclaren’in test pilotu Pedro De la Rosa ile anlaştı.

Bir anda ortaya çıkan bu durumun ardından De la Rosa, Sauber aracına Mclaren tulumlarıyla oturdu ve ilginç bir durum ortaya çıktı.

Twitter hesabına yazan Gutierrez “Bu gelişmeyi Twitter’dan öğrendim. Bu durumu engellemek için herhangi bir bilgi almadım. Yarışmaya hazırdım.” dedi.


Yorumlar

  1. Gutierrez'i değilde Ricciardo'yu çok merak ediyorum.Gerçi şu şartlarda bir çaylak için oldukça zor olacaktır.(DRS-KERS vs vs.) ama gerçekten merak ediyorum.Seneye Webber'in veya STR koltuklarının birine veliaht olarak gözüküyor 🙂

  2. Bir kez daha goruyoruz ki sezon ici testlerin yasak olmasi ve butce kesintileri yeni gelecek pilotlarin onunu resmen kesiyor, Bu adam kac kere F1 araci kullandi da Sauber onun altina milyon dolarlik araci verip nasil piste sursun, araci gectim daha bu cocuk yasta ki pilotu hic bilmedigi bir aracla bu canavar araclarin ortasina nasil atarsin yaris hadi cocugum diye, yagmur felan olayina hic girmiyorum cunku bu yuzmeyi ogrenmeden dalgiclik yapmaya benzer.. Halbuki eskiden cuma gunleri test pilotlarinin gunu olurdu, babalar gibi gosteri yaparlardi, araclari yaris pilotlarindan daha iyi bilen test pilotlari vardi. Wurz gibi, De la Rosa gibi, Davidson gibi cumalarin yildizlari vardi.. Ahhh ah kas kas nereye kadar bakalim..

  3. Efficient Dynamics avatarı
    Efficient Dynamics

    DeLa rosa'nın son 10 dk haberi olmuş haberinden alıntı:

    Bu hafta başlarında Sauber ve McLaren arasında anlaşma imzalanmış ve De la Rosa'nın hazır beklemesi söylenmişse de İspanyol pilot, Cuma günü öğle arasında kendisine kesin haberin verildiğini açıkladı.

    Haberin dediğine göre Sauber Gutierrez'i bu hafta için hiç düşünmemiş zaten. Madem öyle niye bu adamı yedek pilot yaptınız diye soruyorum ve nedense aklıma Meksikalı sponsorlar geliyor. Fasulyeden kadrodaymış gibi olmuş resmen. Halbuki geleceği olan bir pilot. Bir yarış haftasonu görseydik keşke.

  4. Belki Sauber'in düşündüğü farklı şeyler vardır Pedro de la Rosa'yı seçmekle Esteban yerine… Yarışın yağmurlu olacağını tahmin edip, Pedro'nun da yağmur lastiğiyle uzun uzun beraberlik yaşamışlığından yararlanmak isteyip; tercihlerini o yönde kullanmış olabilirler.

  5. sauber bilinçli mi getirmedi acaba? Perez'in derdinin nüksedebileceğini düşünmüşlerdir elbet.

  6. fatal error yapmışsın. böyle harika bir fırsat her zaman insanın ayağına kadar gelmez, ne zaman geleceği de belli olmaz. sen hazır olup bekleyeceksin, "koltuk boşalırsa haber verirler" diye düşünmek yerine..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir