Renault Son Sensa Kaldıkları İçin Memnun

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld, Vitaly Petrov’a göre yağmur düşünülerek daha yüksek yere basma kuvvetine sahip olsa da takım arkadaşını geride bırakarak 9. oldu.

Renault’tan Alan Permane: “Nick ve Vitaly, farklı yere basma kuvveti seviyelerine sahipti. Yağmur yağdığında sadece aracın soğutmalarında değişiklik yapma izniniz var. Nick, yarın Vitaly’ye kıyasla daha yüksek yere basma kuvvetine sahip olacak. Yağmura bağlı olarak bu, çok güçlü bir konum olabilir”

Heidfeld, aldığı sonuçtan memnun.

Heidfeld: “Bugün araçta bazı küçük ayarlamalar yaptık ve kesinlikle yapabileceğimizi elde ettik. Ayrıca süper yumuşak lastiklerle sürüşümden de memnunum. Dün tatmin olmamıştım ama gerçekten alıştım ve bunun tur derecelerimde de göründüğünü düşünüyorum”

“Açıkçası 9. sıradan daha yukarıda olmayı her zaman istersiniz ama ilk 10’da yer almak tatmin edici. Yarın iyi bir tempo ile yerler kazanarak bunun üzerine gelişmeye çalışacağız”

Takım arkadaşı Petrov lastikleri ısıtamadığı için istediğini alamadığını ama iki hafta öncesine göre daha mutlu olduğunu söyledi.

Petrov: “Pist sıcaklığı, düne kıyasla çok daha düşüktü. Sıralama süresince lastikleri düzgün bir şekilde ısıtmak gerçekten zordu. Sonuç olarak tutunma eksikliği yaşadım ve en hızlı turumda zaman kaybettim”

“Montreal neredeyse her zaman çılgın bir yarış ortaya koyar ve güvenlik aracı sıkça oyunun bir parçası olur”

“Ayrıca hava tahminleri belirsizlik yönünde. Bu yüzden her şeyi bekleyebiliriz. Sonuç olarak yarın kendinizi şartlara ayak uydurup her fırsatı değerlendirme ile ilgili olacak”


Yorumlar

  1. Evet yorumu yanlış habere yazdım dikkate almayın 🙂

  2. Webber'in ne zaman düzgün KERS'i oldu ki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir