KERS'i Olmayan Webber Sonuçtan Memnun

yazar:

kategori:

Mark Webber: “İyi bir öğleden sonra oldu ve durumu telafi edebilmemizden memnunum. Bugün sıralamada araçtan çok fazlasını elde edemedim. KERS’im yoktu ve bu, performansımız etkiledi. Bu sabahki sorunun ardından çocuklar çözmek için her şeyi yaptı. Hallettiğimize inanıyorduk ama formasyon turunda yine oldu. S3 için sorunu halletmeye çalıştık ama mümkün olmadı.”

Avustralyalı pilot, soruna rağmen 4. sırayı aldığı için memnun.

Webber: “Burada ön sıra iyi olurdu ama 4. sıra da öne yakın ve ikinci çizgi, günümüze bakılınca iyi sonuç Yarın uzun bir yarış olacak. Havanın da etkisi olacak gibi. Yani ilginç bir yarış olmalı”

Red Bull Takım Patronu Christian Horner de yarın için temkinli konuşuyor.

Horner: “Montreal’de ilk sıralama birinciliğimizi almamız muhteşem. Bugün Sebastian yine harika bir performans ortaya koydu ve S3’te iki tur atıp polü almaya yettirdi.”

“Ferrari’ler burada çok hızlı ve onlarla birlikte McLaren’in yarın bize büyük tehdit olacaklarını bekliyoruz. Mark, KERS’in olmayışını iyi telafi etti ki kaybın bir iki ondalığa denk geldiğini biliyoruz. Harika bir performans gösterdi. Geçiş yapabileceğiniz bir pistte ikinci çizgiden başlayacak”


Yorumlar

  1. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Anlamayacak birşey yok hocam durum belli.. Herkül (Hakan) Bey Webber' in durumu hakkın da ne diyor acaba Kit en alası mı var acep :))

  2. Briatorenin de söylediği gibi bu sorunlar hep bu adamımı buluyor anlamadım gitti

  3. çalışan kers niye bozulur ki?

  4. Veya bu sene ne zaman eşit aracı olduki ?

    Geçen sene araçlar aynıydı sorunlar oluştu adamlar risk almıyor

  5. Webber'in ne zaman düzgün KERS'i oldu ki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir